Dessertvin Glass | Deilig og delikat | Online Kjøp '

Dessertvin Glass til å servere en passende dessertvin til den gode dessert etter middagen i. Det finnes ulike typer av glass, men vi har samlet det beste i vårt sortiment. Dette betyr at du kan fylle opp i din nåværende serie eller finne noen helt nye. Serien omfatter glass av beste kvalitet, slik at du bare skal tenke på designet og utseendet av glassene. Vi tilbyr både klassiske og litt mer dristige designs.

Se på utvalget og finn din favorittglass eller les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Vinglass Fortius 30cl -Libbey 12 stk. 19090330 by LIBBEY color Svart
  Vinglass Fortius 30cl -Libbey 12 stk.
  755,00 NOK
 2. Vinglass 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante 12758-LB by Luigi Borm color Svart
  Vinglass 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante
  769,00 NOK
 3. Stölzle vinglass - blindsmakende svart - 32 cl 2036 by Stölzle color Svart
  Stölzle vinglass - blindsmakende svart - 32 cl
  179,00 NOK
Set Ascending Direction

Nyt sjokolade kake eller frukt med dessertvin

Det gode ting om dessert er at det er noe du kan nyte for alle typer dessert. Når det kommer til rød og hvit vin er alltid og vurdere nøye hvilken vin som er best. Det kan ikke være at du drikker rødvin med fisk, og det kan ikke anses å drikke hvitt til biff. Derimot er situasjonen ganske annerledes når det kommer til når du kan ta med dessert vinglass ut. Du kan faktisk rolle hva dessert som vil bli satt på bordet. Det eneste kriteriet som gjør vinen passer er at dessert er søt. Det er lett å møte dette kriteriet som en dessert tort sett alltid søt. Så enten det er en sunn frukt plate, en tung sjokoladekake eller en lett citronmarengs du serverer, så dessert passer perfekt. Og den gode tingen om dette er at du dermed få rikelig anledning til å lufte dine dessert vinglass uansett hva menyen er på.

Dessert Vinglass bør være forsiktig med kaffekopper

Når serverer dessert vin bør være tid til å sørge for at serverer kaffe også. Disse to tingene passer for godt sammen. Det betyr at du bør alltid vurdere om dessert vin du har tenkt å kjøpe drakter kaffekopper. Mange tror at det er viktig at ett glass dessertvin passer resten av vinen. Det er ikke tilfelle, det er ikke sikkert at de kommer til å stå sammen på bordet. I kontrast, kaffekopper og dessert vinglass utvilsomt stå sammen på bordet. Så hvis du drikker kaffe runde og full kopper, så bør det andre glasset til dessert også se slik ut. Har derimot, små og veldig delikate kaffekopper så er dette utseendet du bør gå for. Selv om det er sjelden at så mange drikker te, så man bør også ta hensyn tedrikkerne. Dermed tekopper eller -krusene passer også på med brillene til søt vin.

Finne unike og klassiske dessert vinglass

Enten du er bare det klassiske utseendet eller mer unikt så kan du finne noen dessert vin som passer din smak. De kommer nemlig i så mange varianter at det er noe for enhver smak. Det er for eksempel de som nesten ser ut som de er laget av krystall. Det er en av de mest populære formene for glass. Det er også noen som er helt glatt og ikke trekke mye oppmerksomhet til seg selv. Igjen, det er også noen som har nesten en firkantet form. Spesielt sistnevnte er populært, hovedsakelig fordi de ser så unik ut.

All kjærlighet den unike stilen

av mennesker er faktisk veldig glad for å skille seg ut på alle måter de kan. Dette gjelder både når det kommer til bil, klær, hår og service på middagsbordet. Noen ser til og med en middag som en test på hvor godt du gjør i livet. Så langt skal man ikke tenke på hvilke dessert vin du kjøper. For uansett vil de utvilsomt fungere som de skal. Og når det kommer til stykket så er det viktig også at du velger riktig dessert. Her er det ingen grunn til å være gjerrig, fordi det kan smakes. Har du serverer dessert for noen som ikke vet noe om dessert du kan muligens komme unna med det. På den derimot mye av dette likør så vil det være noe de merker. Så lenge du føler at din glass reflekterer hvem du er og inntrykket du vil gi til folk, så kan du være fornøyd.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna