Glass4ever

glass4ever

glass4ever er et dansk selskap som utvikler innovative glassløsninger primært å gi gjestene en komplett opplevelse med det å være beruset og nytes. Glass Solutions er kanskje litt feil ord å bruke i sammenheng & rdquo; briller & rdquo; ikke produsert eller fremstilt i materialet er glass, men i polykarbonat. Det er også den eneste forskjellen & ndash; så la oss bare holde den og deretter ringe det glass, ettersom funksjonen er selvfølgelig den samme & ndash; som skal fylles med fint drikke.
Materialet
Materialet er polykarbonat, det vil si en meget sterk, robust og slitesterk plasttype som er nesten like tydelig som materialet glass, og egner seg derfor meget godt som en erstatning for den noe tyngre glass. Polykarbonat er ikke bare lettere enn glass, det er så kraftig at det er uknuselig. Du kan droppe det, uten å forårsake skade på glass, fint treverk eller på personer. Sikkerheten ved bruk av disse brillene er gode, og det er bare en av mange grunner til å velge denne typen.
glass4ever garanterer en meget lang levetid og lang levetid på brillene, og de er nesten umulig å skyve opp. Derfor er de ideelle for catering og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan ha nytte av å bruke disse typer glass, derimot, må man være klar over at de ikke kan gå i oppvaskmaskinen, da de ikke tåler veldig varmt vann.
Produkter og publikum < br /> produktet spekter av glass4ever er enorm, og omfatter blant annet øl krus, øl glass, drikke glass i flere smaker, vinglass, shot glass, whisky glass, cocktail glass, champagne glass, karaffel, mugge og Martini glass. Alle er i spennende motiver og kan lett bli tatt for å være riktig glass når du ser bilder av dem. Det er klart at mange kunne med fordel gjøre bruk av denne type glass, for eksempel nattklubber, restauranter, kafeer, sykehus, institusjoner for eldre, barnehager, skoler, fengsler, hoteller, cruiseskip, sommer, båtliv, camping, spa, spa, svømmebasseng , underholdning parker, stadioner, og sannsynligvis mange flere. Det faktum at glassene ikke kan brytes ved et uhell, er bare et stort pluss for konseptet.

Set Descending Direction
Page
 1. Stemless 40cl - Poly
  Stemless 40cl - Poly
  58,80 kr
  Quickview
 2. Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  42,00 kr
  Quickview
 3. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  58,80 kr
  Quickview
 4. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  54,00 kr
  Quickview
 5. Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  54,00 kr
  Quickview
 6. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  46,80 kr
  Quickview
 7. Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  20,40 kr
  Quickview
 8. Shotglas 2 cl - poly
  Shotglas 2 cl - poly
  10,20 kr
  Quickview
 9. Skotland RIALTO - Polycarbonat
  Skotland RIALTO - Polycarbonat
  30,00 kr
  Quickview
 10. Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  1 678,80 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page
Glass4ever prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Glass4ever hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.