Barutstyr for amatører eller profesjonelle

Barutstyr i verdensklasse

hos Barlife. Vi har et av Skandinavias største utvalg av barutstyr. Enten du bare mangler en ting, eller du trenger å utstyre en helt nyoppstartet bar, så vi har alt du trenger. Vi har valgt å fokusere på kvalitet i alle forskjellige prisklasser. I denne kategorien finner du alt fra shaker, målebeger, sil og mer. Utforsk og bli inspirert eller bruke søkefunksjonen til å finne et bestemt produkt. les mer her
Loading...
Filter

Gjør din drikker perfeksjonere

alle prøvde å få en cocktail eller drikke som ikke har blitt matchet i smaker. De kan enten inneholde for mye alkohol, altfor bitter eller for mild. Gjør deg selv og dine gjester en servereste og sørg for at du har riktig måleutstyr i baren. En målebeger eller Vippemål er perfekt for akkurat det. Både et målebeger og en tilt mål er lynraske til bruk i baren, og de krever svært lite å bli vant til. Flere av våre målebægere er formet som et timeglass. Målebeger med dette har en slags ofte to forskjeller cl mål. Det er veldig smart, om forskjellige mengder av ingrediensene i drinken. Det kan for eksempel være en Cl til 2 centiliter mål ved den ene ende og en C mål av 5 centiliter i den andre enden. Havet som annerledes cl mål i baren, så det er alltid et målebeger som passer.

En cocktail shaker er et must i baren

En shaker har nesten blitt symbolet på en ekte bartender. Noen tror kanskje at bartendere bare bruke den til å vise frem, men det er uunnværlig i baren. En shaker er det ideelle verktøy for å riste en cocktail skikkelig sammen. Dette kan gjøres enten med eller uten iskrem og til og med direkte inn i et glass. Boston shaker er trolig den mest kjente typen shaker eksisterer. En Boston shaker består av et glass, og en rystemaskin i aluminium. Du kan ikke bruke noen form for glass til å riste med en Boston shaker. Dette krever et glass med en relativt stor åpning og en tung kvalitet, så den ikke bryter når rister. Når en cocktail har vært Shaket, kan det være nødvendig å filtrere det. Dette gjøres best med en sil. En sil kan holdes direkte til toppen av shaker når det kommer til hældes.Forklæde, korketrekker og serveringsbrett ovenfor er de tre viktige verktøy, en ekte serverer til å være utstyrt med. Skulle det være litt ekstra ut av det for gjestene i det private, eller å bli servert i en kommersiell bar eller restaurant, så det ovenstående er det riktige valget.

Et forkle er å skape den rette stemningen. Den beskytter servitør fra de verste flekker på klær, for å gi en eksklusiv, kan man velge et forkle av lær. Et forkle av skinn er lett å holde, så lenge det blir litt skinn conditioner en gang i blant. Fettet har en tynn membran, slik at eventuelle flekker kan tørkes av med en fuktig klut. En serveringsbrett er et must når det kommer til å ta med drinker og cocktailer fra baren og til gjestene. Det samme er tilfelle når glasset for å være tom i den motsatte retning. En serveringsbrett funksjon også perfekt for utendørs restauranter. Vårt utvalg har svart, sølv eller tre serveringsbrett.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna