Glass - stort utvalg av vakre glass

Glass til bar, restaurant eller hjemmebruk.

Enten du er en profesjonell bartender eller bare amatør bartender er viktig å ha utstyret i orden. Og glass en viktig del av enhver bars utstyr. Glass handler om praktiske ting som hvordan de kan stables og lagres så du enkelt kan få fatt på det riktige glass til det kunden ber om, men også om å ha de riktige glassene til de forskjellige drikkene du serverer. Du skal helst ikke komme opp i en situasjon hvor du ikke kan servere det kunden ønsker fordi du ikke har det riktige glasset. Det handler om å planlegge på forhånd så man har mange nok og de riktige glassene. Se vårt store utvalg av glass her

Loading...
Filter

Få drinkens personlighet frem ved hjelp av riktig glass

Alle typer drinker og drikkevarer, som mennesker, hver med sin egen personlighet. Og denne personligheten bør understrekes ved hjelp av et glass og ved å vurdere nøyaktig hvilken type glass du skal velge for en bestemt drikke. Her kan du finne alt fra elegante, høye og slanke glass som passer perfekt med en lett, kjølig sommer drink til de mer rustikke glass med tykk bunn som passer en kveld whisky. Samlingen av glass blir kontinuerlig oppdatert, og det er stadig nye glass, kan man følge det som det er nyheter om glass her.

Glass i mange forskjellige afskygninger

Og selv kan man finne mange forskjellige typer glass også. Fordi du kan både finne herdet glass, som er ideelt for varme drikker som kaffe og te. Videre kan man finne glass med ulike mønstre, som derved skiller seg fra de klassiske glasset med jevn overflate. Og det er ikke bare glass til å drikke fra, som du finner her. For også mugger er mulig å kjøpe. Når for eksempel servert en god vin med eller etter mat, er det avgjørende at det også serverer vann. Siden alt må se så tiltalende som mulig bør servere vann i vakre glass karaffel eller i et vakkert glass pitcher. Innenfor mugger, er det noe for enhver smak.

Lag en cocktail med riktig glas

Som bartender er nesten like naturlig å lage en cocktail, som å puste. For som bartender vil ofte bli bedt om å lage cocktails. Les om de ulike cocktailglass her, hvis du har å gjøre en lang drink, trenger man en lang ball glass, og en slik drikke er preget av å ha mye is, har en relativt liten mengde alkohol i forhold til mikseren, som også er skråstilt. en blodig Mary eller skrutrekker er eksempler på lange drikkevarer, at man kan bruke disse glass til.

Et lite glass med svært kraft

Til noen feiring må selvsagt shot til! Det er alltid shot og hele situasjonen rundt shot som får folk i en festlig stemning og når man skal drikke disse små drikker bør vurdere nøye hvilke glass for å bruke den. Det er også sagt at en whiskyglass ikke gå med mindre det har et ønske om å drikke sine gjester helt under bordet, som selvfølgelig kan ha sine fordeler. Men du må skaffe et glass som minner om en akevitt glass, som ikke er så stor. Men dette er ikke nødvendigvis forteller i seg selv, siden det er mange forskjellige størrelser av shot glass også. Her bør man sørge for å skaffe seg den shot glass i forskjellige størrelser, slik at du både må Gajol shot, fisk shotsog tequila shots. Og hvis du har tenkt å drikke tequila shots kan også kjøpe litt ekstra shot glass for salt, som er en viktig del av en tequila shot.

Kunsten å velge riktig ølglas

Det er først senere i kveld, gjestene på en fest ber om sterkere glass. Tidlig på kvelden vil du ofte ha mer ut som øl, og det gjelder også for mat. Man kan kjøpe glass for enhver anledning, men det er ingen skam i å velge noe som du selv vil. For akkurat når det kommer til øl glass det er et så stort utvalg og hva noen man liker er en veldig personlig sak, som varierer fra person til person. Men ingen kan være sikker på er at du sannsynligvis trenger å finne et glass som du liker på dette området fordi det er alle slags forskjellige typer ølglas.

Vinglas

se mye forskning bare jur er en stor forskjell mellom vinglass, og her er det i særdeleshet, den størrelse varierende. Fordi du kan få alt fra store glass til mindre glass. Det vi liker best er en veldig personlig ting, men her finner du alle typer.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna