Tilbud

Gjør bruk av diverse salg når du trenger nytt utstyr for baren ved å utforske på dette nettstedet

Tilbyr du kan kjøpe enda mer å bare

Hvis du velger å kjøpe ting for din bar mens du er på tilbud du kan kjøpe enda flere ting siden det er mye billigere på den måten. På denne siden vil du finne massevis av ulike avtaler i alle forskjellige kategorier, og du vil uten tvil finne noe du liker og at du vil føle deg som et kjøp. Blant annet kan vi tilby ulike typer glass ulike barværktøj , og mange forskjellige ting som du har både bar og i kjøkken .

 

Kjøp ulike tjenester som tilbys

I en bar eneste måten å gjøre det ville ha svært forskjellig service. Dette gjelder for eksempel at det er viktig å ha forskjellige retter for både snacks og servering, til pynt, hvis du for eksempel ønsker å ha te lys på displayet eller kronblader på en tallerken. På dette nettstedet kan du ofte finne ulike retter på tilbudet, og når de gjør det er bare å slå slik at du kan gjøre ting enda billigere enn andre hadde. Foruten ulike ryddig retter kan du også kjøpe en rekke glass, i mange størrelser og former og med ulike mønstre. Glass som både kan brukes til ulike cocktailer, varm drikke, for frukt sirup, rent vann og til godteri og godteri. Også vinglass kan ofte har på tilbud, og selv om de i utgangspunktet utelukkende for vin, så du kan også bruke dem til vann av ulike slag. I noen barer må du også kopper, noe som blant annet kan trenge hvis det er sent på kvelden, og folk må ha en liten tonic før du drar hjemover & ndash; og her mener vi med koffein og ingen alkohol. Med mange forskjellige kopper på tilbudet vil du sannsynligvis finne noe som passer akkurat din bar. Også for varme drikker med alkohol kan det være klokt å ha kopper, for eksempel en kaffe med whisky. Alle disse koppene er tilgjengelig for salg her på siden, og det er bare å se på.  

.

Set Descending Direction
Page
 1. 67%
  SALE
  Plastik Cocktail Bowl Hvid - 3L 14044
  Plastik Cocktail Bowl Hvid - 3L
  Special Price 53,00 kr Regular Price 161,00 kr
 2. Glasfad Bormioli - 33cm 22264933
  Glasfad Bormioli - 33cm
  80,00 kr
 3. Strahl Da Vinci Polycarbonat isspand 16073
  Strahl Da Vinci Polycarbonat isspand
  473,00 kr
 4. 30%
  SALE
  Serveringsspand - sort 15,5 cm 16532
  Serveringsspand - sort 15,5 cm
  Special Price 94,00 kr Regular Price 134,00 kr
 5. 30%
  SALE
  Serveringsspand - hvid 15,5 cm 16531
  Serveringsspand - hvid 15,5 cm
  Special Price 94,00 kr Regular Price 134,00 kr
 6. Farvede glasflasker med swing-top låg 6 stk. 17229
  Farvede glasflasker med swing-top låg 6 stk.
  473,00 kr
 7. Anton Studio champagneglas 17144
  Anton Studio champagneglas
  373,00 kr
 8. Bomb Cups neongul - 20 stk. 9130
  Bomb Cups neongul - 20 stk.
  270,00 kr
 9. 27%
  SALE
  Peugeot Paris peberkværn - 12 cm 47296712
  Peugeot Paris peberkværn - 12 cm
  Special Price 338,00 kr Regular Price 460,00 kr
 10. 27%
  SALE
  Peugeot Paris saltkværn - 12 cm 47296713
  Peugeot Paris saltkværn - 12 cm
  Special Price 338,00 kr Regular Price 460,00 kr
Set Descending Direction
Page

 

Køb forskelligt service på tilbud

I en bar kommer du ikke udenom at skulle have meget forskelligt service. Her gælder blandt andet, at det er vigtigt, at du har forskellige tallerkener til både snacks, servering og til pynt, hvis for eksempel du ønsker at have fyrfadslys stående fremme eller blomsterblade på en tallerken. Her på siden kan du ofte finde forskellige tallerkener på tilbud og når de endelig er det er det bare med at slå til således, at du kan få ting endnu billigere end andre har fået. Udover forskellige pæne tallerkener kan du også købe mange forskellige glas, i mange størrelser og former og med forskellige mønstre. Glas som både kan bruges til diverse cocktails, til varme drikke, til saftevand, almindeligt vand og til slik og godter. Også vinglas kan du ofte få på tilbud, og selvom de som udgangspunkt udelukkende er beregnet til vin så kan du også bruge dem til vand af forskellig slags. I nogle barer har man også brug for kopper, hvilket man blandt andet kan have brug for, hvis det er sent på aftenen og folk skal have en lille opkvikker inden de tager hjemad – og her menes der en med koffein og ikke med alkohol. Med mange forskellige kopper på tilbud skal du nok finde noget, der passer til lige netop din bar. Også til de varme drikke med alkohol kan det være smart at have kopper, for eksempel en kaffe med whisky. Alle disse kopper kan fås på tilbud her på siden og det er bare med at holde øje. 

Tilbud prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Tilbud hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna