Nachtmann

Nachtmann er vakkert glass i tidløst design Når man skal anskaffe nye glass til sitt kjøkken, sin bar eller restaurant er det velding mye fine glass å velge mellom. Har du en bestemt stil, så er det klart at glasset du kjøper bør passe til denne stilen.


De fleste som er på jakt etter glass vil være i stand til å finne noe fra merket Nachtmann som de liker. Dette er glass som er både vakre og laget i et tidløst design og med tanke på at de skal holde i mange år framover. les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Whisky tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 ml 7714 by Nachtmann color Svart
  Whisky tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 ml
  108,75 NOK
 2. Vannglass Palais, Nachtmann - 265ml 6671BS by Nachtmann color Svart
  Vannglass Palais, Nachtmann - 265ml
  158,75 NOK
 3. Cocktailglass Noblesse, Nachtmann - 180ml 6630G by Nachtmann color Svart
  Cocktailglass Noblesse, Nachtmann - 180ml
  118,75 NOK
 4. Drikkeglass Noblesse Nachtmann cl 37.5 3375 by Nachtmann color Svart
  Drikkeglass Noblesse Nachtmann cl 37.5
  68,75 NOK
 5. Cocktailglass Palais Nachtmann - 200ml 5090 by Nachtmann color Svart
  Cocktailglass Palais Nachtmann - 200ml
  168,75 NOK
 6. Whiskyglass Straight Highland Nachtmann - 345ml 4779 by Nachtmann color Svart
  Whiskyglass Straight Highland Nachtmann - 345ml
  88,75 NOK
 7. Noblesse Kande Nachtmann - 1190ml 7250 by Nachtmann color Svart
  Noblesse Kande Nachtmann - 1190ml
  428,75 NOK
 8. Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml 7317BS by Nachtmann color Svart
  Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml
  98,75 NOK
 9. Rødvinsglass Palais Nachtmann - 230 ml (6stk) 5091 by Nachtmann color Svart
  Rødvinsglass Palais Nachtmann - 230 ml (6stk)
  1028,75  NOK
Set Ascending Direction
Page

Server hva du vil med Nachtmann

Selvom det er over spesielt fokusere på ting til bar og restaurant, er det ikke bare hvis du trenger for å organisere et større sted, vil du ha nytte av Nachtmann. Dette splitter lage glass er faktisk også egnet for vanlig hjem som bare trenger noen nye glass. Det spesielle med brillene fra Nachtmann er det faktum at du kan servere hva du vil i dem. Mange andre av de merkene du finner på dette nettstedet er i stor grad brukes til ulike typer vin, men dette er ikke tilfelle for Nachtmann. For det andre har et stort fokus på vin, velger dette glasset helt å ha et større fokus på cocktails, vann og andre forfriskninger. Enten du trenger et glass vann, en mojito eller mørkt n storm en trenger å bruke samme type glass som er hvorfor gjør Nachtmann den klassiske glass i mange forkledninger, men med samme form.

Find din favoritt glass Nachtmann

Ligesom det er forskjellige typer mennesker, er det selvfølgelig ulike oppfatninger av hva en god og vakre glass. Det er noe du tar seriøst på Nachtmann, noe som gjenspeiles i at de gjør så mange forskjellige typer glass. Til de som er unike ting, og ikke liker det, i likhet med alt annet er det for eksempel glass type 'Punk', som særlig skiller seg ut fra mengden. Grunnen til at dette glasset akkurat fått dette ganske snodig navn er det er det som minner om nagler på utsiden. Glasset er ikke fullt så rå som vanlige nagler som de er laget av glass og skaper derfor en mer dempet effekt enn de klassiske metall nagler ute i punk miljøet.


Hvis du liker det litt mer tradisjonelle vil du også raskt noe på Nachtmann at du vil like. Den vakre pjolter glass 'Prestige' er noe av det som kommer nærmest det som kan kalles klassisk. Dette er fordi glasset har noen vertikale striper, som går hele veien ned, og som skaper en fin effekt, og lar noe ønske om å nå ut til det og ta en slurk av innholdet. En annen klassiker glass fra Nachtmann er Palais, som er en serie av glass, alle med en vakker krystalmønser. Blant annet kan du få Palais glass whiskey glass og dette glasset kan ha 238 ml, som er den riktige størrelsen for en whisky. Hvis du foretrekker en cocktail kan du også nyte en nydelig mojito i samme type glas.

Køb flere glass fra samme Nachtmann

Mange folk har et stort ønske om at det de har i sine hjem er ting som passer sammen og det åpenbart gjelder for glasset du har i ditt hjem. Fordi når du går ut og kjøpe forskjellige kjøkkener gir det alltid fornuftig å passe sammen. Skulle du gå ut og kjøpe nye glass, kan du like godt skifte hele serien av glass ut. Og når du ser nøye på sitt glass vil trolig finne ut at de ikke passer sammen. Du har sannsynligvis glass vann fra ett sted, mens vinen er fra en annen serie, og cocktailglass har du også ser ganske annerledes. Det kan endre ved å starte i ett glass serien, og dette kan være, for eksempel Nactmann, som er en av de mest populære serien i glasset. Dette er fordi det er noe for alle, så ingen rolle hva du vil sannsynligvis finne en serie du liker.


En av serien du kan begynne å samle inn fra Nachtmann Palais, som er en veldig klassisk serie i glasset. Denne serien av glass er karakterisert ved at det har noen fine striper i glasset, som imidlertid samtidig er meget diskret. På samme tid, er denne serien av glass, karakterisert ved at det er et lite rundt kantene. Hvis du foretrekker en edgy look kan se på Noblesse, ikke på samme måte er rund i kantene. I tillegg Noblesse serie også kjennetegnet ved noen kvadrat og grafiske mønstre i glass. Disse brillene er for de som liker den klassiske mens de liker det moderne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna