Hvitvinsglass | variasjon - du finner alle de kjente merkene her ?

Hvis du trenger nye hvitvinsglass så har du kommet til det riktige stedet. Her har vi samlet et stort utvalg av kvalitetsglass som passer til enhver anledning og vi har mange fine vinglass å velge mellom, vi har både store hvitvinsglass og små hvitvinsglass. Enten om du skal finne glass til en restaurant, cafe eller et privat hjem, så har vi helt klart noen glass du kan bruke. Vi forhandler kjente merker, men vi har også noen nye og spennende merker i sortimentet vårt. Du kan finne inspirasjon til dine nye hvitvinsglass og les mer om de her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Vinglass Amber 29 cl. 96201501 by Pasabahce color Svart
  Vinglass Amber 29 cl.
  55,00 NOK
 2. Vinglass Amber 36 cl. 96201601 by Pasabahce color Svart
  Vinglass Amber 36 cl.
  55,00 NOK
 3. Hvitvin 25 cl Reserva 94370401 by StemZero color Svart
  Hvitvin 25 cl Reserva
  69,00 NOK
 4. Vinglass Allegra 35 cl 94390201 by Pasabahce color Svart
  Vinglass Allegra 35 cl
 5. Hvitvinsglass 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk) 2041 by Stölzle color Hvit
  Hvitvinsglass 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk)
  829,00 NOK
 6. Artland Neon Vinglass 2stk. 450ml 26843DS by BARLIFE color Svart
  Artland Neon Vinglass 2stk. 450ml
  529,00 NOK
 7. Hvitvinsglass 350 ml - Stölzle Exquisit (6 stk) 2040 by Stölzle color Hvit
  Hvitvinsglass 350 ml - Stölzle Exquisit (6 stk)
  658,75 NOK
 8. Vin glass Definisjon, Spiegelau - 550ml 6stk 8497G by SPIEGELAU color Svart
  Vin glass Definisjon, Spiegelau - 550ml 6stk
  1375,00  NOK
 9. Stölzle vinglass - blindsmaking sort - 32 cl 2036 by Stölzle color Svart
  Stölzle vinglass - blindsmaking sort - 32 cl
  175,00 NOK
 10. 19%
  CABERNET TULIPAN 35 CL (6stk) 5000704 by ARCOROC color Svart
  CABERNET TULIPAN 35 CL (6stk)
  Special Price 439,00 NOK Regular Price 538,75 NOK
 11. Vinglass Azure 4 stk. 47 cl Bobleeffekt STC-561803 by BARLIFE color Svart
  Vinglass Azure 4 stk. 47 cl Bobleeffekt
  655,00 NOK
 12. ULTIME BORD vinglass 38cl (4 stk) P7630 by Chef & Som color Svart
  ULTIME BORD vinglass 38cl (4 stk)
  298,75 NOK
 13. Vinglass - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.) 20710334 by SPIEGELAU color Svart
  Vinglass - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.)
  818,75 NOK
 14. REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk) J9510 by Chef & Som color Svart
  REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk)
  478,75 NOK
 15. RCR Aria Liten Hvitvin 39 cl (6stk) Glas0631 by RCR Glas color Svart
  RCR Aria Liten Hvitvin 39 cl (6stk)
  465,00 NOK
  Out of stock
 16. Vinglass Fortius 37 cl - Libbey 12stk. 19090137 by LIBBEY color Svart
  Vinglass Fortius 37 cl - Libbey 12stk.
  745,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

HVITVINSGLASS I HØY KVALITET

Kvalitet og design er to av de primære faktorene som er verdt å se etter når man skal velge noen nye glass. Vårt sortiment er nøye utvalgt etter at de skal leve opp til disse to faktorene.

 

Derfor kan du helt rolig velge det designet du liker best, fordi kvaliteten er på topp i alle seriene vi har. Utformingen på glassene varierer veldig, og det betyr at du helt sikkert kan finne noe som passer til borddekkingen din. 


Det finnes de klassiske glassene som passer til enhver anledning. De kan også bli brukt som hverdagsglass der hjemme, men man kan også bruke de på en restaurant. I den andre enden av skalaen har vi vårt litt mere dristige design, men det blir bare mer og mer populært.

Her kan du blant annet finne vinglass fra Macaron, og det er disse glassene som er litt mer i den dristige kategorien. Fra disse merkene er det mulig å velge glass med forskjellig stett, men man kan også velge det med en helt vannrett bunn. 


Når vi snakker om vinglass i høy kvalitet, så kommer vi ikke utenom Zalto hvitvinsglass eller Spiegelau hvitvinsglass. Vinglassene fra Spigelau slår aldri feil, og deres eksklusive uttrykk vil pynte ethvert bord. Zalto universal hvitvinsglass er også en stor anbefaling.

 

Du kan også finne hvitvinsglass uten stett, altså vinglass utenen fot, og disse glassene hører også under kategorien dristige vinglass. 


HVILKET HVITVINSGLASS ER BEST?

Det er vanskelig å si hvilket hvitvinsglass som er best. Kvaliteten på glasset er en viktig faktor. Hvis du velger et hvitvinsglass av lav kvalitet, vil det fort bli slitt og det vil ikke holde like lenge som et dyrere hvitvinsglass. 


Veldig billige glass kan knuse bare man skåler med dem, derfor er det spesielt viktig at hvitvinsglass som er til restaurantbruk er av høy kvalitet. Det gir et eksklusivt uttrykk, og man er sikker på at glassene tåler å bli brukt masse. 


Bortsett fra kvaliteten skal man også vurdere hvordan glasset er å drikke av. Noen foretrekker at åpningen er stor, mens andre vil heller ha at åpningen er liten. Det er en smakssak, og derfor er det ikke et riktig eller galt svar. Størrelsen på et hvitvinsglass er opp til en enkelt å vurdere. Hvis man for eksempel har store rødvinsglass, vil mange også velge et glass til hvitvinen som også er stort. 


GLASSETS BETYDNING

Du skal tenke over hvilket vinglass du ønsker deg i forhold til kvalitet, estetikk og prisnivå, men du skal også tenke over glassets fasong, hvis du vil oppnå den optimale opplevelsen. Hvis du har kjøpt en god flaske vin så gjør du deg selv en tjeneste å nyte den i det riktige glasset. I relasjon til fasongen på vinglasset, så vil vi komme innom tre emner, som er utformingen, åpningen og størrelsen. 


GLASSETS UTFORMING

Utformingen på vinglasset har stor betydning, fordi det påvirker hvordan vinen din utvikler seg og hvordan alkoholen fordamper fra vinen. Et klassisk vinglass er typisk formet sånn at midten på glasset er bredere, og så blir det smalere mot åpningen. Denne utformingen gjør at alkoholen blir fordampet langs siden på glasset og da blir ikke duftaromaene påvirket. 


GLASSETS ÅPNING

Vinglassets åpning påvirker hvor mye vin som treffer munnen av gangen, men også hvor på tungen vinen treffer først. Derfor kan glassets åpning ha stor betydning for hvordan du drikker av glasset. 


GLASSETS STØRRELSE

Hvordan vinen tar seg ut blir også påvirket av størrelsen på vinglasset. Med et stort glass så har vinen også en større overflate. Dermed påvirkes vinen i høyere grad av oksygen, ettersom at en større overflate kommer i kontakt med oksygen, og det har en påvirkning på vinens aromaer. Større vinglass gir også større mulighet for å slynge vinen rundt i glasset, og det påvirker hvordan vinen utvikler seg. KJENTE VINGLASSPRODUSENTER

I BarLifes store sortiment av vinglass finner du et utvalg av glass fra forskjellige glassprodusenter. Her er det blant annet eksklusive og anerkjente glasshus, som har mange års ekspertise og erfaring på området. 


Dermed blir resultatet, vinglass av høyeste kvalitet og glass som har blitt designet med henblikk på å gi deg den beste opplevelsen, der det er lagt vekt på alle detaljer. 


Et eksempel på dette er Zalto, de har designet vinglass, som har blitt anerkjent som et av verdens beste vinglass. De er flotte munnblåste glass, som er papirtynne, samtidig som at den høye kvaliteten gjør at de tåler å bli vasket opp i oppvaskmaskinen. 


PRAKTISK OG FUNKSJONELT

Vinglass i polykarbonat er en kontrast til de eksklusive hvitvinsglassene over. Ved polykarbonat er fokusområdene praktisk og funksjonelt. Glass i polykarbonat ligner på klassiske vinglass, men de er produsert i et slitesterkt og holdbart materiale, og det gjør dem veldig praktiske og robuste. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for risikoen for å ødelegge et vinglass. 


Glassene veier også mindre enn alminnelige glass. Det er derfor mange gode grunner til at glass i polykarbonat er perfekte hvis du skal pakke en piknikkurv, men de er også ideelle å ha med på hytta. SPIEGELAU HVITVINSGLASS

Spiegelau er kjent for en veldig høy kvalitet innenfor glass. Det samme gjelder for serien deres av Spiegelau hvitvinsglass. Man kan få Spiegelau hvitvinsglass i forskjellige størrelser og de fleste har et klassisk uttrykk. Akkurat som med de fleste merkene i vårt sortiment så er det mulig å velge vinglass i serier. Alle Spiegelau hvitvinsglass hører til en serie, men man kan også kjøpe de hver for seg. 


I flere tiår har Spiegelau blitt brukt rundt om i hele verden. Det er både de fine seriene til restauranter, men også de flotte serier til hverdagsbruk. Flere av de kan også tåle å komme i oppvaskmaskinen og det er det mange som setter pris på i hverdagen. FORSKJELLEN PÅ RØDVINSGLASS VS HVITVINSGLASS

Tradisjonelt sett er den store forskjellen på rødvinsglass og hvitvinsglass størrelsen. Rødvin har som utgangspunkt behov for en større overflate for å kunne åpne seg opp og utnytte sitt fulle potensiale, mens hvitvinens smaker gjerne skal holdes en anelse mer kompakt hvis du ønsker å få det fulle utbytte av vinen. 


Innenfor rødvinens verden finnes det i hovedsak to typer glass: Bordeauxglasset og Bourgogneglasset. Et Bourgogneglass blir kjennetegnet med den store og runde fasongen som i den grad gir en bredere overflate der vinen kan få mer oksygen. En drue som Pinot Noir er veldig god til akkurat et bourgogne glass, og druer som Syrah tar seg veldig bra ut i et bordeauxglass. 


Det er mange vinyndige personer som mener at man kan nyte hvitvin i noen litt større rødvinsglass og at vinen kan utvikle karaktertrekk som ikke er mulig i et hvitvinsglass. Vår anbefaling er at du skal prøve deg fram. Lag en smakstest til deg selv og se om du kan smake og lukte forskjellen på den samme flasken med vin når du drikker av forskjellige typer glass. På den måten finner du samtidig ut av hva som fungerer best for deg. LA HVITVINSGLASSENE DINE BLI EN DEL AV HELHETEN

Når vi sier at du skal la hvitvinsglassene bli en del av helheten, så er det fordi at vi ofte opplever en tendens til at vinglass og glass blir kjøpt litt hulter til bulter. Å ha en samling av alle mulige forskjellige glass fra forskjellige merker har også en sjarm. Den mere uformelle tilgangen til glassene er med på å gi en deilig og avslappet atmosfære. Men det kan også ha en negativ effekt, hvis noen vinglass ikke er i den riktige kvaliteten. 


Derfor kan vi på det varmeste anbefale deg å kjøpe noen glass fra den samme serien. På den måten sikrer du deg både en estetisk rød tråd, samtidig som at kvaliteten er høy. 


Rødvinsglasser for mange den øverste prioriteten, men vi synes at du også skal ha like stor prioritet på hvitvinsglassene. Har du for eksempel invitert gjester på en deilig middag der du også har tenkt på vinmenyen så kan helhetsinntrykket falle litt hvis du ikke har tenkt på at hvitvinsglassene skal leve opp til hvitvinens kvalitet. 


Hvis vi skal komme med et råd på den perfekte glasserie, så er det Stem Zero´s kolleksjon, som går under navnet «Delicate». Der kan du blant annet finne noen veldig flotte og pene hvitvinsglass, det er en fryd for øye og for hvitvinen som du skjenker i glasset.


VIN OG CHAMPAGNE HOS BARLIFE

Vi har et stort utvalg av både vin og champagne her hos BarLife, så uansett hvilken anledning du trenger å kjøpe noen gode hvitvinsglass, så kan du med garanti finne de her hos oss. 


Vi har løpende tilbud i sortimentet vårt, så du kan kjøpe noe med god kvalitet for pengene. 


VÅRT ST0RE GLASSUNIVERS

Vi har et stort sortiment av vinglass, men du finner også mange flotte champagneglass, ølglass, romglass og mye mer. Akkurat som med vinglassene så forhandler vi også andre glass sjangre i forskjellige varianter og priser. Du har derfor alltid mulighet til å finne både dyre og billige hvitvinsglass og rødvinsglass. Du kan også velge vinglass med farger, det finnes både grå vinglass, grønne vinglass, svarte vinglass og mye mer, men du kan også velge å kjøpe vinglass i plast. 


Du kan også finne et stort utvalg av hvitvinsglass i krystall, og det er en hel kategori for seg selv. Man kan dele krystallvinglass opp i to overordnede kategorier. Krystallglass med mønster og klare krystall vinglass. De mønstrede glassene er majestetiske og pompøse i en helt annen grad en noen andre glass. Disse glassene er til deg som liker å vise seg litt frem og skape en identisk opplevelse der man viser frem det visuelle. 


De klare krystallvinglassene er litt mer avdempet og elegante på en helt annen måte. Flere vineksperter gir uttrykk for at du skal ha det meste ut av vinen din, så du bør alltid skjenke dem opp i et krystallglass. Dette er fordi den ru overflaten får frem de beste smaksnyansene i vinen. 


Her hos BarLife kan du alltid finne billige vinglass i høy kvalitet, og på grunn av vårt mangfoldige utvalg kan du med stor sannsynlighet finne glasset som matcher akkurat til dine personlige preferanser. Vi har løpende vinglass på tilbud, så du kan alltid holde deg oppdatert på produktene våre. På den måten går du aldri glipp av et godt tilbud og du kan finne hvitvinsglassene som passer deg på vår hjemmeside. Hvis du ser etter noen hvitvinsglass i høyere kvalitet, kan du sjekke ut odyssey hvitvinsglass, noir hvitvinsglass eller zalto hvitvinsglass. 


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna