Engangsglass og holdbare plastglass til enhver anledning

Under vår kategori 'Plastglass' finner du et stort utvalg av ulike typer glass som kan brukes til mange ulike feiringer.

Det smarte med plastkrus er bl.a. at oppryddingen etter festen blir mye lettere, da man ikke sitter igjen med en kjempeoppvask.

På denne siden finner du et stort utvalg produkter i materialet polykarbonat, som fungerer som den gyldne mellomtingen mellom engangsglass og skjørt vanlig glass. Les mer her


Loading...
Filter

Totalt shots- og ølglass

ALT I SHOTSGLASS

Enten om du er glad i Jagerbom, små sure eller eplekake-shot, så har vi glassene til ditt behov. På vår side innenfor plastikk shotglass finner du utrolig mange designs og kvaliteter, så uansett hvilken shot du skal ha, om den er varm eller kald, så finner du glasset til det her. 


Liker du jägermeister, liker du selvfølgelig også jagerboms. Den fantastiske blandingen av Red Bull og Jägermesiter danner grunnlaget for en genial shot, som naturligvis krever det ikoniske glasset til en jagerbom.


Det finnes to måter å drikke en jegerbomb på. Den menneskelige versjonen der du fyller det lille shotglasset med Jägermeister og så det store glasset med Red Bull. Hvis du har et dødsønske så bytter du om plassene på disse to ingrediensene, da blir Jägermeisteren fylt i det store glasset og Red Bullen i det lille glasset. 


Du bestemmer selvfølgelig selv, men kvelden kan fort ende med et black-out hvis du velger versjon nummer to. 


PLASTIKKGLASS TIL ØL

Plastikglass til øl

Vi har naturligvis også et solid utvalg av ølkrus i plastikk, det er alt fra smale pilsglass til det klassiske ølkruset, som du mest sannsynlig kjenner fra oktober-fest. 


Her er fordelen at du kan få noen flotte og billige ølglass på samme tid uten at du trenger å bekymre deg for at de skal gå i stykker. Glassene er i et bionedbrytbart materiale, og sortimentet er bredt, så du kan med stor sannsynlighet finne det glasset som du ser etter. 


Skal du for eksempel spille beerpong vil vi klart anbefale deg at du ser nærmere på de tradisjonelle røde koppene, som er de klassiske amerikanske plastkoppene som nettopp blir brukt til denne øl tradisjonen. 

Er du på jakt etter ølglass som kun er til engangsbruk, så finner du et stort utvalg av engangs plastkrus her. Disse er perfekte til en litt større hagefest eller når du skal på en festival. Plastikk kopper, og spesielt ølglass i plast, er alltid kjekt å ha, uansett hvilken anledning det er. 


Vinglass og champagneglass

Vi har naturligvis også våde vinglass og champagneglass i plastikk. Du kan faktisk finne både engangs champagneglass og champagneglass til som du kan bruke mere istedenfor å bare kaste de rett etterpå. Det som er bra med både engangs vinglass og champagneglass er at hvis du for eksempel skal arrangere en vinsmaking eller lignende for mange personer så kan det være en fordel å bruke litt billigere glass som denne typen vi snakker om her. 


En annen ting er at plastikk vinglass og champagneglass ikke går i stykker, hvis man skulle miste de i gulvet. 


I vårt store utvalg av plastikk champagneglass finner du både det tradisjonelle glasset med den høye slanke formen altså plastglass med stett, samt coupeglasset, det er litt bredere og ikke like høyt. 


På samme måte finner du mange forskjellige typer plastikk vinglass som passer til forskjellige anledninger. Dermed kan du alltid finne det glasset som matcher behovet ditt. 


Muggert til litt av hvert

Det er faktisk ikke kun når det handler om glass at plastikk er praktisk. Serveringsmugger har også mange av de samme egenskapene som plastikkglasset og det kan være like nyttig. Uansett om det er øl, juice eller vann, så vil kannen i polykarbonat være veldig praktisk i både større forsamlinger eller bare til privat bruk. 


Vi har et bredt utvalg av forskjellige størrelser og designs, så du kan finne en mugge til formålet som du har bruk for. 


Til Festivalsjangeren

Vi har naturligvis også et utvalg av plastikk krus som er dedikert til deg som skal på festival. Som festivalgjest er det ikke mulig å ta med alminnelige glass med inn på festivalplassen. Her kan vi både tilby deg gjenbrukbare festivalkrus og engangskopper i kompostbart materiale. Du skal lese med her hvis du vil finne noen engangsglass til fest.  


Hvis du på forhånd vet at du etter fem øl ikke klarer å holde styr på glasset ditt, så kan vi varmt anbefale deg at du investerer i en «rack av engangskopper». Dermed sikrer du deg for at du ikke går tom for glass under festivalen. 


Men du kan finne et inspirerende sortiment av forskjellige glass til festivalen akkurat her. 


FOKUS PÅ MILJØET

Fokus på miljøet

Det er mange fordeler når vi snakker om plastikk glass. De er praktisk og funksjonelle. Men problemet er dog at de ofte høres ut som de er noen miljøsynder, og dette er ikke alltid riktig. Det finnes nemlig diverse plastikkglass der det både er fokus på gjenbrukbarhet og bæredyktighet. 


Glassenes holdbarhet gjør nemlig at de er slitesterke og gjenbrukbare, og du kan ha de i mange år. Materialet er nesten umulig å ødelegge, så du slipper derfor å bekymre deg for risikoen om at du skal miste glasset i gulvet. 


Derfor er plastikk glass som for eksempel glass  i polykarbonat et opplagt valg når man skal holde en festlig begivenhet, som for eksempel en sommerfest, bursdag og lignende. Du kan også kjøpe vinglass, shotglass, ølglass, champagneglass, cocktailglass og mye mer i polykarbonat. Det er ingen grenser for stemningen på festen, fordi glassene tåler litt av hvert. 


Bortsett fra at polykarbonat er en stor fordel for glassets kvalitet og holdbarhet, så er det også mye mer miljøvennlig sammenlignet med engangs plastikk krus. Plastbeger som man kan gjenbruke er bedre fordi man slipper å kaste de, sammenlignet med de man kaster etter bruk. Polykarbonat glass tåler også en tur i oppvaskmaskinen, og da er de klar til bruk igjen og igjen.


Hvis du ser etter engangs plastglass, men samtidig ønsker å ha fokus på miljøet så finnes det heldigvis engangsglass som er produsert i bionedbrytbart materiale, kompostbart materiale eller gjenbrukbare materialer som for eksempel gjenbrukbar plastikk. 


Gjenbruksmaterialer

En del av kritikken av engangsmaterialet er nemlig skaden som den gjør på miljøet. Vi synes derfor at det er helt nødvendig at vi kan tilby glass som er kompostbare og bionedbrytelige. Når man kjøper glass som er laget av gjenbrukbart materiale så minsker du forbruket ditt av engangsplast og Co2 forurensning. 


Polykarbonat

Vi har vært nærmere innom polykarbonat øverst på siden her, men dette er et glimrende alternativ til engangsplastikk glassene, samtidig som at de er billigere og mindre skrøpelige sammenlignet med alminnelige glass. Vi har et stort utvalg av polykarbonat glass, så du kan finne alt det du trenger innenfor material sjangrene. 


Polykarbonat er i prinsippet hard plastikk, som er bruddsikker. Du trenger ikke å kaste glassene etter at du har brukt de, fordi de er gjenbrukbare og de kan også puttes i oppvaskmaskinen.


Hvis det skulle oppstå et uhell og du mister glasset, så unngår du å få glasskår ut over hele gulvet og det kan være ganske praktisk i større forsamlinger. 


Kjøp glassene dine hos barlife

Uansett hva du er på utkikk etter, enten om det er alminnelige glass eller plastikkglass, så har vi alt hva du trenger i vår store glass butikk. 


Du får glassene våre i forskjellige priser, men alle glassene er i høy kvalitet og mange av de er fra de mest populære merkene på markedet. Du kan kjøpe glass her. 


Er du interessert i å gjøre en god handel, så har vi hele tiden tilbud på alt fra drikkeglass til vinglass, så det er en fordel hvis du holder deg oppdatert på vårt sortiment og da kan du slå til når du finner det riktige tilbudet for deg. 


Du er alltid velkommen til å finne inspirasjon hos oss, hvis du ser etter mer enn bare plastglass, så har vi også engangstallerkener, plastikk tallerkener, engangsservise, plastbestikk, plastikkopper med lokk, plastglass med sugerør og mye mer. 


Riktig god fornøyelse!


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna