Forskjellige drikkervarer til din bar eller til hjemmebruk

Drikkevarer til din bar

Her finner du forksjellige drikkevarer. Varme, kalde, søte, sure eller bitre drikkevarer. Vi har et kjempeutvalg med mer enn 1000 forskjellige typer brennevin og over 700 forskjellige miksblandinger, likører og ekstrakter. Bare fantasien setter nå grenser for dine cocktails, vi har alt du trenger. Du kan bruke søkefunksjonen for å finne en bestemt type alkohol, eller du kan bli inspirert i vårt sortiment nedenfor. Les mer her

Loading...
Filter

Spirits høy kvalitet

I vårt sortiment har vi et stort utvalg av brennevin i høy kvalitet. Faktisk har vi over 1300 forskjellige flasker alkohol å velge mellom, slik at du kan garanteres, finne den typen du trenger til baren. Rum, gin og vodka er noen av de mest populære flasker. Vi har rom i alle forskjellige prisklasser og rom i alle forskjellige versjoner. Bli inspirert av vårt utvalg og finn din nye favoritt rom. Gin er i rivende utvikling, og vi prøver alltid å ha den nyeste gin på lager. Vårt utvalg er full av god gin, så det er bare å finne smaksnotater du liker best, eller at drakten din favoritt Gin and Tonic. Hvis du trenger vodka, har vi over 100 forskjellige typer å velge mellom. Noen er best for drinker, mens andre er så ren at de er drikkende ren.

Finn nydelig inspirasjon for din aperitiff

Det er viktig å starte en middag god. Til dette kan brukes en nydelig aperitifff. En aperitifff oppdateres, og gir faktisk litt appetitt. Det er i utgangspunktet ingen regler for hva som kan brukes som en aperitifff, men de fleste velger å bruke en martini eller en flaske Lillet å lage en nydelig drink. Lillet finnes i mange forskjellige smaker, og det gjør det mulig å gjøre noen unike velkomstdrinker. Hvis du ikke er så sterk i cocktails, har Lillet selv gitt ulike eksempler på hvordan en drink med Lillet kan være blandet. Som flasker Lillet, behage Martini også i flere forskjellige smaker. Derfor Martini også forskjellige velkomstdrinker. Den lave alkoholinnholdet i både Lillet og Martini gjør ens gjester fikk ikke drukket, men alkohol bidrar til å gi en friskhet og samtidig gir apetit.

Shots i alle varianter

som med gin, så bilder av stor utvikling. Flere og flere merker på markedet som er laget av råvarer av høy kvalitet. Gruvedrift shot er et godt eksempel på nettopp det. Gruvedrift shos Kokte danske varer og salt, brukes salt fra. Mining er en lakris shot høy kvalitet som dine gjester er garantert å sette pris på. Pure shot er et annet dansk merke som har kvalitet som deres landemerke. Pure shot komme i mange forskjellige smaker, og kan også brukes til å vri en cocktail. Pure shot er håndlaget i Aarhus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna