Vacu Vin

Vacu Vin er for vinentusiastene Mange vinelskere mener at den eneste grunn til at man ikke er vinelsker er at man ikke har drukket nok vin ennå til å kunne bli det. Om det er riktig eller ikke vet jeg ikke, men det stemmer sikkert at jo flere vin man har smakt på, jo større sjangse er det for at man har funnet de vinene man liker best, og man har lettere for senere å velge ut de vinene med de gode smakene. Les mer her.
Loading...
Set Ascending Direction
 1. Vacu-vinkorker - 2 stk 08840612M by Vacu Vin color Svart
  Vacu-vinkorker - 2 stk
  95,00 NOK
 2. Champagne Saver - Vacu-vin 1880460 by Vacu Vin color Svart
  Champagne Saver - Vacu-vin
  188,75 NOK
 3. Korkskrue - Vacu-vin 6881460 by Vacu Vin color Svart
  Korkskrue - Vacu-vin
  258,75 NOK
Set Ascending Direction
Det gjør slik at man vet også når en vin er veldig bra, og hvis du smake en god vin vil sette enda større pris på den. Vacu Vin er et merke som selger diverse tilbehør for vin. Det finnes både vin korker, champagnesett, champagne og andre ting som glass markører. Uansett vil være som en ekte vin aficionado finne noe som Vacu Vin gjør som vil gjøre en egen vin opplevelsen enda bedre.

God vin krever også god vin tilbehør,

er det klart at Vacu vin lage produkter som er laget på grunnlag av hva folk faktisk trenger når det kommer til å drikke vin. Vacu Vin har eksistert siden 1986 og er en nederlandsk vin merkevare. Det er ikke bare tilbehør for viner som Vacu Vin gjør for også forskjellige tilbehør til andre drinker og cocktails som de gjør. Men det er klart at det er først og fremst for vin som de utvikler produkter som navnet deres merkevare også vitner om. Enten du er ute etter noen vin tilbehør til hjemmet eller for den profesjonelle bar eller restaurant du vil finne noe fra Vacu Vin, som du kan bruke. Dette er fordi de gjør produkter av så høy kvalitet at du kan ha produktene i hennes kjøkken i mange år mens du kan bruke de samme produktene i profesjonell sammenheng som de holder også. Det som alle produkter fra Vacu Vin har til felles er at det er svært høy kvalitet. Det er nettopp den høye kvaliteten som gjør Vacu Vin er en av de mest populære merkene i vin tilbehør. En av grunnene til at kvaliteten er så høy, er at du er veldig mye inn i ting utforming fra Vacu Vin. Det beskytter sine design patenter slik at andre ikke kan etterligne produktene. Dette betyr at kvaliteten holdes på toppen, noe som betyr at kunden ender opp med å få det beste produktet.

Spise tapas vin med Vacu Vin

Hvis det er noe som mange forbinder med nydelig vin, er det de fantastiske tapas, som nå er noe som kan nytes i hvert hjørne av verden. Den sensuelle måte å spise med de små retter har blitt populært og det har antagelig fordi det passer så godt med vin. Nettopp på grunn av dette Vacu Vin laget et helt sett, beregnet for tapas. Settet inkluderer en morter til å knuse urter. Du får også en fin skjærebrett og en kurv der du kan ha forskjellige oljer og pestoer. Settet er noe som passer perfekt for en koselig kveld hvor du kanskje må injisere en date med noen, eller når du bare har en god tid med noen du elsker. En tapas kveld kan raskt utvikle seg til noe som involverer cocktails, og også her kan Vacu Vin bidra noen gode produkter. Vacu Vin har nemlig utviklet forskjellige sett, beregnet for cocktails. Blant annet får du et sett som brukes til å mojitos. Dette betyr at du må gjøre mojitos du vil takke deg selv at du har kjøpt dette settet fra Vacu Vin. Settet består blant annet av tang, og i tillegg får du også en shaker og en muddler med. Alle disse tingene er viktig når det perfekte mojito skal gjøres. Hvis du ønsker en mer generell sett, er det også noe som du kan finne. Vacu Vin har gjort for en cocktail sett som kan brukes til mange forskjellige cocktails.

Lagre vin med Vacu Vin

På en varm dag er noe av det som har vært mest ut som en type musserende vin, som du enten kan nyte alene eller sammen med venner og familie. Uansett, sørg for at musserende vin restene så kaldt som mulig for lengst. Det kan særlig gjøres ved hjelp av en champagnekjøler fra Vacu vin. Du kan også få en hel champagnesett fra Vacu vin, som i tillegg til den kjøligere omfatter også andre ting. Settet blant annet noen glass som du selvfølgelig trenger. Og hvis du ikke allerede har gjort noen glass er satt opplagt å kjøpe. Har du åpnet en vin, ønsker du selvsagt å ha muligheten til å drikke resten senere hvis du ikke får drukket det hele i første omgang. Her Vacu Vin hjelp med en vin sparer, som består av en pakke med to syltetøy. Disse to plugger kan brukes til å plassere en vin du ønsker å drikke mer av senere. Med disse vin korker gjør man sørge for at oksygen, smak og alle smaker forbli i vinen før du bestemmer deg for å drikke resten.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna