Kjøp Krystall vinglass online - Skandinavias beste priser ?

Når det kommer til vinglass er det ingen tvil om at krystall vinglass er noen av de fineste som du kan få tak i. Vinglass av krystall vil oppleves som en helt annen kvalitet enn vanlige glass. Gå på oppdagelse på siden vår og finn glass og inspirasjon til dine nye krystall vinglass, som er perfekt til det gode selskap. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Burgundy glass Definition, Spiegelau - 960ml (6stk) 8499G by SPIEGELAU color Svart
  Burgundy glass Definition, Spiegelau - 960ml (6stk)
  1598,75  NOK
 2. Longchamp rødvinsglass - 25 cl. (6 stk) L7550 by Eclat color Svart
  Longchamp rødvinsglass - 25 cl. (6 stk)
  538,75 NOK
 3. RCR Oasis Rødvin 29 cl 6stk. Glas0231 by RCR Glas color Svart
  RCR Oasis Rødvin 29 cl 6stk.
  498,75 NOK
 4. Bordeaux glass Definition, Spiegelau - 750ml - 6 stk 8496G by SPIEGELAU color Svart
  Bordeaux glass Definition, Spiegelau - 750ml - 6 stk
  1505,00  NOK
 5. RCR Oasis Hvitvin 23 cl 6stk. Glas0232 by RCR Glas color Hvit
  RCR Oasis Hvitvin 23 cl 6stk.
  735,00 NOK
 6. RCR Tidløs rødvin 29 cl 6stk. Glas0270 by RCR Glas color Svart
  RCR Tidløs rødvin 29 cl 6stk.
  318,75 NOK
 7. Rødvinsglass - Bacci - Krystallglass - Urban bar UB3236 by Urban Bar color Svart
  Rødvinsglass - Bacci - Krystallglass - Urban bar
  109,00 NOK
 8. Vinglass Definisjon, Spiegelau - 550ml (6 stk.) 8497G by SPIEGELAU color Svart
  Vinglass Definisjon, Spiegelau - 550ml (6 stk.)
  1795,00  NOK
 9. RCR Tidløs hvitvin 22 cl 6stk. Glas0106 by RCR Glas color Hvit
  RCR Tidløs hvitvin 22 cl 6stk.
  395,00 NOK
 10. Hvitvin Glass Stem Zero, Nude - 450ml (2 stk.) 7036BL by StemZero color Hvit
  Hvitvin Glass Stem Zero, Nude - 450ml (2 stk.)
  638,75 NOK
 11. RCR Opera Hvitvin 6stk. Glashvid by RCR Glas color Hvit
  RCR Opera Hvitvin 6stk.
  539,00 NOK
 12. RCR Opera Rødvin 6stk. Glasrød0 by RCR Glas color Svart
  RCR Opera Rødvin 6stk.
  755,00 NOK
 13. Rødvin Glass Stett Zero Nude - 950ml (2 stk.) 7031 by StemZero color Svart
  Rødvin Glass Stett Zero Nude - 950ml (2 stk.)
  1739,00  NOK
 14. RCR Oasis Champagne, rød og hvitvinsglass Glaspakke5 by RCR Glas color Hvit
  RCR Oasis Champagne, rød og hvitvinsglass
  1739,00  NOK
 15. RCR Laurus Vinglass 17 cl (6stk) Glas0637 by RCR Glas color Svart
  RCR Laurus Vinglass 17 cl (6stk)
  469,00 NOK
  Out of stock
 16. RCR Adagio Hvitvin 22 cl (6stk) Glas0239 by RCR Glas color Svart
  RCR Adagio Hvitvin 22 cl (6stk)
  389,00 NOK
  Out of stock
 17. Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk) L9744 by Eclat color Hvit
  Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk)
  628,75 NOK
 18. Rødvinsglass Stem Zero Nude - 550ml (2 stk.) 7035bs by StemZero color Svart
  Rødvinsglass Stem Zero Nude - 550ml (2 stk.)
  1595,00  NOK
 19. RCR Ego Rødvin 43 cl (6stk) Glas0458 by RCR Glas color Svart
  RCR Ego Rødvin 43 cl (6stk)
  375,00 NOK
  Out of stock
Set Ascending Direction
Page

Forskjell på vanlige glass og krystall glass

Det er stor forskjell på de forskjellige glasstypene på markedet. Blyglass som også er den type glass vi kaller for krystallglass, inneholder en prosentmessig del bly, som kan variere mellom 10 % til 30 %.

En av grunnene for at det kalles krystallglass er den ekstra klarheten og robustheten som skiller blyglasset fra vanlige glass. 

Glass prisene på krystallglass vil normalt sett befinne seg i en dyrere prisklasse enn vanlige glass. Til gjengjeld er levetiden og holdbarheten markant høyere, der kvaliteten vil utligne prisen. Derfor kan det faktisk være en god investering å kjøpe krystallglass når du skal velge glass. 

En ting du skal være oppmerksom på er at denne type glass ikke er laget til å oppbevare væske eller fødevarer i en lengre tidsperiode. Det er fordi det kan komme bly ut i fødevarene. 

Merk og se kvaliteten med krystallglass

God vin fortjener å bli drukket av gode glass. Det skal selvfølgelig være den rette type glass til de forskjellige vin.

I tillegg til at det rent teknisk er det riktig glass, så fortjener vinen også å bli servert i flotte og gode vinglass. Når du serverer vin for gjestene dine vil de fort legge merke til og se forskjell på hvis vinen blir servert i riktige krystallglass. 

Krystallglass har en høyere vekt og er derfor litt tyngre. Ikke så tunge at de blir ubehagelig å drikke av, hvis du for eksempel skal ha et glass vin. 


Vekten gjør faktisk at balansen i glasset blir bedre og derfor vil drikkeopplevelsen bli bedre. Skulle du eller en av gjestene dine komme til å velte glasset på bordet, vil krystallglasset normalt holde til det og ikke gå i stykker. Når det skal drikkes vin er det viktig at glasset er helt klart slik at vinens farge kommer frem på en flott måte. 


Krystallvinglass i forskjellige design

Som du kanskje har lagt merke til finnes det helt overordnet to forskjellige krystallglasstyper. De pompøse retroglass som er karakterisert med flotte mønstre og graveringer på sidene. Denne type glass kan nesten virke litt majestetisk og du kan enkelt forbinde dem med selskaper på gamle middelalder slott.

Den andre type vinglass i krystall er helt klar og veldig moderne i utseende sitt. Dette designet vil du nødvendigvis ikke legge merke til, fordi det er faktisk snakk om krystallmateriale. 

Disse to typer design gjør seg gjeldene for både rødvinsglass, hvitvinsglass og champagneglass, der du altså har mulighet for å velge akkurat det uttrykket som passer best til stilen din. Du kan også få stettglass og glass uten stett, det er opp til deg hva du foretrekker å drikke av. Du kan finne krystallglass inne på BarLife sin hjemmeside, her er det et stort utvalg å velge mellom. 

Krystall vannglass til vinglasset

Når du har funnet de perfekte krystall vinglass, bør du naturligvis også finne matchende vannglass. Ofte forholder det seg sånn at du kan kjøpe hele glass settet, hvor det er både vannglass, vin glass og spritglass, slik at det er en rød tråd gjennom valget av glass.

Søker du inspirasjon til hvordan ditt neste krystall vannglass skal se ut, har vi et stort utvalg her hos BarLife. 

Det smarte ved krystall vannglass er at det også kan brukes som whiskyglass. Spesielt hvis du er inspirert av den litt eldre stilen, der det var vanlig å skjenke whisky i noen flotte graverte tumbler krystall glass, hvor det naturligvis også følger en flott krystall karaffel med. Whiskyglass og karafler i krystall har et helt spesielt preg over seg, som i den grad vil prege kontoret eller stua på den flotteste måten. 

Uansett om du vil bruke krystall vannglassene som vannglass eller som whiskyglass, så kan du alltid finne noen gode tilbud på drikkeglass her hos oss. Da er du garantert noen fine whiskey glass i krystall. 

Hvilke merker bør du gå efter?

Med så mye snakk om krystall vinglass og krystall glass i det hele tatt, vil vi gjerne anbefale deg noen av de beste produsentene av nettopp denne type glass. Kjennetegnet for disse merkene er at de har mange års erfaring og de har gjennom mange generasjoner vært ledende på markedet med deres glass, slik at de hele tiden har vært på toppen når det kommer til kvalitet og design.

Luigi Bormioli

Først skal vi en liten tur innom Italia hvor du vil komme borti glassprodusenten Luigi Bormioli. Igjennom 25 generasjoner har den italienske glassprodusenten tilbudt verden deres flotte glass. Både innenfor fargede glass og flasker til kosmetikk var Luigi Bormioli pioner på markedet, og deres innovative tilgang har i den grad også satt sine spor på vinglassene deres.

Luigi Bormioli garanterer blant annet at det ikke kommer glasspest på både vinglassene og champagneglassene deres, i tillegg til at de også tåler å bli puttet i oppvaskmaskinen. 

Men viktigst av alt så oppfyller de kriteriene for hvordan et flott krystallglass skal designes, og det er derfor verdt å se på disse glassene når du skal ut å finne noen nye krystallglass, enten om det er noen store glass eller små glass. 

Vinglass fra Spieglau

Turen går fra Italia og videre til Tyskland, hvor det under Riedel parasollen av vinglass ligger et glassdynasti ved navn Spiegelau. Her kan du se røtter tilbake til år 1521, og det sier noe om den innflytelsen Spiegelau har hatt på verdenen.

Du kan kjøpe noen veldig flotte rødvinsglass fra Spiegelau, som passer perfekt til en flott borddekking. 

Du kan også sjekke ut utvalget og la deg bli inspirert til hvilket glass du skal kjøpe neste gang. 

Kjøp glassene dine hos Barlife

Uansett hva du søker, enten om det er store vinglass, billige vinglass, billige champagneglass, vinglass med krystall mønster eller noe helt annet, så har vi det mest sannsynlig her hos BarLife. Vårt glass sortiment inneholder glass til enhver anledning og til enhver smak, så du kan alltid starte med å se her. Hvis du er redd for å ødelegge glassene dine, kan du også vurdere å kjøpe noen plastikk glass. Det er et godt alternativ til krystall glassene, hvis du er redd for å ødelegge de.

Vi har hele tiden forskjellige tilbud på blant annet vin glass, så hvis du er interessert i en god handle kan du alltid holde øye med utvalget vårt. 

Dessuten har vi alltid tilbud på vin og champagne. 

Du kan dermed samle alle innkjøpene dine hos oss og slå to fluer i en smekk.


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna