Server de lekreste velkomstdrinkene

Loading...
Server de lekreste velkomstdrinkene

En av de veldig klassiske velkomstdrinkene man kan vurdere å servere er den såkalte Berllini. Det er en italiensk drink som er perfekt enten været er bra eller dårlig. Det fungerer best hvis du serverer det i champagneglass.

- Se de mange forskjellige champagneglassene på Barlife - 

Hvis du skal lage en bellini trenger du hvite ferskener, gjerne rundt 200 gram. Det er viktig at de blir syltet, da det gir mest sødme. Hell disse ferskenene i en blender med 1 ss melis og 1 kopp vann. I tillegg trenger du også å helle sitronsaft, som du for eksempel kan klemme med en god og effektiv sitronpresser. Sammen med fersken, sitronsaft, glasur og vann skjenker du også litt aprikoslikør. Har du ikke det, kan du også velge aprikos sirup, som også gir en fin smak. 

Deretter blander du alle ingrediensene sammen. I hvert champagneglass, legg under ½ desiliter ferskenpuré. I tillegg hell i knust is for å holde velkomstdrikken kald. Hell til slutt iskald cava eller annen musserende vin over drinken. Drinken er nå klar til å bli drukket av gjestene dine. 

en flot lyserød bellini

En moderne velkomstdrink: Aperol Spritz 

Hvis det er en drink som er gjenfødt de siste årene, må sies å være Aperol Spritz. På en varm vår- eller sommerdag ser du på alle gatehjørnene, kafeer og barer, folk som sitter med en rød drink i hånden. Hvis du skal holde et større selskap, er en Aperol Spritz et godt bud på en velkomstdrink. 

Det viktigste i denne drikken er selvfølgelig Aperol. Hvis du skal holde et stort selskap, kan du like godt kjøpe magnum-størrelsen som godt kan lønne seg. I tillegg til Aperol, bør du også ha mellom 8 og 10 cl hvitvin. Hvis du er mer i spumante eller annen musserende vin, kan du også velge å helle dette i, så drikken blir litt mer luksuriøs. 

- La deg forføre av de mange lekre musserende viner på Barlife - 

Deretter bruker du mellom 3 og 4 isbiter, og bruk til slutt en ½ skive appelsin. Selvfølgelig er det bare til pynt, men det gjør likevel mye for hele opplevelsen. 

Hvis du er veldig glad i Aperol kan du velge å helle mer Aperol i enn hvitvin, men de fleste foretrekker hvitvin fremfor Aperol. 

et billede af aperol spritz

Den forfriskende: Asti og sitronsorbet 

Hvis du skal holde et stort selskap om sommeren i for eksempel juli eller august, er det stor sjanse for at det blir godt vær. Som en velkomstdrink om sommeren kan du servere Asti og sitronsorbet, som er en flott kombinasjon. 

Det første du trenger i denne cocktail er selvfølgelig Asti. Hvis du er til en mer klassisk musserende vin, kan du velge den. Hvis du vil ha det aller beste, bør du alltid velge en god champagne. I tillegg til å bruke Asti, må du også kjøpe sitronsorbet. Vanligvis er en enkelt sitronsorbet nok til å putte i glasset først. Deretter skjenker du Astien utover. Du kan for eksempel servere drikken i et champagneglass i en eoupé-type. Det er et av de gammeldagse champagneglassene, som er bredt og minner mer om en skål enn et glass. Du kan også finne et vakkert krystallglass av enten highball eller lowball type som vil dekorere drinken godt. 

- Se Barlifes brede utvalg av alle slags glass og la deg inspirere - 

En original velkomstdrink: gin og pasjonsfrukt 

Hvis du vil skille deg litt ut i valget av velkomstdrink, kan du også velge noe mer eksotisk. Du kan for eksempel velge en drink som inneholder både gin og pasjonsfrukt. Begge ting er veldig populære og utbredte, og det er derfor sannsynligvis noe folk liker. I en slik drink må du først ha et vakkert glass og her kan du bruke et alminnelig drikkeglass. Velg helst en som er vakker, da den vil dekorere mye bedre enn en som ser helt vanlig og neuralt ut. Til en enkelt drink, bruk 2 cl gin. 

- Se Barlifes store og spesialiserte ginutvalg - 

Du trenger også litt Farris til denne drinken. Du kan lage Farris selv med riktige midler, som kan omdanne vanlig vann til Farris, ved å bruke karbondioksid. 

Til drinken trenger du også mangosirup, noe som skaper en fin og eksotisk sødme. Du skal også ha ½ pasjonsfrukt, noe som også er med på å skape noe ekstra for denne lekre drikken. Gjestene dine vil gjerne smake på denne velkomstdrinken. Hvis noen ikke drikker alkohol, kan du ganske enkelt servere den samme drikken uten gin. 

en gin drink med passionsfrugtTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna