Lurch

Siden 1995 har det tyske merket Lurch skapt og markedsført manuelle kjøkkenredskaper som ikke trenger strøm i det hele tatt og med et tydelig fokus på forbrukernes behov. Verdi for pengene er også en selvfølge.

Alle Lurch-produktene er designet for å brukes hver dag, noe som betyr at du får et slitesterkt produkt som kan vare en stund. Lurch definerer seg selv som en utvikler, produsent og markedsfører av innovative produktlinjer for kjøkken og husholdning.

Lurch bruker kun materialer av høy kvalitet til produktene for å sikre at verktøy og maskiner fungerer fra dag én og i mange år fremover. Lurch har i sitt utvalg mange forskjellige verktøy for å kutte, rive og hakke frukt, grønnsaker, nøtter og mye annet deilig.

I vårt produktsortiment fra Lurch finner du også dusinvis av små kjøkkenutstyr, som gir deg muligheten til å bruke mye ferskere mat til å tilberede måltider. les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Isterningbakke terninger 4x4cm LU10465 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 4x4cm
  109,00 NOK
 2. Isterningbakke terninger 2x2cm LU10470 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 2x2cm
  119,00 NOK
 3. Isterningbakke terninger 5x5cm LU10466 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 5x5cm
  169,00 NOK
 4. Isterningbakke til terninger 5x5 cm LU240715 by LURch color Svart
  Isterningbakke til terninger 5x5 cm
  189,00 NOK
 5. Lurch Grøntsags-Slicer Catto LU200550 by LURch color Grønn
  Lurch Grøntsags-Slicer Catto
  649,00 NOK
 6. Isterningbrett til terninger 2x2 cm LU240700 by LURch color Svart
  Isterningbrett til terninger 2x2 cm
  209,00 NOK
 7. Isterningbrett til terninger 3x3 cm LU240705 by LURch color Svart
  Isterningbrett til terninger 3x3 cm
  229,00 NOK
 8. Isterningbakke til terninger 4x4 cm LU240710 by LURch color Svart
  Isterningbakke til terninger 4x4 cm
  205,00 NOK
 9. Isterningbakke terninger 3x3cm LU10450 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 3x3cm
  105,00 NOK
 10. Isterningbakke runde kugler 2cm LU10435 by LURch color Svart
  Isterningbakke runde kugler 2cm
  119,00 NOK
 11. Lurch Silikon Brød-/kakeform. LU85011 by LURch color Svart
  Lurch Silikon Brød-/kakeform.
  199,00 NOK
 12. Isterningbakke til Bold ø6cm 2er sæt LU240730 by LURch color Svart
  Isterningbakke til Bold ø6cm 2er sæt
  155,00 NOK
 13. Isterningbakke runde kugler 3cm LU10436 by LURch color Svart
  Isterningbakke runde kugler 3cm
  129,00 NOK
 14. Lurch Silikon Mini Brownieformer 12 stk. LU83014 by LURch color Svart
  Lurch Silikon Mini Brownieformer 12 stk.
  169,00 NOK
 15. 43%
  Lurch Vuggekniv LU240320 by LURch color Svart
  Lurch Vuggekniv
  Special Price 169,00 NOK Regular Price 298,75 NOK
 16. Gassbrenner Mega Touch LU10890 by LURch color Svart
  Gassbrenner Mega Touch
  589,00 NOK
 17. TANGO RT34 Rivejern Tosidet LU240220 by LURch color Svart
  TANGO RT34 Rivejern Tosidet
  589,00 NOK
 18. Lurch Silikon Brød-/kakeform 6 stk. LU85078 by LURch color Svart
  Lurch Silikon Brød-/kakeform 6 stk.
  209,00 NOK
 19. TANGO RT40 Rive grov LU240130 by LURch color Svart
  TANGO RT40 Rive grov
  235,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Stort utvalg av alt til kjøkkenet

Lurch representerer tysk kvalitet og alle deres produkter er gjennomsyret av akkurat det. Dette merket er svært allsidig, og du finner alt fra skjærebrett, deigskrapere, isformere, matbokser, ravioliformere, bakeformer og mye mer. Produktene er av høy kvalitet og laget av bærekraftige materialer, som silikon, rustfritt stål og tre.

En av Lurchs mest populære produkter er deres Flexiform bakeformer. Disse bakeformene er laget av silikon og har en non-stick overflate, noe som gjør dem ideelle for baking av kaker, paier og brød. De kan også tåle høye temperaturer og kan brukes i ovnen, fryseren og mikrobølgeovnen.

I tillegg til deres innovative produkter fokuserer Lurch også på bærekraft og miljøbevissthet. De bruker bærekraftige materialer og produserer sine produkter på en miljøvennlig måte.

Alt i alt er Lurch et fantastisk merke som tilbyr innovative og bærekraftige produkter til kjøkkenet. Hvis du er på jakt etter høy kvalitet og holdbare kjøkkenredskaper og -tilbehør, bør du vurdere å sjekke ut Lurchs produkter.

Razortech rivjern

Razortech rivjern er et innovativt kjøkkenredskap som er designet for å gjøre rivningsprosessen enklere og mer effektiv. Det er en av de beste rivjernene på markedet, kjent for sin holdbarhet og skarphet.

Razortech rivjern har en unik, patentert teknologi som gjør det enkelt å rive matvarer som ost, grønnsaker og frukt. Det har en dobbeltsidig, laserutskåret skjære som er utrolig skarp og kan rive ingredienser på begge sider av jernet. Dette betyr at du kan rive matvarer dobbelt så raskt og effektivt som med tradisjonelle rivjern.

Razortech rivjern har også et ergonomisk og behagelig håndtak som gir godt grep og støtte under rivningsprosessen. Det er laget av rustfritt stål og er utrolig holdbart og motstandsdyktig mot korrosjon og slitasje. Det er også enkelt å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Razortech rivjern er et allsidig kjøkkenredskap som kan brukes til en rekke oppgaver på kjøkkenet. Du kan bruke det til å rive ost til din favorittpizza, grønnsaker til en deilig salat eller sjokolade til en dessert. Det er også perfekt for å rive ingredienser til dine favorittoppskrifter og til å lage garnityr til rettene dine.

Alt i alt er Razortech rivjern et fantastisk kjøkkenredskap som er designet for å gjøre rivningsprosessen enklere og mer effektiv. Det er utrolig skarpt, holdbart og allsidig, og det vil definitivt være et verdifullt tillegg til ditt kjøkkenutstyr.

Lurchs isformer

Isformene er laget av bærekraftige materialer som silikon og rustfritt stål, og er derfor miljøvennlige og holdbare. De er enkle å bruke og tåler høye temperaturer, slik at de kan brukes både i ovnen og fryseren.

En av de mest populære isformene fra Lurch er deres 5x5 cm isformer. En av de store fordelene med denne isterningbrettet er størrelsen. De store terningene smelter sakte og holder drikkene dine kalde lenger, noe som gjør dem til et perfekt valg for for eksempel whiskey eller andre drinker som serveres i store glass. Silikonmaterialet gjør isterningbrettet enkelt å bruke og rengjøre, og isterningene er enkle å ta ut av brettet. Du kan også bruke isterningbrettet for å lage isformer, hvis du ønsker å servere store og imponerende isdesserter til gjestene dine.

Lurchs isformer er også tilgjengelige i ulike størrelser og former, slik at du kan lage is i alle slags design og smaksvarianter. De er perfekte for å eksperimentere med ulike ingredienser og for å lage is som passer til din personlige smak.

Utover deres innovative design og høye kvalitet fokuserer Lurch også på bærekraftighet og miljøvennlighet i deres produksjon av isformer. De bruker bærekraftige materialer og produserer produktene sine på en miljøvennlig måte, noe som gjør dem til et godt valg for de som ønsker å redusere deres påvirkning på miljøet.

Alt i alt er Lurchs isformer et fantastisk kjøkkenredskap som gjør det enkelt å lage deilige, hjemmelagde ispinner og sorbeter. Isformene er laget av bærekraftige materialer, er enkle å bruke og tåler høye temperaturer. Med deres innovative design og høye kvalitet vil Lurchs isformer være et verdifullt tillegg til ethvert kjøkken.

Bærekraftige og holdbare kjøkkenredskaper fra Lurch

Lurchs målekanner er laget av bærekraftige materialer, som plast og silikon, og kommer i ulike størrelser som passer til forskjellige behov. De er designet med nøyaktige målelinjer som gjør det enkelt å måle ingredienser, og deres non-slip overflate gir godt grep og stabilitet mens du heller ingrediensene i bollen eller gryten.

Lurchs sil er også et praktisk og innovativt tilbehør til kjøkkenet ditt. Den er laget av rustfritt stål og har et fintmasket nettstruktur som gjør det enkelt å sile og skille ingredienser som mel og sukker fra klumper. Silen er også enkel å rengjøre og kan brukes til en rekke oppgaver på kjøkkenet.

Til slutt er Lurchs skjærebrett et allsidig og holdbart tilbehør til kjøkkenet ditt. Skjærebrettet er laget av bærekraftig tre og har en non-slip overflate som gir stabilitet og beskytter knivene dine mot slitasje. Det er også enkelt å rengjøre og kan brukes til å skjære og forberede alle typer ingredienser.

Gjør matlagingen morsommere med Safety Home gassbrenneren

Gassbrenneren er lett å bruke og fungerer ved å kombinere gass og luft i en spesiell brenner. Dette skaper en kraftig flamme som gjør det enkelt å karamellisere sukker, smelte ost eller grille overflaten på en rett. Gassbrenneren er også ideell for å lage crème brûlée eller flamberte desserter.

Safety Home gassbrenneren er kjent for sin høye sikkerhet og er designet for å forhindre utilsiktet brann eller eksplosjon. Den har en låsemekanisme som hindrer gasslekkasje når brenneren ikke er i bruk, og en sikkerhetsring som sikrer at gassflasken er riktig festet til brenneren.

Gassbrenneren er også lett å betjene og vedlikeholde. Den er enkel å fylle på med gass og har en justerbar flamme, slik at du kan tilpasse intensiteten etter dine behov. Brennerhodet kan også dreies 360 grader, noe som gjør det enkelt å justere vinkelen og retningen til flammens skyt.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna