Cocktail glass - Stort utvalg av vakre glass for cocktails - Online kjøp

Cocktailglass for profesjonell bruk i en bar eller restaurant kan også brukes hvis du vil ha ekstra god kvalitet hjemme. Når man serverer cocktails og drinker er glassene nesten like viktige som selve drinken. Gode cocktailglass er derfor noe du må ha. Vi har samlet alle de forskjellige coctailglass et sted slik at du ikke trenger å lete andre steder. Enten du kun serverer enkle ting eller du lager kompliserte cocktails, så har vi glassene du behøver. Se vårt store og gode utvalg av cocktailglass. Se mer her

Loading...
Filter

De perfekte glassene til en god drink finnes her

Når man skal servere cocktails til gjestene sine, er det viktig å ha noen flotte cocktailglass. Vi har samlet alle cocktailglassene på siden vår her, slik at du lett kan danne deg et overblikk over hvilke cocktailglass som kan ha interesse for deg. Om du skal servere enkle drinker eller komplekse cocktails, så har vi glasset du trenger her hos BarLife. Føl deg velkommen til å gå på oppdagelse inne på siden vår og finn inspirasjon til ditt neste cocktailglass. Les mer her.

Match cocktailen med glasset dit

Det skal helst være en sammenheng mellom cocktailen du serverer og glasset du serverer cocktailen i. Som utgangspunkt finnes det ikke noen regler for hvordan man skal gjøre det, men noen glass er oppkalt etter spesifikke cocktails, der det er en selvfølge å servere drinkene i det spesifikke glasset.


Dette gjelder f.eks. Martiniglass, som eroppkalt etter den berømte spriten Martini. Glasset er kjent over hele verden ognoen steder omtales det som fontaine cocktailglass. Nesten uansett hvor dubefinner deg vil du alltid oppleve at din Dry Martini blir servert i detikoniske trekantede glasset.


 Moscow Mule er et annet eksempel på endrink som har fått oppkalt et glass etter seg. Faktisk er det et krus og ikkeet glass, som denne drinken har fått en cocktail oppkalt etter seg. Moscow Mulekrus finnes i flere forskjellige varianter, men mesteparten har en kobberbelegning eller kobberfarge.


Du kan naturligvis servere cocktails ellerandre drinker i disse glassene eller i noen andre glass du har lyst til åbruke, men det er mest tradisjonelt å bruke de glassene som hører til. En delav den gode cocktailopplevelsen ligger også i det visuelle uttrykket, som ermed på å påvirke alle sansene og det gjør en veldig god cocktail til en endabedre cocktail. 

Din guide til cocktailglass

For å gi deg et overblikk over de basale forskjellene på cocktailglass kommer det en liten beskrivelse på de forskjellige glass typene.

Gin & tonic glasset

En av de største cocktailfavorittene er en gin og tonic, derfor starter vi med en kort beskrivelse av det klassiske «Copa De Balon Glasset».

Er du som alle andre og kjempe glad i gin og tonic, så bør du ha noen gin og tonic glass. De flotte cocktailglassene er skreddersydd til den flotte drinken, fordi glasset har en stor skål samt en bred åpning, som virkelig får gin og tonicen din til å stråle.


De klassiske gin cocktailglass er store og kan derfor inneholde mye tilbehør, is og andre smaksgivende ingredienser, samtidig med at den ballongformede skålen aktiverer alle aromaene i drinken din, slik at du får hver detalj med i den samlede Gin og Tonic opplevelsen.


Hvis du er på utkikk etter en samlet Gin og Tonic pakke, så har vi den perfekte Gin og Tonic gaveeske her hos BarLife. I gaveesken får du blant annet 4 flotte gin cocktailglass fra Lyngby, samt en veldig flott gin og tonicvann.

Martiniglasset

Vi har allerede tidligere nevnt Martiniglasset og det er ikke så mye annet å si enn at dette glasset har stil. Det er utrolig elegant å se på og det er helt klart innenfor kategorien: flotte cocktailglass. 

Glasset er laget for å holde drinken perfekt temperert og det lange stettet sørger for at drinken din ikke blir varmet opp med håndflaten. 

Vi vil bruke anledningen til å fremheve det flotte cocktailglasset fra Cabernet, som er et stilsikkert og kvalifiserer seg som det perfekte Martiniglasset. 

Et Martiniglass er perfekt til servering av straight up cocktails – cocktails uten is – og den brede åpningen sikrer at drinken lukter godt og at aromaene blir fremhevet, og det er med på å gi deg den beste cocktailopplevelsen. 


Coupeglasset

Som en konkurrerende søster til Martiniglasset finner du coupeglasset, som til vanlig omtales som Margarita glasset. Når det kommer til Daiquiries, Margaritas eller Cosmopolitans er coupeglasset alltid et foretrukket cocktailglass.

Glasset har de samme kvalitetene som Martiniglasset med det lange stettet og den brede åpningen og det er også derfor det foretrukne glasset når det kommer til straight-up cocktails.

Det er et ikonisk glass og som er veldig flott å se på og det fremstiller drinken din på en elegant og appetittlig måte.

Selv om glasset også blir brukt som champagneglass vil vi gjerne komme med en bemerkning til dette. Du skal i hvert fall være oppmerksom på at den brede åpningen gjør at boblene beveger seg raskere.

Som en fin liten ekstra detalj passer coupe glasset også bra til rekecocktails, fordi den flotte fasongen er både dekorativ og den er mer praktisk å spise av.

Ellers er det ingenting å legge fingeren på når det kommer til coupe glasset.

Highball glass til longdrinks

Highball glass er de mest universelle glassene i baren. Hvis du har et flott sett av dissen glassene kan du servere mange forskjellige drinker.

Lowball glass

Lowball glass eller «Rocks-glass» som det også heter er ideelt til alkohol «on the rocks». Vil du servere sterke drinker som ikke inneholder mye væske, er lave glass med tykk bunn helt perfekt.

F.eks. dette Spiegelau cocktailglasset er perfekt til drinker som du bygger i glasset. Det flotte krystall cocktailglasset vil bare oppgradere enhver drink, og du har en stor fordel med at glasset er all-round. Uansett om det er en whisky eller en gin sour du vil servere så har du her det helt ideelle glasset.

Cocktailglass lager festen

Kanskje er det ikke helt riktig når vi sier at det er cocktailglasset som lager festen. Vi vet naturligvis godt at det ikke er noen fest hvis selskapet ikke er bra. Men cocktailglasset har en helt spesiell evne på å påvirke humøret vårt og sette i gang noen assosiasjoner, som vi forbinder med å holde en fest.

Kanskje er det på grunn av mange byturer der den ene fargerike cocktailen etter den andre har blitt servert over disken, eller kanskje er det fordi det er i festlige situasjoner at vi bestiller en cocktail. 

I hvert fall kan de flotte glassene virkelig sette i gang en samtale og få frem et smil på de fleste lepper. 

Liker du godt noen gode fester eller bare å invitere vennene dine på en hyggelig middag, der du på forhånd har en følelse av at du gjerne vil drikke litt drinker, så er det en veldig god ide å ha noen cocktailglass i skapet. 


Om det er noen litt mer klassisk design i form av et Margarita glass eller Martiniglass, eller om du vil utfordre gjestene dine med noen morsomme og eksotiske Tikiglass, så er det helt opp til deg selv. Så lenge du har gjort noe ut av situasjonen vil gjestene dine være med på alt. 

Cocktailglass i plastikk

Et cocktailglass i plastikk betyr nødvendigvis ikke et engangs cocktailglass. Har du mange gjester og er du litt bekymret for om mange av cocktailglassene dine vil gå i stykker i løpet av kvelden, så kan du finne et bredt utvalg av forskjellige cocktailglass i materialet polykarbonat. Dette bruddsikre plastmaterialet er veldig praktisk og fortsatt flott å se på. Du kan helt klart servere en cocktail i disse glassene.

Du kan bruke dette plastikk glasset på akkurat samme måte som et vanlig glass. Det tåler både oppvaskmaskinen og man kan fort fryse ned glasset hvis du ønsker det. Du unngår bare at glasset går i stykker hvis du mister det på gulvet.

Cocktailglasset som er mer enn bare et cocktailglass

Du kjenner helt sikker til det berømte Martiniglasset, som på mange måter er cocktailglassets kronjuvel. Men du visste kanskje ikke at du kan få Martiniglass som kan mye mer enn det tradisjonelle cocktailglasset.

Med et Den Siptini Cocktailglass får du både et Martiniglass og et sugerør i en og samme løsning.


På mange måter er sugerøret en viktig del av den samlede cocktailopplevelsen. En veldig god cocktail tar også nemlig hensyn til estetikken, der cocktailtilbehøret spiller en viktig rolle.


I dette fantastiske cocktailglasset kan du også samle alt i en gjenstand. Selve glasskålen har de samme formene som et vanlig Martiniglass.

Glasset har et stett som forventet, men i stedet for en glassfot, så fortsetter foten ut i en slangeformet fot, som ender i et sugerør.


Med dette glasset blir en det utrolig underholdene kveld hvis du dekker bordet med Siptini glassene. De kan også brukes i forskjellige konkurranser der gjestene dine raskt og effektivt kan drikke mange drinker. Du sparer også samtidig penger, siden du ikke trenger å kjøpe sugerør og det er også noe man kan ta med i overveielsen. De pengene kan du i stedet bruke på noe godt å drikke.

Inviter til fest - velg de riktige cocktaolglassene

Når man skal holde en fest er det viktig å ha styr på drikkevarene, men det er også viktig å vite hvordan drikkevarene skal serveres. Det kommer an på størrelsen på arrangementet og hvor mange gjester som kommer til festen, da er det forskjellige cocktailglass som er opplagt å bruke til formålet.

Hvis du for eksempel skal invitere til en fest og dekke et flott bord, så er fargede cocktailglass en perfekt måte å skape en wow effekt.

Hvis det er snakk om en fest med mange gjester kan du se nærmere på en «drikke bowl». Når man skal holde en fest er en drikke bolle et festlig valg. De er veldig ideelle til å servere velkomstdrinker, som for eksempel en velkomst punch, men det er også en opplagt måte å sette i gang stemningen.

En drikke bolle er i prinsippet et forstørret drink-glass, der du kan blande store mengder av yndlingsdrinkene dine. Vi må også slå fast at store drinker er en god feststarter. Fyll en god drink i bollen også er den klar til servering. Noen velger å fylle sugerør i bollen, slik at den plutselig er et felles glass, mens andre setter en skje i bollen, slik at gjestene kan fylle opp glasset sitt med den. Her hos BarLife finner du et utvalg av cocktail boller, der du kan velge mellom forskjellige størrelser på henholdsvis 2,9 liter, 3 liter og 5 liter.

Her hos BarLife finner du hele tiden cocktailglass på tilbud og med vårt store utvalg er du nesten sikker på å finne et glass som passer til behovene dine.


Riktig god fornøyelse!

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna