Barsett - finne et stort utvalg av sett av barutstyr på nettet

Barsett til de perfekte drinker

Ser du etter noe barutstyr til baren eller hjemmebaren din, så kan du helt klart kjøpe en alt-i-en-versjon av et barsett. Selv om du kanskje ser etter en spesifikk ting til baren, så kan det i mange tilfeller være verdt å kjøpe et helt sett. Da er du helt sikker på at du har alle delene som du spontant kan få bruk for når du lager cocktails. 

Det er også litt stilfullt å dra frem et flott barsett på bordet ditt, når gjestene kommer for å se på bartender evnene dine. 

Her hos BarLife finner du et bredt utvalg av forskjellige barsett med shaker i forskjellige størrelser, som passer til alle alt fra nybegynnere til de erfarne. Bli inspirert av våre barsett og les om de her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. 40%
  Barsett deluxe med bambusstativ CG-TJ8 by BARLIFE color Svart
  Barsett deluxe med bambusstativ
  Special Price 599,00 NOK Regular Price 998,75 NOK
 2. 50%
  5 delt bar sett i trekasse CG-55T5-M by BARLIFE color Svart
  5 delt bar sett i trekasse
  Special Price 499,00 NOK Regular Price 995,00 NOK
 3. 44%
  Cocktail sett - Manhattan 7508 by BARLIFE color Svart
  Cocktail sett - Manhattan
  Special Price 499,00 NOK Regular Price 898,75 NOK
 4. 47%
  Cocktailshaker sett med 23 deler med stativ - Gunmetal CG-TJ23-2 by BARLIFE color Svart
  Cocktailshaker sett med 23 deler med stativ - Gunmetal
  Special Price 949,00 NOK Regular Price 1795,00  NOK
 5. Mixer bar sett mixer-sæt by Beaumont color Svart
  Mixer bar sett
  998,75 NOK
 6. 43%
  Cocktailshaker sett med 11 deler med stativ - Kobber CG-TJ17 by BARLIFE color Svart
  Cocktailshaker sett med 11 deler med stativ - Kobber
  Special Price 799,00 NOK Regular Price 1398,75  NOK
 7. Cocktailbarsett 12 deler CBK2 by Genware color Svart
  Cocktailbarsett 12 deler
  1005,00  NOK
 8. Mojito Drinks bar sett 6040 by BARLIFE color Svart
  Mojito Drinks bar sett
  549,00 NOK
 9. Svart vinyl Boston Shaker-sett 9657 by Beaumont color Svart
  Svart vinyl Boston Shaker-sett
  665,00 NOK
 10. Cocktail shaker sett med 8 deler - Kobber BTBL3574COP by Beaumont color Svart
  Cocktail shaker sett med 8 deler - Kobber
  729,00 NOK
 11. 5-delt cocktailsett UB4343 by Urban Bar color Svart
  5-delt cocktailsett
  1085,00  NOK
 12. Bartenderpakke TenDer01 by Beaumont color Svart
  Bartenderpakke
  585,00 NOK
 13. LAGUIOLE BAR SET 40268886 by Laguiole color Svart
  LAGUIOLE BAR SET
  735,00 NOK
 14. Vintage Cocktail Bar Kit 7 deler CBK3V by Genware color Svart
  Vintage Cocktail Bar Kit 7 deler
  1139,00  NOK
 15. Cocktailbarsæt 11 deler CBK1 by Genware color Svart
  Cocktailbarsæt 11 deler
  835,00 NOK
  Out of stock
 16. 25%
  Gin Tonic komplett Kit G&TXXL by koala color Svart
  Gin Tonic komplett Kit
  Special Price 236,25 NOK Regular Price 315,00 NOK
 17. Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele CBK3C by Genware color Svart
  Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele
  1139,00  NOK
 18. 47%
  Cocktail Mixing Set GMP115 by Final Touc color Svart
  Cocktail Mixing Set
  Special Price 449,00 NOK Regular Price 848,75 NOK
 19. Lær Kit Bag Brun - Urban bar UB4481 by Urban Bar color Brun
  Lær Kit Bag Brun - Urban bar
  4405,00  NOK
Set Ascending Direction
Page

Populære barsett

Du kan finne mange forskjellige barsett her hos BarLife. Blant de mest populære settene finner du drinkmiksersettet. Et mikser sett inneholder mange deler til baren. Alt fra shaker til en flaskeåpner, og du kan helt klart kjøpe et sånt sett hvis du skal ha alle grunnredskapene på plass. Du kan også få en flaskeåpner på veggen, hvis du hyppig har bruk for en flaskeåpner.


Et alternativ til denne pakken er bartenderpakken, her får du en amerikanska bostpn shaker

istedenfor en 3-delt shaker. I denne pakken må du dog unnvære en isklype og flaskeåpner. Til gjengjeld får du 2 skjenkepropper, det gjør at det er lettere å helle fra flaskene dine. 


Mange velger å kjøpe de to settene på samme tid, fordi de supplerer hverandre bra. Skal du lage mojitos for å toppe det hele, så er det ideelt å velge vårt mojitosett. I dette settet er alt det barutstyret du trenger hvis du skal lage den ikoniske cocktailen. For å servere de beste cocktailene er du selvfølgelig nødt til å ha passende glass. Her hos BarLife finner du et inspirerende utvalg av flotte cocktailglass, som setter den siste prikken over i-en på cocktailene dine. 

Barudstyr til nybegyndere og erfarne

Er du nybegynner og vil du gjerne ha styr på de grunnleggende barverktøyene, som blir brukt når man skal lage cocktails, så kunne dette cocktailsettet

vært noe for deg. Ved kjøp av dette barsettet følger det med grunnredskapene for å lage en cocktail, men også en inspirasjonsbok til forskjellige cocktails, hvor du blir hjulpet godt på vei når du skal starte på denne fantastiske reisen. 

Ønsker du at bartender utstyret ditt skal fremstå litt festlig, men også litt eksklusivt, så er barsettet i kopper

noe for deg. Det inneholder både en shaker, strainer, muddler og en lang barskje. 

Til den mer erfarne bartender har vi mange bartender sett som er litt mer omfattende. Her er for eksempel überbar lang framme med noen veldig fornuftige løsninger på det profesjonelle barsettet. Cocktail settet fra überbar er eksklusivt og inneholder mer enn 25 deler, den kommer også i en flott bag. Med dette komplette settet kan du ta med deg hele settet ut hvis du for eksempel skal være bartender på en fest. Kvaliteten er på topp og det gjelder på alle settene våre, så det handler om hva slags behov du har når du skal kjøpe deg et sett. Enten om det er til hjemmebaren eller den profesjonelle baren, så har vi utstyrspakker som passer til ethvert behov. 

De 3 primære typene av cocktailshakere

Overordnet så finnes det tre forskjellige typer av shakere

, som du kan legge til barutstyret i baren din.
Boston shaker
Cobblershaker (Manhattan shaker)
French shaker

For at du skal bli enda mer sikker på hvilken drink shaker du skal velge, vil vi her gi deg en beskrivelse på tre forskjellige typene og egenskapene deres. Når du skal velge en drink shaker så er det ikke likegyldig hvilken hvordan designet er.

Boston shaker

En Boston Shaker

består av 2 deler, der den ene delen er laget av metall, mens den andre er laget av glass.

Uansett om den er varm eller kald kan du alltid skille delene lett fra hverandre, fordi glass og metall sammen ikke påvirkes av temperaturforandring. Når du skal skille delene fra hverandre vrir du bare glasset og shakeren. Hvis det fortsatt er vanskelig å få de fra hverandre kan du eventuelt banke metalldelen mot en hard overflate, imens du vrir i delene. 

En annen fordel med en boston cocktail shakeren er at glasset er gjennomsiktig, og det betyr at du kan se fargen på drinken som du er i gang med å lage. Hvis drinken skal ha en spesiell konsistens er det lettere å vurdere når du er ferdig å riste drinken. 

Hvis du har lyst til å eksperimentere med flair-bartending kan du sjonglere med shakeren og noen flasker. I bunnen av boston shakeren er det innebygd litt ekstra vekt, sånn at den alltid kommer ned først når shakeren flyr rundt bak bardisken. 

Dog kan Boston shakeren virke litt stor hvis du ikke har de største hendene, da kan den muligvis være litt vanskelig å håndtere.  

French shaker

I den franske shakere

(french shaker) har du en cocktailshaker som minner veldig mye om boston shakeren. Forskjellen er bare at begge delene er laget av metall, og det betyr at noen av fordelen som Boston shakeren har ikke blir oppfylt av French shakeren. 

Til gjengjeld kan du finne den franske shakeren helt opp til 90 cl, som er veldig smart hvis du skal servere den samme cocktailen til flere personer på en gang. 

Cobber shaker

Cobbler shakeren skiller seg fra de to andre shakerene ved at den består av 3 deler. En shaker, et lokk og en sil. 

Det som er bra med denne typen shaker er at den er enklere å styre, samtidig som at den integrerte sil gjør det mye enklere å helle fra den.

Dog har Cobbler shakeren en tendens til å sette seg litt fast i hverandre, fordi alle delene ofte blir laget av aluminium og dermed så reagerer den på samme måte når shakeren blir utsatt for temperaturskifte. Shakeren danner lett et trykk når den blir utsatt for kulde og det kan gjøre det vanskelig å skille de fra hverandre igjen.

Barsett fra urban bar

Skal du ha tak i et pro barsett så skal du ha tak i Urban Bar. De produserer bar utstyr i verdensklasse, og ikke nok med det så kan du finne noen utrolig flotte vesker til å transportere settet rundt i. For eksempel med frnnr btunr lærvesken

, som har plass til mye utstyr. Den er håndlagd i premium kjernelær og inneholder 7 rom, 1 telefonlomme og mye mer. De erfarne og profesjonelle bartenderne kan i hvert fall utforske Urban Bar neste gang man skal kjøpe noe nytt utstyr. 

Den perfekte drinksettet

Sånn at du skal komme godt i gang med å lage drinker og cocktails som på en cocktail bar, så krever det at du har det riktige utstyret. Du skal gjerne ha et bra drinksett, og de fleste drinker kan bli laget utfra dette settet. 

Vi har allerede nevnt noen fordeler som følger med et barsett og sortimentet vårt henvender seg både til erfarne bartendere, men også til de som er helt nybegynnere. Du kan alltid kjøpe noen ekstra ting til barsettet ditt på et senere tidspunkt, men her vil vi gjennomgå hva som minimum skal være i drinksettet ditt. Så kan du selv vurdere om du vil skaffe deg delene hver for seg eller om du vil kjøpe et samlet drinksett. 

Cocktailshakeren

Vi har allerede gjennomgått cocktailshakeren inne på siden her, og du kan også lese om forskjellige slags og hvordan du bruker shakeren din på riktig måte. Men i forhold til å sammensette det perfekte drinksettet så kommer du ikke unna cocktailshakeren. Du kan også velge å kjøpe deg et shakersett hvis du har lyst til det. 

Jiggeren

For at du ikke skal ende med å gjøre det hele på slump og øyemål så er det viktig at du bruker en en jigger. Andre kaller det et målebeger til drinker, men det har mange forskjellige navn. Jiggeren skal også bli inkludert i drinksettet, som en obligatorisk del når du lager cocktails. Presise mål gir den beste smaksopplevelsen, og det er i bunn og grunn det som det hele handler om.  

Straineren. 

Strainereneller silen skal sørge for at krydderurtene og frukten som du tilsetter i shakeren sammen med de andre ingrediensene blir silt vekk når du heller shakerens innhold over i et cocktailglass. Dermed er det kun den rene væsken som ender i glasset og drinken blir mye bedre å drikke. 

Du kan også finne mye mer inspirasjon til hvilke barværktøy og bartilbehør du skal tilføye til drinksettet ditt, men disse tre er alfa omega. 

Du er alltid velkommen til å finne inspirasjon blant produktene våre, sånn at du kan bestemme deg for hvilket barsett du skal ha tak i neste gang. 

Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna