Serveringsbrett

Leter du etter den helt perfekte korketrekkeren til baren din, så har du kommet til det riktige sted. 

Enten om du ser etter en korketrekker eller flaskeåpner, så har vi et bredt utvalg av forskjellige korketrekkere her hos BarLife, som helt sikkert vil passe til smaken din. En vinopptrekker og en flaske åpner er noe av det viktigste bar tilbehøret som finnes, så derfor er det et godt utgangspunkt å finne det helt riktige utstyret til akkurat din bar. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Serveringsbrett 35cm - Rund svart BTBL3592 by Beaumont color Svart
  Serveringsbrett 35cm - Rund svart
  89,00 NOK
 2. 16%
  Serveringsbrett 41cm - Rund svart BTBL3593 by Beaumont color Svart
  Serveringsbrett 41cm - Rund svart
  Special Price 108,75 NOK Regular Price 128,75 NOK Så lavt som 96,00 NOK
 3. Serveringsbrett 38x50 -Rektangulært BTBL3682 by Beaumont color Svart
  Serveringsbrett 38x50 -Rektangulært
  239,00 NOK
 4. TJENERBAKKE 32 CM ST20033 by Steel-Function color Svart
  TJENERBAKKE 32 CM
  208,75 NOK
 5. TJENERBAKKE glassfritt glassfiber Ø41cm ST20027 by Steel-Function color Svart
  TJENERBAKKE glassfritt glassfiber Ø41cm
  165,00 NOK
 6. TJENERBAKKE nonskid SORT Ø32cm ST20031 by Steel-Function color Svart
  TJENERBAKKE nonskid SORT Ø32cm
  239,00 NOK
 7. 2%
  SABATIER Skjærebrett med håndtak 117-136-005 by Sabatier color Svart
  SABATIER Skjærebrett med håndtak
  Special Price 194,00 NOK Regular Price 198,75 NOK
 8. TJENERBAKKE glassfrie glassfiber Ø36cm ST20026 by Steel-Function color Svart
  TJENERBAKKE glassfrie glassfiber Ø36cm
  135,00 NOK
 9. Solid Svart Butlers Tray 44 x 32 x 4.5cm BT4432BK by Genware color Svart
  Solid Svart Butlers Tray 44 x 32 x 4.5cm
  395,00 NOK
 10. Brett svart - 40 cm 618000LV by Luigi Borm color Svart
  Brett svart - 40 cm
  428,75 NOK
 11. Anti-Slip måtte gå til 35 cm bakken BTBL3652 by Beaumont color Svart
  Anti-Slip måtte gå til 35 cm bakken
  69,00 NOK
 12. TJENERBAKKE glassfrie glassfiber Ø28cm ST20025 by Steel-Function color Svart
  TJENERBAKKE glassfrie glassfiber Ø28cm
  99,00 NOK
 13. Solid Svart Butlers Tray 53.5 x 42.5 x 4.5cm BT5342BK by Genware color Svart
  Solid Svart Butlers Tray 53.5 x 42.5 x 4.5cm
  535,00 NOK
  Out of stock
 14. Forkromet Fad 41X31 cm 2034175 by HAAHR & CO color Svart
  Forkromet Fad 41X31 cm
  69,00 NOK
 15. Rundt serveringsbrett i stål 40 cm 52239GW by Genware color Svart
  Rundt serveringsbrett i stål 40 cm
  259,00 NOK
 16. Bakke Lille - Valnøtt ST6006 by Steel-Function color Svart
  Bakke Lille - Valnøtt
  465,00 NOK
 17. Bredemeijer Madera Brett 55 x 40 cm Natur 21195 by Bredemeijer color Svart
  Bredemeijer Madera Brett 55 x 40 cm Natur
  785,00 NOK
 18. Dobbelvegg polert servitørbrett 35cm BTBL9057 by Beaumont color Svart
  Dobbelvegg polert servitørbrett 35cm
  735,00 NOK
 19. Skuff Large - Valnøtt ST7006 by Steel-Function color Svart
  Skuff Large - Valnøtt
  569,00 NOK
 20. Rundt serveringsbrett i stål 35cm 52139GW by Genware color Svart
  Rundt serveringsbrett i stål 35cm
  129,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Korketrekker

Selv om man kan åpne en vin uten enkorketrekker og man kan også gjøre det på en veldig imponerende måte, så virkerdet litt bedre med en korketrekker, som har blitt skapt for å løse akkuratdette formålet. Men det finnes et hav av forskjellige korketrekkere, så det kannesten virke litt uoverskuelig å skulle velge hvilken vinopptrekker som vilvære den beste korketrekkeren for akkurat deg.


Derfor ønsker vi å lede deg igjennom vårtsortiment av korketrekkere, slik at du er bedre kan vurdere forskjellen på deforskjellige typer , og dermed er du også bedre forberedt når du skal velge dinneste vin åpner.

Pakkeløsningen

Som det første vil vi gjerne vise frem det samlede vinåpner sett. Hvis du er en god blanding av en vin entusiast og gadget mann, så får du virkelig noe for pengene i de samlede pakkene som vi tilbyr her hos BarLife. Vi har sett som inneholder alt fra 4-7 deler, som alle bidrar til den gode vinopplevelsen, og er du lei av at vinutstyret ditt ligger og flyter overalt i kjøkkenskuffen, så kan du slå flere fluer i en smekk og samle alt i et vinopptrekker sett, og alltid ha styr på hvor vintingene dine befinner seg.

Servitørkorketrekkeren

Denne vin korketrekkeren er veldig populær og det er det flere grunner til. Først og fremst så utfører den jobben upåklagelig enten om du er en servitør eller ikke. For det andre så ligger den godt i hånden og den er veldig lett å transportere rundt, fordi den ikke tar så mye mer plass enn en lighter. Du kan enkelt ha den i lommen eller i vesken din, hvis det blir nødvendig en dag. Sist men ikke minst så har du alt i et i denne korketrekkeren. Det er i prinsippet det samme konseptet som du kjenner fra lommekniven, hvor du finner flere funksjoner i samme verktøyet.


Vi selger både serivtørkorketrekkere i merket GHEMME og i merket Laguiole. Begge er i et utrolig flott design og er utrolig behagelig å holde i, som gjør det enda enklere å åpne vin.


Servitørkorketrekkeren kåres år etter år som den beste type korketrekker av diverse fagfolk og magasiner, så det kan aldri gå helt galt når du velger en type korketrekker som denne.

Den monterte korketrekkeren

Har du behov for noe mer avansert til baren din, så kan vi varmt anbefale deg å se på bord monterte korketrekkere eller en vegg montert korketrekker. Du kan helt klart kjøpe denne type korketrekker som utstyr til hjemmebaren din, men man ser de ofte i forbindelse med profesjonelle barer og restauranter landet over. Med en montert vegg korketrekker blir du redusert en stor del av jobben som ligger i å trekke proppen opp av vinflasken hals. Det eneste du skal gjøre er å plassere vinen under korketrekkeren og trekke håndtaket. Resten gjør veggåpneren selv og derfor en korketrekker til veggen en utrolig god investering, hvis du på daglig basis skal åpne mange vinflasker.

Ekstra tilbehør

Har du bruk for noe annet tilbehør til vinsortimentet ditt, som ikke er direkte forbunnet med korketrekkeren, så kan du blant annet finne korketrekkere til salg her hos oss. Final Touch har laget en smart vinbeholder og avlukke av importert kork fra Portugal, slik at du bare kan drikke et enkelt glass og deretter lukke vinen igjen, så den bevarer sin saft og kraft.


I tillegg selger vi også et stort utvalg av vin og champagne, så uansett om du er på jakt etter dyr eller billig vin, så kan du alltid finne god og billig vin online her hos BarLife.


Til sist vil vi gjerne skape litt oppmerksomhet rundt vinåpnerne fra Laguiole. Den franske knivprodusenten har nemlig en helt spesiell elegant stil, som passer veldig bra sammen med den franske livsnyterfilosofien, som den gode vinopplevelsen i sannhet er et uttrykk for. Med en Laguiole vinåpner er du garantert et flott stykke håndlaget verktøy, som vil betjene deg når du ønsker å servere gjestene dine.

Madonna, øl-tang og the crown cork

Kanskje sitter du og klør deg i hode og er forvirret over hva vi mener er grunnen med denne overskriften?

 

Vi kan forstå hvorfor du er forvirret og vi vil med glede fortelle deg litt mer om de tre betegnelsene, for de har vært med på historien som har ført oss hit i dag hvor vi har korketrekkere.

 

Men vi skal et godt stykke tilbake i tiden for å få følelsen av hvordan alt startet. Faktisk var det først på slutten av 1500-tallet hvor korkeproppmetoden ble tatt i bruk for å lukke flasker. Igjennom 1870-tallet skjedde det virkelig noen innovative fremskritt i forbindelse med forskjellige lukkesystemer, og i 1889 oppfant William S. Painter det lukkesystemet som vi kjenner fra mange øl og brusflasker i dag. Selve kapselen døpte han for The Crown Cork Cap og i 1894 fikk Painter patent på The Crown Cork Opener, som vi i daglig tale kaller for korketrekkeren.

 

I Skandinavia tok det danske bryggeriet The Crown Cork til seg, men i begynnelsen var det utelukkende til eksport. Først i 1912 ble lukkesystemet brukt på ølflasker på det danske markedet.  Selve navnet «korketrekker» har også eksistert i lang tid, og i 1912 nevnte et dansk magasin den i en artikkel med betegnelsen «Madonna». Politikken hadde vanskeligheter med å godkjenne navnet, så de lagde en konkurranse hvor den danske befolkningen hadde mulighet til å sende inn navneforslag på hva korketrekkeren skulle hete. Her vant forslaget «Øl-tang» og siden den gang har korketrekkeren gått under mange forskjellige navn.

 

I dag er det mest brukte begrepet korketrekker, som implisitt referer til en ølåpner, og det var slik det kom til at vi i dag har både kapsler og korketrekkere.

Flaskeåpner

 Når vi ser etter ting til baren så kommer du ikke utenom flaskeåpneren. Og de finnes i mange forskjellige varianter og alle hjelper deg med å fjerne kapselen fra flaskehalsen, slik at dine tørste gjester kan slukke tørsten. Vi tenker at du gjerne vil servere gjestene dine så raskt som mulig, og derfor har vi et eksklusivt utvalg av den såkalte speed åpner, som fort og effektivt kan åpne en stripe øl.

 

Speed åpneren er et velkjent stykke verktøy for de fleste bartendere, fordi den kan åpne mange flaske raskt, samtidig som at bartenderen kan skryte av at han kan noen kule triks, som gjør å åpne en flaske litt mer imponerende.

 

Designet er ganske enkelt. Det er en flaskeåpner som mange andre flaskeåpnere, der formen ligner en skiftenøkkel. Den avlange formen gir nemlig det riktige utgangspunktet for å trekke kapselen av flaskehalsen. I den ene enden er korketrekkeren utstyrt med et rundt hjul. Her plasserer du en finger igjennom, slik at du kan snurre speed åpneren rundt og for å ha et mer fast grep rundt åpneren. I den motsatte enden er selve korketrekkeren, som settes mellom toppen av kapselen og kanten av kapselen, for det riktige trykke blir dannet til å presse kapselen av.

 

Med litt øvelse kan du virkelig åpne mange flasker på kort tid og samtidig briljere med litt ekstra når du gjør det. Gjestene får en god kveld og du blir dagens mann.

Den elektriske korketrekkeren

Hvis du nå har blitt litt lei av å trekke vin opp manuelt så har du jo alltid muligheten til å kjøpe en elektrisk korketrekker.

 

Den elektriske korketrekkeren er også et ideelt redskap hvis du har en funksjonsnedsettelse, som gjør det vanskelig å åpne en flaske vin. Hvis du ofte lurer på hvordan man skal åpne en vinflaske uten vinåpner, så er en elektrisk korketrekker perfekt for deg.

 

Hos Vinology har de utviklet en veldig elegant korketrekker, som går under navnet Vinology Deluxe, og som utrolig raskt vil bli din foretrukne korketrekker.

 

Den er utrolig enkel å bruke og hvordan du åpner en vinflaske er lekende lett. Alt du skal gjøre er bare å plassere vinflasken under skruen. Med de tydelig markerte opp og ned pilene kan du nå styre korketrekkeren som du har lyst til.

 

Da den elektriske korketrekkeren kan trekke opp mot 50 vinflasker på et batteri, kan denne også være en god ide å ha, hvis du skal ha et større selskap. Flere og flere barer og restauranter har begynt å innføre denne formen for korketrekkere, fordi det gjør jobben mye enklere for servitørene.

 

Dermed kan det være mange gode årsaker til hvorfor denne elektriske korketrekkeren er verdt å se litt mer på.

 

Er du interessert i å se mer, så finner du en guide inne på siden vår til de beste korketrekkerne, her kan du finne enda mere inspirasjon til hvilken type korketrekker du skal ha tak i. Korketrekkerens pris varierer også på siden vår, så vi har noe som passer alle.

 

La deg bli inspirert av barutstyret vårt, vi har et bredt sortiment av diverse vin- og flaskeåpnere, slik at du kan finne akkurat den typen som passer til baren din. På den måten kan du alltid åpne vin og øl til dine tørste gjester. Hvis du ønsker å utvide utstyret ditt bak baren, så har vi også shakersett, bartender sett, drinksett cocktail utstyr og mye mer.

 

Riktig god fornøyelse! 


 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna