RCR

Hvis man ønsker å drikke av noen glass som er både pene og ekstra holdbare, bør man vurdere å kjøpe glass laget av RCR-glassmaterialet. Dette er et krystallmateriale som vi selger her hos Barlife. Les mer her 

Loading...
Filter

RCR-glass: Elegante og holdbare krystallglass til enhver anledning

RCR-glass er en populær type krystallglass som er kjent for sitt elegante design og høye kvalitet. Disse glassene er laget av krystall, som er et glassmateriale som inneholder minst 24% blyoksid. Krystallen er et mykt men likevel holdbart materiale som gir glassene en høyere brytningsindeks og en mer glansfull overflate enn vanlig glass.

RCR-glass er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot riper og brudd. Dette skyldes krystallens høye kvalitet og styrke, som gjør det mulig for glassene å tåle hyppig bruk og gjentatte oppvasker i oppvaskmaskinen. I tillegg er RCR-glass lette å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen uten å miste sin glans og skjønnhet.

RCR-glass fås i forskjellige stiler og design, inkludert klassisk, moderne og romantisk. Hver stil har sin egen unike appell og kan brukes i forskjellige situasjoner. De klassiske glassene kan være perfekte for formelle middager, mens de mer moderne glassene kan være egnet for mer avslappede arrangementer. De romantiske glassene har en mer forfint og elegant stil som passer perfekt for romantiske middager eller bryllup.

En av de største fordelene med RCR-glass er deres allsidighet. De kan brukes til å servere forskjellige typer drikkevarer, som vin, champagne, whisky, bourbon og cognac. Glassene er også egnet for å servere cocktailer og andre drikker som krever et elegant og vakkert glass.

RCR-glass er populære både blant private hjem og restauranter. Mange fine restauranter bruker RCR-glass for vinmenyen sin og serverer drikker i vakre og elegante glass. Dette gir en luksuriøs og sofistikert følelse til ethvert spiserom.

Selv om RCR-glass er en mer luksuriøs og sofistikert type glass, er de fortsatt tilgjengelige til en bred prisrekkevidde. Dette gjør dem tilgjengelige for både private hjem og profesjonelle restauranter. De er også et populært valg for bryllupsgaver, bursdagsgaver og andre spesielle anledninger.

Til sammen er RCR-glass en vakker og stilig type krystallglass som er kjent for sin høye kvalitet og allsidighet. De er en populær favoritt blant mange som ønsker å legge til en elegant og luksuriøs touch til hjemmet eller spisesteder.

RCR-glass på stilk

RCR-glass på stilk er en populær type krystallglass som er perfekte til å servere vin og champagne ved formelle begivenheter og spesielle anledninger. Disse elegante glassene er laget av krystall som er et glassmateriale som inneholder minst 24% blyoksid, noe som gir glasset en høyere brytningsindeks og en mer glansfull overflate enn vanlig glass.

Her finner du et stort utvalg av RCR-glass på stilk i forskjellige størrelser og design. Her er noen eksempler på noen av de populære RCR-glass på stilk:

RCR Opera Champagne Flute - Dette champagne flute har en slank stilk og en flott bøyd form, som gjør det perfekt for å servere musserende viner og champagne. Glasset har en kapasitet på 210 ml og er egnet for både hverdagslige og formelle begivenheter.

RCR Invinio Grappa 8 cl 6stk. - RCR Invino Grappa Glass er et vakkert og elegant smaksglass, som er perfekt for å nyte grappa og andre lignende likører. Glasset er laget av krystall og har en kapasitet på 8 cl, noe som gjør det ideelt for å servere mindre mengder av drikkevarer.

RCR Oasis Champagne - Champagneglassene er laget av krystallglass og har en kapasitet på 15 cl. Glassene har en slank stilk og en vakker bøyd form, som gjør dem enkle å holde og nyte. De er også enkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen uten å miste sin glans.

Champagne glass Tattoo er en vakker og elegant pakke med 6 champagneglass, som er perfekte til å servere musserende viner og champagne ved spesielle anledninger. Disse champagneglassene er laget av krystallglass og har en kapasitet på 268 ml, noe som gjør dem egnet til å servere større mengder champagne.

Uansett om du er på jakt etter champagneflute, rødvinsglass, hvitvinsglass eller vannglass, er det massevis av RCR-glass på stilk å velge mellom på BarLife.dk. Disse glassene er perfekte for å legge til en touch av eleganse og sofistikering til enhver begivenhet, og de vil helt sikkert imponere gjestene dine.

Så hvis du ønsker å oppgradere glassbestikket ditt til neste spesielle anledning, ta en titt på det store utvalget av RCR-glass på stilk på BarLife.dk. Du vil helt sikkert finne et glass som passer perfekt til dine behov og budsjett.

RCR drikkeglass

RCR Drikkeglass er en kategori av krystallglass som er kjent for sin høye kvalitet og elegante design. Disse glassene er perfekte for å servere forskjellige typer drikkevarer, fra vin og champagne til cocktails og andre drikker.

RCR er en italiensk glassprodusent som har oppnådd anerkjennelse for deres luksuriøse krystallglass. RCR Drikkeglass er en del av RCRs sortiment av vakre og elegante glass.

RCR Alkemist Tumbler er en vakker og elegant pakke med 6 tumblerglass, som er perfekte for servering av ulike drikkevarer, som whisky, cognac og andre brennevin. Disse glassene er laget av krystallglass og har en kapasitet på 340 ml, noe som gjør dem egnet for servering av større mengder av dine favorittdrikker.

RCR Invino White Wine Glass er et hvitvinsglass fra Invino-serien, som er litt mindre i størrelse enn det røde vinglasset og er egnet for servering av hvitvin og andre lette drikkevarer. Glasset har en kapasitet på 340 ml.

RCR Fusion Water Glass er et vannglass med en enkel, men elegant form, som er ideelt for servering av vann, juice og andre drikkevarer. Glasset har en høyde på 20 cm og en kapasitet på 280 ml, noe som gjør det egnet for servering av mindre mengder drikkevarer.

RCR Tattoo Longdrink Glass har en slank stilk og en robust form, som gjør dem enkle å holde og drikke av. De er også dekorert med et vakkert tatoveringsmotiv, som gir dem et unikt og stilfullt design. Disse glassene er perfekte for å legge til en touch av eleganse og luksus til enhver begivenhet, og de vil helt sikkert imponere gjestene dine.

RCR Dobbelt Old Fashioned Glass har en solid og robust form, som gjør dem enkle å holde og nyte. Glassene er også dekorert med en vakker og enkel form, som gir dem en unik og stilfull tiltrekning. Disse glassene er perfekte for formelle begivenheter som middager og fester, men kan også brukes til avslappede sammenkomster og til daglig bruk.

I tillegg til de nevnte glassene finnes det også andre RCR drikkeglass, som whiskyglass, cognacglass og champagneflutes. Disse glassene er populære blant restauranter, barer og hoteller som ønsker å gi gjestene sine en ekstraordinær opplevelse med luksuriøse og elegante glass.

RCR karaffler

RCR karaffler er en samling vakre og elegante karaffler fra den italienske glassprodusenten RCR. Disse karafflene er laget av høy kvalitets krystallglass og er perfekte for servering av vin, whisky, cognac, likør og andre drikkevarer.

Du kan finne et stort utvalg av RCR karaffler i forskjellige størrelser og design som passer til enhver smak og begivenhet. Karafflene er populære blant restauranter, barer og hoteller som ønsker å gi gjestene sine en ekstraordinær opplevelse.

I tillegg til de nevnte karafflene finnes det også andre RCR karaffler, som cognackaraffler og vinkaraffler med en mer moderne form. Disse karafflene er perfekte for å legge til en touch av eleganse og luksus til enhver begivenhet og vil helt sikkert imponere gjestene dine.

RCR Combo Whisky Set er et populært valg på BarLife.dk og er ideelt for både formelle og uformelle sammenkomster. Glassene har en kapasitet på 320 ml, og karaffelen har en kapasitet på 700 ml, noe som gjør dem egnet for servering av større mengder av dine favorittdrikker.

RCR Timeless Decanter er en vakker og elegant karaffel som er perfekt for servering av vin, whisky eller andre drikkevarer. Karaffelen er laget av høy kvalitets krystallglass og har et klassisk og tidløst design som passer til enhver stil og smak.

RCR Oasis Decanter har en kapasitet på 85 cl og har en kvadratisk form med en slank hals og en bred base, noe som gjør det enkelt å helle og plassere karaffelen på en bordflate. Karaffelens design er inspirert av naturens skjønnhet, og den er utsmykket med vakre og elegante linjer som gir karaffelen et unikt og stilfullt utseende.

I tillegg til de nevnte karafflene finnes det også andre RCR karaffler, som cognackaraffler og vinkaraffler med en mer moderne form. Disse karafflene er perfekte for å legge til en touch av eleganse og luksus til enhver begivenhet og vil helt sikkert imponere gjestene dine.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna