Krystall champagne glass

Eksklusive champagneglas

Når de eksklusive dråpene å bli servert, det må gjøres med stil. Den champagne å bli servert på riktig temperatur, og i rett fløyte. Den mest eksklusive glass er krystallglass. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer. Vi har noen av verdens ledende merkene på lager, men du også finne små eksklusive nisje merkevarer. Utforsk vårt utvalg og finn dine nye glass for en spesiell anledning. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Champagneglass - Bacci - Urban bar UB3234 by Urban Bar color Svart
  Champagneglass - Bacci - Urban bar
  79,00 NOK
 2. 9%
  RCR Oasis Champagne 15 cl 6stk. Glas0230 by RCR Glas color Svart
  RCR Oasis Champagne 15 cl 6stk.
  Special Price 429,00 NOK Regular Price 469,00 NOK
 3. 10%
  Champagne glass Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk 8498G by SPIEGELAU color Svart
  Champagne glass Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk
  Special Price 1479,00  NOK Regular Price 1648,75  NOK
 4. RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk. Glas0269 by RCR Glas color Svart
  RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk.
  459,00 NOK
 5. Zalto champagneglass (2 stk.), 22 cl 20822222 by Zalto color Svart
  Zalto champagneglass (2 stk.), 22 cl
  1379,00  NOK
 6. RCR Tidløs Champagne 21 cl 6stk. Glas0235 by RCR Glas color Svart
  RCR Tidløs Champagne 21 cl 6stk.
  469,00 NOK
 7. 19%
  RCR Opera Champagne Flute 13cl 6stk. Glas0494 by RCR Glas color Svart
  RCR Opera Champagne Flute 13cl 6stk.
  Special Price 379,00 NOK Regular Price 469,00 NOK
 8. Zalto dessertvinsglass (2 stk.), 32 cl 20820432 by Zalto color Svart
  Zalto dessertvinsglass (2 stk.), 32 cl
  1379,00  NOK
 9. RCR Tidløs Champagne, rød og hvitvinsglass Glaspakke6 by RCR Glas color Hvit
  RCR Tidløs Champagne, rød og hvitvinsglass
  1389,00  NOK
 10. Longchamp champagneglass - 14 cl. (6 stk) L7553 by Eclat color Svart
  Longchamp champagneglass - 14 cl. (6 stk)
  539,00 NOK
 11. Champagnefløyte 15cl LADY DIAMOND (6stk) L9742 by Eclat color Svart
  Champagnefløyte 15cl LADY DIAMOND (6stk)
  339,00 NOK
 12. RCR Oasis Champagne, rød og hvitvinsglass Glaspakke5 by RCR Glas color Hvit
  RCR Oasis Champagne, rød og hvitvinsglass
  1389,00  NOK
 13. RCR Tatto lowball og Champagne Coupe Glaspakke3 by RCR Glas color Svart
  RCR Tatto lowball og Champagne Coupe
  769,00 NOK
Set Ascending Direction

Noe om krystall champagne glass

Krystall champagneglass er en populær type glass for å servere champagne og musserende vin. Disse glassene er vanligvis laget av fint krystall, som er kjent for å ha høy klarhet og en vakker glans.

Et krystall champagneglass består vanligvis av en tynn stilk, en midtseksjon, også kalt en skaft, og en øvre del kalt en kum eller skål. Skålen er designet for å inneholde champagne, og dens form kan variere avhengig av produsenten og typen av glass. Noen glass har en tynn, sylinderformet form, mens andre kan ha en mer buet eller kuppelformet skål.

Krystall champagneglass er ofte håndlaget, noe som gir dem en unik og individuell karakter. Glassblåsere bruker en blanding av sand, natron og blyoksid for å lage krystallglass. Blyoksidet i blandingen gir krystallglasset sin karakteristiske glans og klarhet.

Når du velger krystall champagneglass, er det flere faktorer å ta hensyn til. En viktig faktor er glassets form, som kan påvirke smaksopplevelsen. Generelt vil en slankere og mer sylinderformet form konsentrere aromaer og smaksnyanser i champagnen, mens en mer buet eller kuppelformet skål kan gi en mer åpen og bred smaksopplevelse.

En annen viktig faktor å ta i betraktning er størrelsen på skålen. Mens større skåler kan se imponerende ut, kan de også redusere karbondioksidinnholdet og aromaene i champagnen, så det er en god idé å velge en størrelse som passer til typen champagne du vil servere.

Noen populære produsenter av krystall champagneglass inkluderer Spiegelau, Zalto, RCR, Nude. Disse produsentene tilbyr et bredt utvalg av design som passer til enhver smak og budsjett.

Til slutt er valget av krystall champagneglass en personlig beslutning. Når du velger et glass, bør du ta hensyn til dine personlige preferanser, champagnens egenskaper og anledningen til å servere champagne. Med et godt valg av krystall champagneglass kan du nyte en flott og elegant opplevelse når du drikker champagne.

Spiegelau krystall champagneglass

SpiegelauSpiegelau er en anerkjent produsent av krystallglass og har et bredt utvalg av champagneglass, inkludert krystall champagneglass.

Spiegelau er kjent for å produsere glass av høy kvalitet med moderne design og stort fokus på funksjonalitet. Deres krystall champagneglass er intet unntak og er designet for å fremheve champagnens aromaer og smaksnuanser.

Spiegelau er kjent for å produsere glass av høy kvalitet med moderne design og stor oppmerksomhet på funksjonalitet. Deres krystallchampagneglass er intet unntak og er designet for å fremheve champagnens aromaer og smaksnyanser.

Spiegelaus krystallchampagneglass er typisk laget av blyfri krystall, som er kjent for å ha høy klarhet og en vakker glans. Disse glassene er ofte munlblåst og håndlaget, noe som gir dem en unik karakter og høyere kvalitet enn industrielt fremstilte glass.

Spiegelaus champagneglass har ofte en slank, sylindrisk form med en dyp bolle som er designet for å fremheve champagnens aromaer og smaksnyanser. Glassets stett er også slank og elegant, og gir en følelse av letthet og eleganse.

En av Spiegelaus mest populære krystallchampagneglass-serier er "Authentis", som er designet for å fremheve vinens smak og aromaer. Disse glassene er laget med en spesiell teknologi som reduserer overflatespenningen i glasset, noe som gir en mykere og mer behagelig munnfølelse.

En annen populær serie er "Vino Grande", som er designet for å være mer allsidige og kan brukes til ulike typer vin, inkludert champagne og musserende viner. Disse glassene har en mer generøs bolle enn "Authentis"-serien og er fortsatt designet for å fremheve aromaer og smaksnyanser.

Alt i alt er Spiegelaus krystallchampagneglass et utmerket valg for de som ønsker et moderne og funksjonelt design kombinert med høy kvalitet og eleganse.

Zalto krystallchampagneglass

Zalto-glass er munlblåste og håndlagde glass som er laget av tynt og lett krystallglass. Glasset er designet for å forsterke aromaer og smaksopplevelser av vin, men kan også brukes til andre drikkevarer som øl og brennevin.

Prosessen med å lage Zalto-glass begynner med en blanding av forskjellige materialer, som sand, kalk og natriumkarbonat, som smeltes sammen ved høye temperaturer og danner flytende glassmasse. Den flytende glassmassen formes deretter til små kuler som kalles "melons". Disse "melons" avkjøles og formes deretter til en sylinder, som kan kuttes i forskjellige størrelser avhengig av det endelige produktet.

Munnsoufflering er en teknikk der en glassblåser bruker munnen til å blåse luft inn i en varm glassmasse, som skaper en boble som gradvis formes og strekkes til ønsket design. Dette krever stor presisjon og ferdighet fra glassblåseren, og det er en prosess som kan ta flere timer å fullføre. Alt i alt er Zaltos krystal champagneglass en utmerket mulighet for de som ønsker en unik og elegant design kombinert med høy funksjonalitet og kvalitet.

RCR krystall champagneglass

RCR er en italiensk produsent av krystallglass som har spesialisert seg på å skape elegante og vakre glass til bruk ved spesielle anledninger som bryllup, jubileer og fester. En av deres mest populære produktlinjer er RCR krystal champagneglass.

RCRs krystallchampagneglass er laget av høykvalitets krystallglass, som er designet for å forsterke smaksopplevelsen av champagne. Glasset har en slank og elegant form som bidrar til å holde boblene i live samtidig som den fine aromatiske buketten av champagne frigjøres.

RCR krystal champagneglass er håndlaget og munnblåst av dyktige glassblåsere, som sikrer at hvert glass er perfekt formet og av høy kvalitet. Glasset er også holdbart og motstandsdyktig mot riper og flekker, noe som gjør det til et godt valg for daglig bruk eller spesielle anledninger.

RCR krystall champagneglass er en del av RCRs bredere utvalg av krystallglass, som inkluderer vinglass, whiskyglass, cognacglass og mye mer. RCR er kjent for sine innovative design og høy kvalitet, og deres krystallglass er elsket av vin- og spritentusiaster over hele verden.

Nude krystall champagneglass

Nude ble grunnlagt i Tyrkia i 2014 av en gruppe designere og entreprenører som ønsket å skape en moderne og bærekraftig tilnærming til glassdesign. Siden den gang har selskapet utvidet seg globalt og har nå hovedkontor i London.

Nude-produktene produseres hovedsakelig i Tyrkia og Slovakia av dyktige håndverkere. I Tyrkia har Nude en stor produksjonsanlegg der de fleste av deres produkter blir produsert, inkludert krystallglass, porselen og keramikk. Anlegget bruker avanserte produksjonsmetoder som er tilpasset for å skape de vakre og holdbare produktene som Nude er kjent for.

Nude-produktene er hovedsakelig laget av krystallglass, som er en spesiell type glass som er kjent for sin styrke, klarhet og skjønnhet. Produksjonsprosessen for Nude krystallglass inkluderer munnblåsing og håndverk, som sikrer at hvert glass er unikt og av høy kvalitet. Munnblåsing er en teknikk der en glassblåser bruker munnen til å blåse luft inn i en varm glassmasse, som skaper en boble som gradvis formes og strekkes til ønsket design. Dette krever stor presisjon og dyktighet fra glassblåseren og kan ta flere timer å fullføre.

Etter mundblåsing blir glassene slipt og polert, noe som gir dem deres glatte og elegante finish. Glassene blir også nøye inspisert for eventuelle feil eller mangler før de pakkes og sendes ut til kundene.

Nude er også kjent for sin fokus på bærekraftighet og miljøvennlige produksjonsmetoder. De bruker resirkulerte materialer der det er mulig, og arbeider hardt for å redusere sin miljøpåvirkning gjennom hele produksjonsprosessen.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna