Kjøp Kilner online | vintage look i krukke stil

Få vintage look med KilnerVintage har vært en populær stil i noen år, og er det fortsatt.

Ettersom flere og flere ønsker å gå tilbake til røttene, er det også flere som finner frem gamle stilarter og gjør dem moderne igjen. Dette er noe av hva merkevaren Kilner har dratt nytte av i deres produkter som har som sitt utgangspunkt i vintage-stilen. les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Drinks Dispenser 5L - Kilner 22404907 by Kilner color Svart
  Drinks Dispenser 5L - Kilner
  395,00 NOK
 2. Kilner Rund står for Drinks Dispenser KI25767 by Kilner color Svart
  Kilner Rund står for Drinks Dispenser
  185,00 NOK
  Out of stock
 3. Drikkedispenser - 8 liter Kilner KI25403 by Kilner color Svart
  Drikkedispenser - 8 liter Kilner
  779,00 NOK
  Out of stock
 4. Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr KI25896 by BARLIFE color Svart
  Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr
  795,00 NOK
 5. Kilner kran for glassbeholder Stål 91005643 by Kilner color Svart
  Kilner kran for glassbeholder Stål
  585,00 NOK
Set Ascending Direction

En av de ting som Kilner er spesielt kjent for å ha glassene med stripete sugerør. Plutselig kunne en tid siden å se på alle barer som du nå skal ha krukker og stripete sugerør å være en moderne glass. Denne modusen kommunikasjon har blitt opprettet på grunn Kilner, som har nettopp disse krukkene og disse stripete sugerør. Sugerør kan bli funnet i en rekke farger, men for det meste sant, er imidlertid at en av fargene hvitt. Den andre fargen kan da være enten rosa, grønn, blå eller en annen farge har du å holde et større parti vil dra nytte av de ulike drikkedispensere fra Kilner, hvor du kan servere mange drinker. Den gode tingen er at en dag før blande noen drinker sammen i en drinksdispenser og til slutt vil det bli mer og mer smak i drikke. På denne måten vil det være perfekt når du har til å servere neste dag fordi det gir både sitrusfrukter og andre krydder virkelig har fått i drikke, som er en god og overveldende smak.

Kilner er kjent for sin rekke drinker dispensere og det skyldes fordi blant annet at de har et imponerende utvalg. En av de klassiske dispensere de såkalte 'hage drikke dispenser', som blant annet er tilgjengelig med en kapasitet på 5 liter. Du kan blant annet finne drikke dispenser i det grønne, men det kan komme i mange andre farger også. Den måte på hvilken lukking av toppen er ved hjelp av et lokk som er det samme som et syltetøyglass. Således er det naturlig å servere drikke fra dispenseren i Kilner krukker, da det vil passe sammen. For å gjøre det enda mer komplett, kan du velge å servere den med stripete sugerør, som er sikker på å bli godt mottatt av de fleste. Det er ikke alt, som bare en stand hvor dispenseren kan stå som det er også noe av det du kan finne her.

Det utviklet en spesiell Kilner fot, som du kan bruke til å ha dispenseren står på. Det vil gjøre at det står fast, og hvis du har en kald drikke for å gjøre det vil også gjøre dispenseren ikke kommer til å stå i en pool av kondens. Du kan imidlertid med fordel plassere en klut i dispenseren slik at det tar opp all kondens vann på vei. Det er ikke bare for å drikke, du kan ha stor nytte av Kilner. For selv om du trenger mindre glass kan du finne det på Kilner. Blant annet har de utviklet en liten sekskantet krydderkrukke der du kan ha 90 ml. Her har du både muskat, pepper, små kjeks eller noe annet. Du kan også finne en liten shot glass, noe som er nyttig hvis du ønsker å servere shot skal transporteres fra ett sted til et annet. Med jam jar lokk kan sikkert at det er ikke tapt en eneste dråpe på veien.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna