Krystall glass - Stort utvalg av nydelige og stilige krystallglass

Krystall Hvis det er noe som er moteriktig i øyeblikket er det krystall, f.eks. glass og karafler. Det gjelder både til hjemmet og til de fine utesteder. Krystall er populært, krystallglass har noe eget over seg som gjør de ekstra dekorative på middagsbordet, bak bardisken eller på restaurantbordet. Les mer her

Loading...
Filter

Her på BarLife finner du et stort utvalg av krystallglass i ulike stiler, fra stilen til gamle krystallglass til den moderne tolkningen av hvordan et krystallglass kan utformes. Vi har både billige krystallglass og glass som er i den litt dyrere prisklassen.Vi selger mange forskjellige merker på denne siden, så du har rikelig mulighet til å finne det krystallglasset som faller i smak.

Skal det være eksklusivt må det finnes is

Mange tror at du kan nyte en skikkelig god cocktail i et krystallglass, uansett om det er en longdrink med mye mikser, eller om det er en mer klassisk cocktail, som har høyere alkoholprosent og kanskje til og med ingen mikser.

Uansett hva slags drikke du velger, vil det nok smake bedre om du bare putter noen isbiter i. Og slike isbiter kan selvfølgelig ikke lagre seg selv, så til dette formålet må du få tak i en isspann, som du kan få her på Barlife.

Du kan til og med få isbøtter i samme krystallglassmateriale som glassene på denne siden, så vil de matche hverandre perfekt. Og krystallglass i seg selv minner så mye om isbiter at det vil skape et enda mer imponerende uttrykk når du velger å kombinere disse to tingene med en isbøtte.Er du litt i tvil om hva krystallglass egentlig er og hvordan ekte krystallglass kan defineres.Er du en smule i tvivl om, hvad krystalglas egentlig er, og hvordan ægte krystalglas kan defineres, så kan du les mer om det her.

Gjør krystall glass til toppmoten

Når du tenker på krystallglass vil nok de fleste tenke på disse helt vanlige glassene, som har et mønster med firkanter og andre rette former, men det er ikke nødvendigvis slik krystallglass må se ut.

For her på BarLife viser vi at glass med krystallmønster ikke trenger å være laget av klart glass.Med krystallglass fra Libbey-serien kan vi stolt tilby farget krystallglass, som finnes i fargene sølv, kobber, hvit og sort. Du kan til og med få blå og grønne krystallglass fra Libbey og dermed er ikke fargede krystallglass gjennomsiktige, og de skaper en utrolig fin effekt når det kommer til å servere en deilig drink fra disse glassene.

Når du vil drikke noe deilig og eksklusivt, kan du ikke bare tenke på å finne forskjellige krystallglass som passer sammen. For du må tenke lenger enn det hvis du virkelig vil skaffe deg noe som folk vil legge merke til når det er på bordet.Og i en slik situasjon bør du også kjøpe en blandemugge, som du også kan få her på Barlife nettopp som krystallglass. Det blir fint med de andre krystallglassene og sammen vil alt dette glasset med et fint mønster skape en fin effekt på bordet eller på baren.

Denne blanderkanne er også av merket Libbey og i den kan du ha 75 cl av akkurat den væsken du ønsker. Hvis du ikke er så mye for alkoholholdige drikker, kan du enkelt velge å bruke både denne miksekannen og de mange forskjellige krystallglassene til limonade eller til en annen juice som er helt annerledes enn de alkoholholdige drikkene.

Du kan også servere vanlig vann, og uansett hva du velger å servere vil det alltid både smake bedre og se finere ut om du velger å servere det med noen isklumper.

Populære merker innen krystallglass

Det er nå ganske mange glassmerker som utelukkende driver med krystallglass eller som har en krystallglassserie i sitt sortiment.Vi kan anbefale deg en rekke gode produsenter som har hver sin særegne stil i forhold til å lage glass, og den første vi vil trekke frem er RCR Melodia krystallglass, som har den helt klassiske antikke krystallglassstilen. I tillegg har du også muligheten til å kjøpe et sett med 4 forskjellige highball krystallglass, som er utrolig populære og kan brukes til mange forskjellige scenarier.

Et annet utmerket glassmerke du trygt kan se etter er Nachtmann, som er ekstremt dyktige til å lage elegante, stilige og enormt uttrykksfulle tumblere. Spesielt whiskykrystallglass fra Nachtmann er en ettertraktet sjanger, og du kan også finne hele whiskysett, som inkluderer både whiskykrystallglass og karaffer herfra.

Er du på udkig efter glas som er simple og smukke af udseende og hvis kvalitet bare høre til i den absolutte top, så skal du kigge efter Spiegelau. Hos BarLife forhandler vi bl.a. Spiegelau krystalglas som er utroligt flotte, og som bestemt vil præge baren med deres smukke udseende.

Krystallglass kan brukes til litt av hvert

Det finnes krystallglass som kan brukes til enhver anledning, så enten du vil servere vin, champagne eller whisky, finner du krystallglass til nettopp disse formålene.Krystallglass til vin og rødvin har et helt spesielt majestetisk uttrykk, som gjør borddekningen kongelig og utrolig ekstravagant å se på.

På samme måte finner du champagnekrystallglass, som også vil matche de glitrende boblene på en elegant måte i vårt utvalg av vakre krystallglass.

Krystallvinglass med ulike uttrykk

En av glasstypene som bare fortsetter å øke tilstrømningen av interesserte kjøpere er krystall vinglass. Det er selvsagt mange grunner til dette, men en av dem er de svært karakteristiske designtrekkene som mange krystallvinglass besitter.

For å komme med et konkret eksempel kan du prøve å se nærmere på disse vinglassene fra Longchamp. Som du kan se, er dette en veldig tradisjonell versjon av hvordan vakre krystallvinsglass pryder enhver borddekking på en majestetisk måte.

Glasset er preget av noen vakre graveringer, som også vil gi et helt annet samspill med vinen som serveres i det.Hvis vi skal komme med en eneste ulempe, er det at krystallglass vanligvis ikke egner seg til hverdagsbruk. Og det fremhevede glasset fra Longchamp utstråler også mye bryllup eller bare en mer formell anledning som skal brukes til.

Ikke alle krystallglass har mønster og graveringer, noe som gjør at du enkelt kan finne krystallvinglass som er helt klare i uttrykket. Er du interessert i denne glasstypen bør du se i retning Stem Nude Zero eller Luigi bromioli. Begge garanterer å lage vinglass i toppklasse, som gjør totalopplevelsen din utrolig god.Uansett hvilke designkrav du har til vinglassene dine, kan vi uansett på det varmeste anbefale deg å få noen i krystall.

Vedlikehold av krystallglassene dine

Når det gjelder vedlikehold og vask etter at du har brukt krystallglassene dine, kan du bruke oppvaskmaskinen til å vaske dem opp.Vi vil imidlertid ikke anbefale deg å bruke oppvaskmaskin til krystallglass dersom dette er de du har arvet fra tidligere generasjoner, da risikoen for at de blir stygge og ødelagte er ganske stor. Derfor er det bedre at du vasker arvestykkene for hånd.Men hvis du anskaffer deg noen nye glass, kan du sette disse krystallglassene i oppvaskmaskinen uten at de tar skade.Uansett hvilken type glass du er ute etter, fra whiskyglass til rødvinsglass, har vi alt i vårt utvalg av krystallglass. Du finner mange forskjellige design og merker på siden her, så uansett hvilken stil du leter etter kan du nesten garantere å finne den her hos oss.Du er mer enn velkommen til å utforske vårt univers av krystallglass og finne inspirasjon til hvilket krystallglass som passer din stil.Nyt!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna