Hvitvin

Vårt sortiment tilbyr et stort utvalg av for eksempel Riesling og Chardonnay. Hvitvin er ideell til fisk, og kan også nytes pent avkjølt en varm sommerkveld i hagen. For hver vin har vi skrevet en detaljert produktbeskrivelse, så det er enkelt for deg å finne riktig flaske. Les mer om hvitvin her

Loading...
Set Ascending Direction
Set Ascending Direction

Brennevin til forretten

Det er vanligvis å velge fisk eller pasta til hovedrett. En veldig vanlig valg av fisk, selvfølgelig laks. Laks kan komme i mange forskjellige smaker for startere. For eksempel kan det være at du velger å servere en laks roll, marinert laks eller laks mousse. Til en fet fisk som laks, vil du vanligvis velge en chardonnay. Er røkt laks, det samme chardonnay å være myk på tønna. For pasta hovedretter er ikke den pasta som avgjør hvilke vin som skal brukes. Det er snarere den andre indgredienser i retten. Pasta med sjømat er populære, og for en slik rett, en vin Pinot Grigio være å foretrekke. Før du bestemmer deg for å kjøpe en flaske, er det viktig å ha gitt noen tenkt på hva vin er for. Oftest servert hvitvin kjølig, så det er en god idé å vente med å servere vin, maten er servert. Lyst til å holde vin kjølig, kan det være en god idé å kjøpe en vin kjøler.

Vin og bare vin

Skal vin drukket uten medfølgende mat, det er veldig forskjellig hva folk vil ha. Noen går for de mer søte og lette hvite viner, mens andre foretrekker mer syre og høyt alkoholinnhold. Komité og smaksnyanser er svært forskjellig mellom de vinene i vårt sortiment. Vi anbefaler for dem som er litt usikker på vin å velge 2-3 forskjellige typer hvitvin neste gang du har gjester. Avhengig av hvor mange du kan smake et lite glass hver vin uten å spise smakfull mat. Her vil du oppleve viner nyanser, og kanskje finne sin nye favoritt. Lyst til å bli flinkere til å velge riktig vin og husk dine favoritter, kjøpe en liten bok og skrive notater. Start med notater druesort og region vinen kommer fra. Deretter noterte riktig vin, vin var bra. Chardonnay og Riesling er svært poplulære viner i Danmark.

Her finner du vår store utvalg av vin kjølere.

Et glass hvitvin i varmen

Når været er virkelig varmt og solen brenner, det kan være veldig bra, avkjøles litt på et godt glass hvitvin. Sørg for å kjøle flasken fra før servering, som de fleste hvite viner er best nytes avkjølt. Skal vi følge de uskrevne reglene, så det quincunxes sette en isbit i vin. Det er bare i sangria. Er du og dine gjester nyte et godt glass i hagen, så det er smart med en vin kjøligere. En vin kjøler kan holde vin kjølig i lang tid, og er tilgjengelig i mange forskjellige versjoner. Bør vinen ikke forbrukes for mat, de fleste velger å kjøpe litt vin med mye sødme. Når det skal drikkes i varmen, må det være som å være mer frisk og syrlig. Likte vin for en kul dessert, er riesling en god innsats. Som en pinot noir riesling.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna