Vannglass i forskjellige farger og design

Stort utvalg av vannglass, vannglass som dere også kan bruke til å servere andre ting enn vann i. Enten du driver en restaurant, eller du bare vil ha kvalitet der hjemme, får du noe å velge mellom her hos oss. Brukervennligheten og kvalitet er avgjørende når du skal velger vannglass. Vannglassene er de glassen som brukes mest så det er viktig at de tåler bruk og mange vask. Dernest er det selvsagt et pluss når glasset ser pent ut og det er godt å holde i. Finn ditt neste vannglass her hos oss

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Vannkopp 46 cl Linka 96183101 by StemZero color Svart
  Vannkopp 46 cl Linka
  39,00 NOK
 2. Jerte Tumbler 36cl V4624 by Genware color Svart
  Jerte Tumbler 36cl
  29,00 NOK
 3. Vannkopp 38 cl Linka 96183001 by StemZero color Svart
  Vannkopp 38 cl Linka
  79,00 NOK
 4. Odin Rocks Tumbler 33cl ODN430 by Genware color Svart
  Odin Rocks Tumbler 33cl
  49,00 NOK
 5. Drikkeglass Diamond 30,5 cl blå 96607181 by BORMIOLI color Svart
  Drikkeglass Diamond 30,5 cl blå
  49,00 NOK
 6. Odin Hiball Tumbler 35.6cl ODN440 by Genware color Svart
  Odin Hiball Tumbler 35.6cl
  49,00 NOK
 7. Brit Rocks Tumbler 32.5cl BRT430 by Genware color Svart
  Brit Rocks Tumbler 32.5cl
  5,56 NOK
 8. Ada Hiball Tumbler 30cl ADA389 by Genware color Svart
  Ada Hiball Tumbler 30cl
  39,00 NOK
 9. Barrel Tumbler 50cl 92610 by Genware color Svart
  Barrel Tumbler 50cl
  29,00 NOK
 10. Vannkopp 43 cl Murano blå 96145101 by StemZero color Svart
  Vannkopp 43 cl Murano blå
  79,00 NOK
 11. Longchamp vannglass - 32 cl. (6stk) L7555 by Eclat color Svart
  Longchamp vannglass - 32 cl. (6stk)
  579,00 NOK
 12. 17%
  Primært vinglass 27 cl. 5001144 by BF20 color Svart
  Primært vinglass 27 cl.
  Special Price 49,00 NOK Regular Price 58,75 NOK
 13. 24%
  Mixology Textures vinglass/whiskyglass klar 38 cl H 12346-01 by BF20 color Svart
  Mixology Textures vinglass/whiskyglass klar 38 cl H
  Special Price 129,00 NOK Regular Price 168,75 NOK
 14. Longdrink-glass Jules, Nachtmann - 375ml 7318BS by Nachtmann color Svart
  Longdrink-glass Jules, Nachtmann - 375ml
  79,00 NOK
 15. Tokyo Hiball Tumbler 39.5cl TOK352 by Genware color Svart
  Tokyo Hiball Tumbler 39.5cl
  49,00 NOK
 16. Drikkeglass Diamond 47 cl blå 96606981 by BORMIOLI color Svart
  Drikkeglass Diamond 47 cl blå
  159,00 NOK
 17. 5%
  Longchamp vandglas - 28 cl. (6stk) L7554 by Eclat color Svart
  Longchamp vandglas - 28 cl. (6stk)
  Special Price 349,00 NOK Regular Price 369,00 NOK
 18. 50%
  Høyt glass sett/2 Regency Gold Ravenhead® 36 cl - Ø 7x14,5cm KR41406 by RAVENHEAD color Svart
  Høyt glass sett/2 Regency Gold Ravenhead® 36 cl - Ø 7x14,5cm
  Special Price 129,00 NOK Regular Price 259,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Hvilket vannglass skal jeg velge?

Man kan nesten ikke får for mange vannglass. Det kan til og med være vanskelig å begrense seg blant alle de forskjellige glassene. Noen velger å kjøpe glass som er allsidig i designet, slik at de både kan brukes til daglig bruk, men også til for eksempel gjestene dine når du inviterer på middag.


Motsatt foretrekker andre å ha flere valgmuligheter, det er flere som kjøper forskjellige typer glass, som både kan være form, størrelse, mønster og farge. Det er noen vannglass som er opplagt å bruke til dagligdagen. Her er det ofte fokus på at de skal være praktiske, ha en god størrelse, være produsert i en holdbar kvalitet og eventuelt at man kan stable glassene oppå hverandre, slik at de er lettere å oppbevare. I tillegg finnes det glass som er flotte å se på og oppsiktsvekkende i designet sitt, som gjør dem brukbare til spesielle anledninger og festlige begivenheter. 


Valget ditt av vannglass er med på å skape uttrykket på borddekkingen. Glassene er nemlig en viktig detalj i borddekkingen. Velger du forskjellige farger på glassene skaper det en festlig stemning. Motsatt kan et krystallglass gi en elegant og klassisk stil. 


Se på sortimentet vårt av glass, der finner man noe til enhver smak. Enten om du ser etter glass som er dekorative, stilrene eller enkle i designet, så finner du det her hos BarLife. Vi har også et stort utvalg av vinglass, cocktailglass, smaksglass og mange andre glass som du kan se nærmere på hvis du for eksempel ønsker at glassene dine skal matche hverandre. 

Fargede drikkeglass

Hvis du synes at vanlige klare drikkeglass er for kjedelig så har du alltid mulighet for å velge fargede glass. Ved å velge fargede vannglass kan du tilføre litt ekstra liv til borddekkingen.


Vi har glass som er helt gjennomfarget i en farge, men også vannglass som har et hint av farge. Skal du arrangere en påskelunsj eller holde et arrangement i restauranten din, så er blå glass et godt valg. Det er en måte å bringe en bestemt stemning inn i borddekkingen på. 


Skal du bruke noen spesielle glass om sommeren har vi et stort utvalg av sommerblomster eller frukt og bær, som bidrar med den sommerlige følelsen. Liker du best drikkeglass med klart glass har vi mer enn 40 forskjellige glass å velge imellom. Her er det forskjell på form og størrelser. 

Størrelser og form på vannglass

Hvilken størrelse og form dine nye vannglass skal ha er en smakssak. Det finnes et stort utvalg av glass og vi har samlet over 70 forskjellige i sortimentet vårt.


Det klassiske vannglasset kan romme mellom 25-33 cl, og det er også innenfor dette volumet at de fleste vannglass befinner seg. Formen på glassene varierer veldig mye, det er fordi det er forskjellig hvilket glass man synes at man drikker best av. 


Noen velger et glass som har en form som et vinglass, mens andre heller vil ha et vannglass med en konisk form. Det er viktig at du føler at glasset ditt er godt å drikke av, fordi det er det glasset du kommer til å drikke av aller mest. Det er mulig å finne vannglass som kan romme rundt 50 cl. Fordelen med disse glassene er at de kan brukes som drinkglass ved festlige begivenheter. 

Spesielle vannglass

Vil du skille deg ut fra mengden eller skal gjestene dine i restauranten møtes med et eksklusivt uttrykk, så har vi mange spesielle vannglass. Vannglassene fra Aska har nettopp dette uttrykket. Det finnes fem forskjellige modeller som varier litt i designet. Felles for dem er at bunnen er tykk, deretter blir glasset tynnere på siden. Bunnen av glasset gir glassene en veldig god tyngde og balanse.


Liker du mer rillete glass så har Luigi Bormioli et stort utvalg av vannglass. De rillete vannglassene fra Luigi Bormioli kan fås i flere forskjellige størrelser, og det er også mulig å velge dem i fire forskjellige farger. 


Velger du et høyt og smalt vannglass kan det også brukes som drink glass. Husk at noen av glassene hører til serien av vinglass. Du kan dermed få både vinglass og vannglass som matcher hverandre. 

Vannglass til vinen

Som sagt så hører vannglass til en hel serie av glass som både er glass til vin, glass til vann og noen ganger også glass til akevitt eller en annen form for sprit.


Skal vi komme med en rask anbefaling på et merke som produserer glassene i en utrolig høy kvalitet, er vår første tanke Spiegelau. Med rødvinsglass og vannglass fra Spiegelau har du kvalitetssikret deg noen veldig gode glass, som vil passe til en flott borddekking. 


Du kan også se nærmere på vinglass fra Zalto, som også er en liga for seg selv og anbefalt av mange vinkjennere. Glassene fra Zalto vil også få mange vin til å vise seg fra sin beste side, både på smak og på duft. 


En annen og litt utradisjonell måte å produsere vinglass på er å designe dem uten et stett. Og et vinglass uten stett er faktisk også et veldig bra valg til et vannglass. Den litt uformelle stilen tillater at man kan bruke glasset til noe annet enn bare vin, som også i flere situasjoner kan være veldig praktisk. 


Du finner hele sortimentet av vinglass akkurat her, som er alt fra billige vinglass til glass som ligger i den høyere enden av prisklassen. Kjennetegnet for alle vinglassene våre er at de er av veldig høy kvalitet, så uansett hvilket glass du velger vil det gi deg glede mange år fram i tid. 


Et godt glass til vinen din kan virkelig gjøre forskjellen og forvandle mange gode viner til fullstendig fremragende vinopplevelser. Bare fordi et vinglass er av billig kvalitet er det ikke nødvendigvis et dårlig glass, men du vil også kunne merke forskjell hvis du investerer i et veldig bra vinglass. 

Vannglass som whiskyglass

Liker du godt det klassiske low ball glasset i krystall, så har du i realiteten et veldig bra vannglass, som mange også vil servere whisky eller rom i. Da slår du to fluer i en smekk og du kan bruke dette glasset som et whiskyglass på samme tid.


Et godt eksempel kan være dette glasset fra Nachtmann, som uttrykker alt som er flott ved et krystallglass. Uansett om du bruker det som whiskyglass eller du bruker det som et vannglass, så er dette tumblerglasset bare noe helt for seg selv.


Generelt produserer Nachtmann whiskyglass som er kjent for sitt pompøse krystallglass mønster, og det har et veldig robust uttrykk som mange liker.

Finn glassene dine hos barlife

Vi har et stort utvalg av glass til enhver anledning, som gjør oss til en stor online glass butikk. Blant sortimentet vårt finner du alt fra billige ølglass og billige champagneglass til eksklusive krystall vinglass, og vi har med garanti noe som vil passe til smaken din.


Hos oss finner du billige glass i høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg så du finner helt sikker noe som passer til smaken din. 


Riktig god fornøyelse!

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna