Handelsbetingelser

Loading...

GENERELLE OPPLYSNINGER


Barlife ApS

Bøgildsmindevej 11

DK-9400 Nørresundby

DANMARK

Dansk Org. Nr. = CVR nr.: DK36550740

Telefon: (+ 45) 70 70 76 16

E-post: [email protected]

 

PRISER
Vi tar forbehold for eventuelle prisfeil på Barlife ApS sine sider og i annen info fra oss. Vi forbeholder oss også retten til å endre prisene uten forutgående varsel. Vi tar også forbehold om utsolgte varer.

 

BETALING
Hos Barlife ApS kan du betale med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og via en bankoverførsel. Ditt innbetalte beløp blir først hevet på din konto når varen sendes. Alle beløp er i NOK – Norske kroner og inkluderer norsk merverdiavgift. Det tas forbehold for prisfeil og utsolgte/utgåtte varer.

 

LEVERING
Fraktpriser Våre fraktpriser i Norge er: Levering med Bring til pakkeshop: Fra 109 NOK (Gratis frakt ved kjøp over 1499 NOK) Levering med Bring til privatadresse: Fra 179 NOK (79 NOK ved kjøp over 1499 NOK) Levering med Bring til bedriftsadresse: Fra129 NOK ( Gratis frakt ved kjøp over 1999 NOK) Levering med Helthjem til pakkeshop: Fra 119 NOK (20 NOK ved kjøp over 1499 NOK) Levering med Helthjem til privatadresse: Fra 119 NOK (39 NOK ved kjøp over 1499 NOK) Leveringstid Vi behandler bestillingen din så raskt som mulig med en leveringstid på 2-4 arbeidsdager. Vi kan imidlertid ikke gi en 100% garanti. Når bestillingen din er pakket og hentet av transpotøren klokken 16.00 på hverdager, vil du automatisk motta kvitteringen din via e-post/sms med tilhørende Track & Trace-nummer, slik at du kan følge forsendelsen. Merk at bestillingen din kan bli sendt i flere forsendelser. For produkter med spesielle leveringsvilkår, vil leveringsinformasjonen bli oppgitt på produktsiden.Barlife ApS har som målsetning å sende varer bestilt før kl. 16:00 samme dag. Varer bestilt etter kl. 14:00 sendes neste hverdag. Vi sender til hele Norge unntatt til Svalbard og Jan Mayen. Varer blir levert på den leveringsadressen som du oppgir ved bestillingen. Normal leveringstid til adresser i Norge varierer, kontakt oss for mer spesifikk info.

 

REKLAMASJONSRETT
Det gis 2 års reklamasjonsrett etter kjøpsloven. I forbrukerkjøp gis det 5 års reklamasjonsrett for varer som er ment å holde vesentlig lengre enn 2 år. Reklamasjonsretten gjelder for feil og mangler ved materialet eller fabrikasjonsfeil. Du vil enten få varen reparert, ombyttet, pengene retur eller et avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjon. Reklamasjonsretten gjelder ikke feil eller mangler som er oppstått ved feil bruk eller håndtering av produktet eller ytelsen. Du må gjøre reklamasjonen gjeldende innen "rimelig tid" etter at du har oppdaget mangelen eller feilen. Barlife ApS dekker returneringsomkostninger innenfor et rimelig omfang.

 

Ved returnering, reklamasjoner og når du bruker din angrerett, skal varer sendes til: Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, DK-9400 Nørresundby, Danmark. Varer sendt pr. etterkrav mottas ikke.

REFUNDERING
Hvis det er tale om refundering må du sende med dine bankopplysninger i form av kontonummer. Ellers kan vi ikke tilbakebetale beløpet. Ditt bankkontonummer kan sendes uten risiko på e-post eller annen elektronisk form, da det ikke er følsomme opplysninger og det er beskyttet av andre sikkerhetsordninger. Det blir kun brukt for å betale penger tilbake til deg.

 

ANGRERETT
Du har 14 dagers full angrerett på varer kjøpt i vår nettbutikk. Perioden regnes fra den dag du mottar varene, dvs. du får de fysisk i din besittelse.

Dreier det seg om flere varer bestilt på samme bestilling, og som leveres enkeltvis eller i løpet av flere omganger, gjelder angreretten fra det tidspunkt den siste vare er kommet i din besittelse.
Dreier det seg om varer som det er avtalt skal leveres over flere omganger eller som deler, gjelder fristen fra det tidspunkt du har fått den siste vare eller del i din besittelse.
Gjelder det varer som etter avtalen skal leveres med jevne mellomrom eller etter en tidsplan, gjelder fristen fra det tidspunkt du har mottatt den første levering.
Varer unntatt angrerett:

Følgende varer er det ikke angrerett på:

Varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner eller varer som har et tydelig personlig preg.
Varer som er forseglet, og som pga. hygieniske- eller sunnhetsmessige årsaker ikke er egnet for tilbakelevering når forseilingen er brutt.
Varer som er en del av eller er uløselig tilknyttet andre varer som leveres.
Varer hvor plomberingen er brutt.
 

Retur av varer

Ønsker du å sende varer retur, skal du utfylle den vedlagte returseddel og sende varen til Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby. Du må selv betale for returneringen, og du er ansvarlig for at det er pakket forsvarlig inn. Du har risikoen for varen fra det tidspunkt den ble levert deg og fram til det tidspunkt returvaren kommer oss i hende. Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hefter kun for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn den som er nødvendig for å kunne fastslå varens art, dens egenskaper og funksjonalitet. Du kan med andre ord prøve varen på samme måte som i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd ut over det som er beskrevet i avsnittet over, betraktes varen som brukt. Det betyr at du kun får en del eller ingen ting av kjøpsbeløpet tilbakebetalt, avhengig av varens handelsmessige verdi på mottakelsestidspunktet for returneringen. For å få hele kjøpsbeløpet tilbakebetalt må du kun prøve varen og ikke ta den i bruk.

 

Tilbakebetaling

Angrer du ditt kjøp får du i utgangspunktet tilbakebetalt det du betalte for varen. I tilfelle av en verdiforringelse som du hefter for, trekkes dette fra det beløp du får tilbakebetalt. Ved bruk av din angrerett, tilbakebetales alt du har innbetaling for varen, også leveringskostnader. Unntatt fra dette er hvis du selv velger en annen og dyrere leveringsform for levering enn den vi tilbyr som standard. Du får beløpet tilbakebetalt senest 30 dager etter at vi har mottatt beskjed om at du vil bruke din angrerett. Tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmiddel som du brukte når du kjøpte varen (med mindre du selv uttrykkelig har godtatt noe annet). Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen inntil vi har mottatt varen retur, eller inntil du har fremlagt dokumentasjon på at du har sendt den retur til oss.

 

ALKOHOL
I følge norsk lovgivning er det ikke lov til å selge, skjenke eller utlevere alkohol til personer under 18 år, jf. alkoholloven § 1-5. Hvis den alkoholholdige drikken har 22 volumprosent alkohol eller mer, er det ulovlig å selge, skjenke eller utlevere den til personer under 20 år. Vi forbeholder oss derfor rett til å be om fremvisning av gyldig bilde-ID som dokumentasjon.

 

KLAGEMULIGHETER – OVERSIKT OG LINKS
Du kan klage på et produkt kjøpt i vår nettbutikk hos Forbruker Europa. Klagen kan sendes til Forbruker Europa, Postboks 463, Sentrum 0105 Oslo, eller på e-post til [email protected].

Link: https://forbrukereuropa.no

 

Innleverer du en klage skal du opplyse vår e-post adresse: [email protected]

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna