Portvinsglass - Nyt portvinen til riktig portvinsglass - Stort utvalg

Riktige portvinglass til portvin Når det blir servert portvin, er det viktig at det gjøres i skikkeligr portvinglass. Portvin er en eksklusiv og kompleks drikk. For å få fram smaken og aromaen i god portvin skal du bruke portvinsglass. Vi har glass i forskjellige former og størrelser, men alle er designet for framheve portvinen. Hos oss finner du bare glass av høy kvalitet. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Brandy Pipes 2 pk Vinologi BS/BP2 by Vinology color Svart
  Brandy Pipes 2 pk Vinologi
  295,00 NOK
 2. Portvin Sipers Glass 2pk Vinologi BS/PS2 by Vinology color Svart
  Portvin Sipers Glass 2pk Vinologi
  175,00 NOK
 3. Stölzle vinglass - blindsmaking sort - 32 cl 2036 by Stölzle color Svart
  Stölzle vinglass - blindsmaking sort - 32 cl
  175,00 NOK
 4. Brandy Pipes with stand 2pk Vinology BS/BP2S by Vinology color Svart
  Brandy Pipes with stand 2pk Vinology
  525,00 NOK
 5. Vin sippo glass 2 stk. BS/SIP2 by Vinology color Svart
  Vin sippo glass 2 stk.
  278,75 NOK
 6. Port Decanter & Sipper Set Vinology BS/PS5 by Vinology color Svart
  Port Decanter & Sipper Set Vinology
  529,00 NOK
Set Ascending Direction

Dessert vinglass

Det skjer ofte at begrepet brukes til portvinglass. Dette er bare naturlig, siden det ikke er slik forskjell mellom de to typer glass. Dessert vin Glass forbinder de fleste imidlertid stammet glass som har en tulipanform kjent fra klassisk vin -eller champagne glass. Denne typen sverger mange også, når du velger glass portvin. Til andre dessertviner som Sherry, jo mer åpen og retvæggede glass. Den store åpning gjør at hastigheten av luktene fra sherry reduksjon. Alkohol vil miste noe styrke i nesen, slik at man bedre dufter sherry. Dette er ikke nødvendigvis noe man legger merke hvis du bare nyte dessert en gang i blant. Av samme token, kan du velge mange forskjellige glass for å servere inn, men dessert presenteres best i ekte glass til dessert. De fleste har et lite volum som dessert nytes i små mengder versus vanlig vin.

Det beste portvinsglas

Det er vanskelig å svare utvetydig som glass er den beste portvinglass. Det er stor debatt om hvilken form glasset må ha for å gi den beste opplevelsen av portvin. De fleste vil ikke være i stand til å smake forskjell på portvin, som ble servert i en svært åpen glass, eller glass med en omvendt tulipan form. Den omvendte tulipan formen er mye brukt i rom og whisky, men flere er i ferd med å servere portvin i dem. Glasset er forankret med en bred bunn. Etter dette glasset inn i midten før det blir igjen bred i åpningen. Luigi Bormiloli gjøre nettopp det glass. En av de beste portvinglass, målt ved antall ved hjelp av denne typen glass er lik en hvitvinglass. Det er tradisjonelt noe lavere i stammen, har nesten har en fløyte form som er kjent fra champagneglass. Det finnes også andre typer som har form av et rør. Dette er mest dekorative.

Velg din favoritt glass

Som du kan lese fra de ovennevnte, er det noen regler om hvordan en ekte glass portvin bør se ut. Det er også vanskelig å si hvilken glass er den beste portvinglass. I vårt sortiment har vi glass fra både kjente og mindre kjente produsenter. Hvis du velger en av glass fra denne kategorien, kan det sikkert brukes til port eller dessertvin. De fleste av glass kan gå i oppvaskmaskinen. Det betyr at de lett kan brukes i restauranter, kafeer og lignende. Portvinglass eller dessert vin bidrar til å gi gjestene den beste opplevelsen med portvin.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna