Glass4ever

glass4ever

glass4ever er et dansk selskap som utvikler innovative glassløsninger primært å gi gjestene en komplett opplevelse med det å være beruset og nytes. Glass Solutions er kanskje litt feil ord å bruke i sammenheng & rdquo; briller & rdquo; ikke produsert eller fremstilt i materialet er glass, men i polykarbonat. Det er også den eneste forskjellen & ndash; så la oss bare holde den og deretter ringe det glass, ettersom funksjonen er selvfølgelig den samme & ndash; som skal fylles med fint drikke.
Materialet
Materialet er polykarbonat, det vil si en meget sterk, robust og slitesterk plasttype som er nesten like tydelig som materialet glass, og egner seg derfor meget godt som en erstatning for den noe tyngre glass. Polykarbonat er ikke bare lettere enn glass, det er så kraftig at det er uknuselig. Du kan droppe det, uten å forårsake skade på glass, fint treverk eller på personer. Sikkerheten ved bruk av disse brillene er gode, og det er bare en av mange grunner til å velge denne typen.
glass4ever garanterer en meget lang levetid og lang levetid på brillene, og de er nesten umulig å skyve opp. Derfor er de ideelle for catering og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan ha nytte av å bruke disse typer glass, derimot, må man være klar over at de ikke kan gå i oppvaskmaskinen, da de ikke tåler veldig varmt vann.
Produkter og publikum < br /> produktet spekter av glass4ever er enorm, og omfatter blant annet øl krus, øl glass, drikke glass i flere smaker, vinglass, shot glass, whisky glass, cocktail glass, champagne glass, karaffel, mugge og Martini glass. Alle er i spennende motiver og kan lett bli tatt for å være riktig glass når du ser bilder av dem. Det er klart at mange kunne med fordel gjøre bruk av denne type glass, for eksempel nattklubber, restauranter, kafeer, sykehus, institusjoner for eldre, barnehager, skoler, fengsler, hoteller, cruiseskip, sommer, båtliv, camping, spa, spa, svømmebasseng , underholdning parker, stadioner, og sannsynligvis mange flere. Det faktum at glassene ikke kan brytes ved et uhell, er bare et stort pluss for konseptet.

Set Descending Direction
Page
 1. Stemless 40cl - Poly NSG PS-46
  Stemless 40cl - Poly
  66,00 kr
 2. Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl NSG 300.196
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
 3. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat NSG PS - 29
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
 4. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat NSG PS - 10
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
 5. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat 400100-G
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  53,00 kr
 6. Skotland RIALTO - Polycarbonat 300110
  Skotland RIALTO - Polycarbonat
 7. Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio HB1919
  Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  1 898,00 kr
 8. 20%
  SALE
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat 200711
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat
  Special Price 75,00 kr Regular Price 93,00 kr As low as 51,00 kr
 9. Gatsby Polycarbonate kande 17916
  Gatsby Polycarbonate kande
  406,00 kr
 10. Flaskekøler med håndtag, fleksibel polypropylen - sort 6824
  Flaskekøler med håndtag, fleksibel polypropylen - sort
  107,00 kr
Set Descending Direction
Page
Glass4ever prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Glass4ever hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna