Kjøp Vodka online her - stort og variert utvalg

Vodka drikkes sjelden ren

ikke engang on the rocks, men den er derimot ofte den alkoholholdige delen av mange drinker og cocktails, så vodka må du nesten ha i utvalget. Vi har alle de vanlige merkene som Absolut, Smirnoff, Finlandia osv., men også mange mer eksotiske som Isfjord, Belvedere, Grey Goose, Debowa og mange andre interessante vodkamerker i vårt sortiment. Se mer her

Loading...
We can't find products matching the selection.

Hvor kommer vodka fra?

Det er stor uenighet om hvilket land det egentlig kommer fra, men det er sikkert at det er fra Øst-Europa. Både Polen, Ukraina og Russland prøver å ta æren for sin opprinnelse, men det er ingen bevis. Vodka kan fremstilles av alt, som inneholder både sukker og stivelse. Det finnes forskjellige versjoner fordi mange i gamle dager brukte det var mye av området. Noen hadde mye korn og andre poteter. Derfor brukes, selvfølgelig, det var lettest å få tak i. Den ble brukt til å varme opp og "gi styrke" til de som jobbet ute i vinter. I tidligere år, da destilleringsprocesserne ble raffinert, det var ikke så rent og du kan smake forskjellen mellom hva det var laget av. Noen hevder at smaken forskjellen er fortsatt til stede, men du har uvanlig god smaksløkene til å smake det.

Vodka høy kvalitet

I siste årene har det blitt mer og mer fokus på vodka i høy kvalitet. Som med vin, til flere og flere bønder holde et øye med hvordan de enkelte kvaliteter dyrkbar områder. Både korn og poteter tar smak fra jorden der det vokser til, og derfor det kan være forskjeller i smaker. Den destilleringsprocessen er også en av de punktene hvor de ulike produsenter skiller seg ut. Noen vodka destilleres opp til 10 ganger, og ved anvendelse av både kull og kvarts krystall i filtreringen. Vodka er et synonym for renhet, og derfor filtreringsprosessen bestemmer hvor høy kvalitet man kan oppnå vodka. Når vodka er ferdig filtreres, fortynnes med vann. Noen high-end vodka bruke vann fra spesielle rene kilder, og noen bruker enda gletchervand, for å oppnå de reneste produkt.

Drinks med vodka

vodka som brukes i et hav av drinker, men de mest populære er White Russian og Bloody Mary.

Til den perfekte hvite Russian er viktig vodka av høy kvalitet.

Drinkene er det som gir den, til tider, skarp smak på slutten. Hvis du velger en av de bedre kvalitet vil du oppleve en myk og rund ettersmak. Det samme gjelder med en Bloody Mary. Sammen med vodka er spesielt valget av tomatjuice veldig viktig. Tomat juice er en stor del av drikke, og derfor må fokusere på at det er av god kvalitet. I drinker med vodka, prøve å bruke noen versjoner med en smak vri. Det kan gi drinker med vodka, for eksempel Absolut eller Belvedere en ny og overraskende uttrykk. Vil du virkelig imponere gjestene dine, velger noen fine cocktailglass.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna