Cocktail utstyr - Danmarks største distributør av drinks utstyr

Som bartender, er det viktig å kunne lage gode drinker og cocktails. De må smake godt, og da er det viktig med ingredienser av høyeste kvalitet. Når cocktailen eller drinken er ferdigblandet skal den til slutt shakes og serveres med passende tilbehør og pynt. Dette gjøres med garnityr og cocktail tilbehør. Cocktail tilbehør finner du her på Barlife. Vi har alt utstyr du kan tenke deg, og det vil løfte dine drinks til et helt nytt nivå. Les mer her

Loading...
Filter

Utstyret er viktig når du skal lage den perfekte cocktailen

Når du lager cocktails, er det viktig å ha riktig utstyr for å sikre at cocktailen blir perfekt. De viktigste verktøyene du vil trenge inkluderer en shaker for å blande ingrediensene sammen, en barskje for å røre ingrediensene og måle mengden av ingredienser som skal brukes i cocktailen din, en jigger for å måle ingrediensene nøyaktig, en sil for å filtrere cocktailen når den helles fra shakeren til glasset, en kniv for å skjære frukt og garnityr til cocktailen din, og isbiter eller tilgang til en ismaskin, da isbiter er en viktig ingrediens i mange cocktails.

Det riktige glasset kan også gjøre en stor forskjell for din cocktailopplevelse. Noen cocktails serveres best i en bestemt type glass, som for eksempel et margaritaglass eller et old fashioned-glass. Med riktig utstyr kan du lage cocktails med en profesjonell finish og imponere gjestene dine med den perfekte cocktailen.

Hva brukes tingene til

Isbiter brukes i mange cocktails for å avkjøle drikken og gi den riktig temperatur. Du kan kjøpe isbiter i supermarkeder eller bruke en ismaskin til å lage dine egne isbiter.

Drinkspinner og drinkpynt brukes til å dekorere cocktails og gi dem en mer profesjonell og estetisk appell. Disse inkluderer sitrusfrukter, cocktailbær, parasoller, blomster og andre dekorative elementer.

Drinkoppskrifter er oppskrifter på cocktails som inneholder detaljerte instruksjoner om ingredienser og mengder som er nødvendige for å lage den pågjeldende cocktailen.

Festutstyr inkluderer alt du trenger for å pynte og dekorere til en fest, inkludert ballonger, flagglenker, servietter og festlige tallerkener.

Viktigheten av riktig cocktailglass

Valg av det riktige cocktailglasset kan gjøre en stor forskjell i din cocktailopplevelse. Det riktige glasset kan hjelpe med å fremheve aromaen, smaken og presentasjonen av cocktailen din.

For eksempel er et høyt glass med rette sider, som et highball-glass, ideelt for servering av drikkevarer med is, da det gir rikelig med plass til isbiter og mixere. Et lowball-glass eller et old-fashioned glass er ideelt for servering av spiritusbaserte cocktails, da de mindre sidene på glasset gjør det mulig å nyte aromaen av spriten, og det mindre volumet hjelper med å konsentrere smaken.

Andre glass inkluderer et cocktailglass, også kjent som et martini-glass, som er ideelt for å servere cocktails som ikke er fortyndet med is, som for eksempel en martini eller Manhattan, og et margaritaglass, som er ideelt for å servere margaritaer og andre frosne drikker.

Hvis du vil lese mer om forskjellige typer cocktailglass, har vi skrevet denne blogginnlegget som kan gi deg inspirasjon til hvilke glass du bør anskaffe til hjemmebruk.

Gode cocktails krever sugerør

Sugerør er en populær tilbehørsartikkel til drikkevarer, da de gjør det lettere å drikke og kan også være dekorative. Tradisjonelle sugerør er typisk laget av plast eller papir, men det finnes også flere andre muligheter.

Bionedbrytbare sugerør er et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle plast- eller papirsugerør, da de er laget av materialer som er biologisk nedbrytbare. Disse sugerørene kan lages av materialer som maisstivelse, halm, bambus og andre biologisk nedbrytbare materialer.

Metall sugerør er også et populært valg, da de er gjenbrukbare og kan brukes om igjen og om igjen. De er vanligvis laget av rustfritt stål eller aluminium og finnes i ulike størrelser og farger. En fordel med metall sugerør er at de kan tåle varme drikker og ikke faller fra hverandre, selv når de brukes i en varm drikke.

Uansett hvilken type sugerør du velger, er det viktig å tenke på miljøpåvirkningen. Tradisjonelle plast- eller papirsugerør kan være skadelige for miljøet, da de ofte ender opp i havet eller på fyllinger og tar lang tid å bryte ned. Derfor kan det være en god idé å velge mer miljøvennlige alternativer som bionedbrydelige sugerør eller gjenbrukbare metall-sugerør.

Isterninger holder drinken din frisk

Når du tilsetter isbiter i en drink, senker de temperaturen og gradvis fortynder drikken når de smelter. Dette kan være en fordel for visse cocktailer, der kan dra nytte av den fortyndede smaken og den lavere temperaturen som kan gjøre drikken mer behagelig å drikke. For eksempel kan isbiter i en gin og tonic hjelpe med å temme den bitre smaken av kinin, samtidig som den kalde temperaturen gjør drikken mer forfriskende.

Isterninger kan også påvirke utseendet på en drink. For eksempel kan store isbiter se imponerende ut i en punchbolle eller et stort cocktailglass. Mindre isbiter, som knust is, kan brukes til å skape en mer slushy-lignende konsistens i drikker som daiquiris og margaritas.

Det finnes også forskjellige måter å lage isbiter på som kan påvirke smaken og utseendet til en drink. For eksempel kan man tilsette urter, frukt eller blomster i isbitene slik at de gir smak og farge til drikken når de smelter.

Man kan også lage isbiter ved hjelp av isbitmaskiner hvis det skal gå litt raskere. Eller så kan man bruke en isknuser hvis man ønsker isen knust i helt små biter.

Alt i alt kan isbiter spille en avgjørende rolle i å skape den perfekte cocktailopplevelsen, og det er viktig å vurdere størrelsen, formen og kvaliteten på isbitene når man lager cocktails og drikkevarer.

Det kule med drinkpinner

Drinkspisser brukes hovedsakelig for å røre i cocktails og blande ingrediensene og kjøle ned drikken. De kan også brukes til å pynte og dekorere drinker med frukt, bær, oliven eller andre garnityr. Du kan finne drinkspisser i forskjellige lengder, former og materialer, og det er viktig å velge riktig design avhengig av formålet ditt.

Drinkspinn kan være laget av ulike materialer, som for eksempel plast, rustfritt stål og bambus. Du bør velge et materiale som passer til dine preferanser og formålet du vil bruke dem til. Drinkspinn kan komme i ulike lengder, fra kortere varianter som passer til små glass eller servering av snacks, til lengre varianter som er best til større cocktailglass.

Det finnes mange forskjellige design av drinkspinnere, fra enkle og elegante til mer dekorative og festlige varianter. Du kan finne drinkspinnere med hjerter, fruktformer eller andre morsomme og fargerike design. Uansett hvilket design du velger, kan en vel plassert drinkspind virkelig forbedre utseendet til cocktailene dine.

Det er viktig å huske at drinkspindler kan være en kilde til bakterier hvis de ikke rengjøres ordentlig. Det er en god ide å vaske drinkspindlene i varmt såpevann etter bruk og tørke dem grundig før du bruker dem igjen. Det kan også være en god ide å ha flere drinkspindler tilgjengelig, slik at du alltid har en ren en tilgjengelig når du lager drinker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna