Chef & Sommelier

Når man klikker seg inn på Chef & Sommelier's hjemmeside, så får man det franske rett i hjertet, og det er slik de ønsker at man opplever deres vakre serie av glass. Designet er klassisk fransk, og man kjenner umiddelbart at det er fra vinlandet at glassene har sin opprinnelse. Klassisk og stilfullt, rundt og mykt, elegant og høytidelig, og svært nærværende i form og uttrykk. Det er glasset som skal presentere det vakre og smakfulle innholdet. Chef & Sommelier kaller det en emosjonell opplevelse, og det er vanskelig å være uenig.  Les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. MACARON H/B TUMBLER Glass 40cl N0834 by Chef & Som color Svart
  MACARON H/B TUMBLER Glass 40cl
  75,00 NOK
 2. Longchamp vannkanne 1,5L L9760 by Eclat color Svart
  Longchamp vannkanne 1,5L
  448,75 NOK
 3. REVEAL'UP INTENSE Vinglas 55cl (6stk) J9014 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP INTENSE Vinglas 55cl (6stk)
  718,75 NOK
 4. ASKA HB TUMBLER 45cl (6stk) L8508 by Chef & Som color Svart
  ASKA HB TUMBLER 45cl (6stk)
  355,00 NOK
 5. Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk) L9744 by Eclat color Hvit
  Hvitvinsglass krystall 19cl LADY DIAMOND (6stk)
  628,75 NOK
 6. ARPEGE FARGE Blå HB TUMBLER Glass 35cl (6stk) N6675 by Chef & Som color Blå
  ARPEGE FARGE Blå HB TUMBLER Glass 35cl (6stk)
  535,00 NOK
 7. MACARON FASCINATION Vinglas 40cl (6stk) N6380 by Chef & Som color Svart
  MACARON FASCINATION Vinglas 40cl (6stk)
  418,75 NOK
 8. Krystallvase 27cm LADY DIAMOND L9752 by Eclat color Svart
  Krystallvase 27cm LADY DIAMOND
  538,75 NOK
 9. ARPEGE COLOR Grøn HB TUMBLER Glas 35 (6stk) N6674 by Chef & Som color Grønn
  ARPEGE COLOR Grøn HB TUMBLER Glas 35 (6stk)
  445,00 NOK
  Out of stock
 10. REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk) J9510 by Chef & Som color Svart
  REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk)
  478,75 NOK
 11. REVEAL'UP Champagneglass 21cl (6stk) J8907 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP Champagneglass 21cl (6stk)
  725,00 NOK
 12. Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk) L9742 by Eclat color Svart
  Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk)
  625,00 NOK
 13. ARCOROC Tumbler av 320 ml blå (6stk) J8482 by ARCOROC color Blå
  ARCOROC Tumbler av 320 ml blå (6stk)
  445,00 NOK
 14. REVEAL'UP SOFT FRESH H/B TUMBLER Glas30cl (6stk) J9523 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP SOFT FRESH H/B TUMBLER Glas30cl (6stk)
  968,75 NOK
 15. Krystalbolle 36cm LADY DIAMOND L9792 by Eclat color Svart
  Krystalbolle 36cm LADY DIAMOND
  128,75 NOK
 16. REVEAL'UP INTENSE Vinglas 45cl (6stk) J8742 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP INTENSE Vinglas 45cl (6stk)
  788,75 NOK
  Out of stock
 17. REVEAL'UP SOFT Vinglas 50cl (6stk) N1738 by Chef & Som color Svart
  REVEAL'UP SOFT Vinglas 50cl (6stk)
  718,75 NOK
 18. 33%
  MACARON Vinglass 60cl (6stk) L9414 by Chef & Som color Svart
  MACARON Vinglass 60cl (6stk)
  Special Price 599,00 NOK Regular Price 898,75 NOK
 19. ARPEGE FARGE ROSA HB TUMBLER Glass 35cl (6stk) N6676 by Chef & Som color Svart
  ARPEGE FARGE ROSA HB TUMBLER Glass 35cl (6stk)
  409,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Kvalitetsglass med innovativt design og funksjonalitet

Chef & Sommelier er en bedrift som har gjort seg bemerket i glassindustrien ved å kombinere innovasjon og teknologi med estetisk design og funksjonalitet. Bedriften har en lang tradisjon for å produsere kvalitetsglass, og dette reflekteres i deres brede utvalg av produkter.

En av tingene som gjør Chef & Sommeliers glassvarer unike, er deres evne til å forbedre smaksopplevelsen av forskjellige drikkevarer. For eksempel er deres vinglass designet for å forbedre aromaen og smaken av vin ved å optimalisere luftstrømmen i glasset og dermed gradvis frigi aromaene mens man drikker vinen. Dette gjør at vinen kan nytes på sitt fulle potensiale.

Chef & Sommeliers produkter er også kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot riper og oppvaskmaskin. Dette skyldes at de bruker sitt eget patenterte materiale, Kwarx-glass, som er en blanding av forskjellige materialer som gjør glassene sterkere og mer motstandsdyktige mot skader.

I tillegg til deres teknologiske og designmessige innovasjoner, er Chef & Sommelier også dedikert til å skape ergonomisk designede glass som er lette å håndtere og gir en behagelig drikkeopplevelse. Dette er viktig, spesielt for restauranter og hoteller hvor glassene ofte brukes av mange forskjellige personer.

Alt i alt har Chef & Sommelier klart å bygge opp et solidt rykte for å produsere glassvarer av høy kvalitet, som er kjent og elsket av profesjonelle og vanlige brukere over hele verden. Deres kombinasjon av teknologi, innovasjon, design og funksjonalitet har gjort dem til en av de ledende bedriftene innenfor deres felt.

Fargede glass fra Chef & Sommelier: En visuell og smaksmessig opplevelse

Fargede drikkeglass fra Chef & Sommelier er ikke bare en visuell glede, men kan også påvirke smaksopplevelsen av drikken på en unik måte. Glassets farge kan påvirke hvordan vi oppfatter smaken og aromaen av drikken, og derfor er fargede glass en viktig del av enhver cocktailbar eller restaurant som ønsker å forbedre drikkeopplevelsene sine.

Fargen på glasset kan påvirke drikkeopplevelsen på flere måter. For eksempel kan blå farge gi en kul og forfriskende følelse til drikken, mens røde farger kan gi en varm og intens karakter. Gule farger kan gi en lys og frisk følelse, og grønne farger kan forsterke følelsen av friskhet.

I tillegg til fargen på glasset kan selve designet også påvirke smaksopplevelsen. For eksempel kan et glass med en bredere kant eller en tykkere bunn endre smaksopplevelsen av drikken ved å endre luftstrømmen eller temperaturen. Derfor velges Chef & Sommeliers fargede drikkeglass ikke bare på grunn av fargene, men også på grunn av designet og funksjonaliteten.

Fargede drikkeglass er også en måte å skape en unik atmosfære og stemning på en restaurant eller bar. Glassenes farger og design kan gi en eksklusiv følelse og skape en minneverdig opplevelse for gjestene.

Chef & Sommeliers fargede drikkeglass er laget av det samme avanserte Kwarx-glasset som deres andre produkter, noe som gjør dem ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot riper og oppvaskmaskin. Dette gjør dem til et ideelt valg for profesjonelle bedrifter som ønsker holdbare og vakre glass til sin bar eller restaurant.

Alt i alt er Chef & Sommeliers fargede drikkeglass et eksempel på hvordan farger og design kan påvirke smaksopplevelsen av drikkevarer og skape en unik og forbedret drikkeopplevelse.

Dedikert til å skape vinglass av høy kvalitet som forbedrer smaksopplevelsen av vin

Chef & Sommeliers vinglass er blant de mest kjente og respekterte i vinverdenen. Bedriften har dedikert en stor del av produksjonen til å skape vinglass av høy kvalitet som kan forbedre smaksopplevelsen av vin.

Chef & Sommelier tilbyr ulike vinglass designet for ulike typer vin. For eksempel har de vinglass for røde viner, hvite viner, champagne og portvin. Hvert glass er designet for å forbedre den spesifikke vinen det er beregnet for.

I tillegg er Chef & Sommeliers vinglass kjent for sin teknologiske innovasjon og ergonomiske design. Deres Kwarx-glass er ekstremt holdbart og motstandsdyktig mot riper og oppvaskmaskin, og deres ergonomiske design sikrer at glassene er lette å håndtere og gir en behagelig drikkeopplevelse.

En av de mest bemerkelsesverdige teknologiske innovasjonene i Chef & Sommeliers vinglass er deres Maxima-linje, som er designet for å forbedre vinens smaksopplevelse. Maxima-linjen er designet for å forbedre aromaen og smaken av vin ved å optimalisere luftstrømmen i glasset og gradvis frigi aromaene mens man drikker vinen. Dette gjør at vinen kan nytes på sitt fulle potensiale.

Chef & Sommeliers vinglass har blitt anerkjent av en rekke profesjonelle vinorganisasjoner og har blitt brukt av noen av verdens mest kjente restauranter og vinprodusenter. Deres dedikasjon til teknologisk innovasjon, design og funksjonalitet har gjort dem til en av de mest betrodde og respekterte vinglassprodusentene i verden.

Alt i alt er Chef & Sommeliers vinglass en utmerket kombinasjon av teknologi, innovasjon og estetisk design. Deres vinglass er et must-have for enhver vinelsker eller profesjonell som ønsker å forbedre sin vinopplevelse og imponere gjestene sine.

Nyt innovativt vinglass som gradvis avslører vinens aromaer

Chef & Sommelier's vinglass Reveal Up er en av deres nyeste tilføyelser til deres sortiment av vinglass. Disse glassene er designet med en innovativ teknologi som gradvis avslører vinen og gir en forbedret smaksopplevelse.

Reveal Up-glassene er designet med en spesiell buet form som forbedrer luftstrømmen i glasset og hjelper med å gradvis avsløre vinens aromaer. Glassene er også designet med en liten fordypning i bunnen som øker luftstrømmen og gir samtidig en visuell effekt når man drikker vinen.

Det innovative designet og teknologien bak Reveal Up-glassene gir en forbedret smaksopplevelse av vinen. Glassene avslører gradvis vinens aromaer og smaksnyanser, og gjør det mulig å nyte vinen på sitt fulle potensial. Dette gjør disse glassene ideelle for vinelskere som ønsker å forbedre sin smaksopplevelse og utforske vinen på en ny måte.

Reveal Up-glassene er produsert av Chef & Sommeliers patenterte Kwarx-glass, som gjør dem ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot riper og oppvaskmaskin. Glassene er også designet med en ergonomisk form som sikrer at de er lette å håndtere og gir en behagelig drikkeopplevelse.

Chef & Sommeliers Reveal Up-glass har blitt godt mottatt av profesjonelle vinanmeldere og har blitt brukt av noen av verdens mest berømte restauranter og vinprodusenter. Disse innovative glassene er et eksempel på hvordan Chef & Sommelier fortsetter å være dedikert til å skape vinglass av høy kvalitet som kan forbedre smaksopplevelsen av vin og imponere selv de mest kresne vinkjennere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna