Barmaskiner til isbiter og miksing av drikkevarer

Få en hjelpende hånd med barmaskiner.

Alt går raskere og enklere i baren og på kjøkkenet, når du har de maskinene og det rette utstyret. Vi har samlet et stort utvalg av maskiner som passer perfekt i baren. Flere av dem kan du også bruke til matlaging på kjøkkenet. Vårt utvalg varierer fra standardmaskiner for hjemmebruk opptil maskiner beregnet for profesjonelle barer og restauranter. I tillegg til maskinene, har vi også et stort utvalg av tilbehør og deler. Les mer her

Loading...
Filter

Kule drikker med Isbitmaskiner

De fleste drikker og cocktails skal serveres kalde. Derfor er det viktig å alltid ha isbiter klare i baren. Den raskeste og sikreste måten å få det på, er ved å ha en isbitmaskin. Vårt sortiment spenner over vanlige isbitmaskiner for hjemmebruk til store profesjonelle maskiner. Når du skal velge en maskin, er det viktig å vurdere hvor mye is som trengs. Hvis det ikke er behov for mye is, kan det ikke lønne seg å kjøpe en stor modell. Den krever mye strøm, og vil bli for dyr hvis det bare trengs et par kilo is. Velger du en mindre modell for privat bruk, kan du alltid lage et par kilo is på forhånd og legge dem i fryseren før en stor fest. Isbitmaskinene er relativt raske til å lage is, og de mindre versjonene har ofte en kapasitet på rundt 3 liter vann.

En av fordelene med å bruke en isbitmaskin er at du alltid har ferske isbiter tilgjengelige når du trenger dem.Dette kan spare tid og bryderi, da du slipper for å bekymre deg for å måtte kjøpe isbiter i butikken eller vente på at vannet fryser i fryseren. I tillegg kan isbitmaskiner også produsere isbiter i ulike størrelser og former, slik at du kan tilpasse dem til dine spesifikke behov.

Alt i alt er en isbitmaskin en praktisk og tidsbesparende enhet som kan gjøre livet enklere for deg når det gjelder å ha isbiter klare til bruk.

Juicepressere i alle størrelser

En sitronpresse er et enkelt, men effektivt kjøkkenredskap designet for å utvinne saften fra sitroner og andre sitrusfrukter. Det er et uunnværlig verktøy for alle som elsker å lage mat og drikkevarer som krever ferskpresset sitronsaft.

En av de maskinene som man raskt får mye glede av er en juice- eller saftpresse. Det er nesten bare med en ordentlig juicepresse man kan få deilige, ferskpressede juicer. Det kan gjøres med appelsiner og andre sitrusfrukter. Ønsker man saft fra for eksempel epler eller pærer er det ikke så lett uten en saftpresse. Gjestene dine vil elske et glass ferskpresset saft til en brunch, men saften kan også brukes til deilige drinker. En Tequila Sunrise får en betydelig bedre smak hvis det brukes tequila av høy kvalitet og ferskpresset appelsinjuice. Det finnes både elektriske og manuelle presser. Hvis du ønsker saft fra grønnsaker, er det viktig å velge en dedikert juicer eller slowjuicer. Det er det riktige valget for grønnsaker, da de kan tvinge ut all saft fra ingrediensene. Saftpresse er som utgangspunkt laget for å presse frukt, og ikke grønnsaker.

Sitronpressere fås i forskjellige størrelser, design og materialer, inkludert rustfritt stål, aluminium og plast. Noen modeller er også utstyrt med oppbevaringsbeholdere for overskuddssaft, og noen kan brukes til å presse andre sitrusfrukter som lime og appelsiner.

Uansett hvilken type sitronpresse du velger, er det en enkel og rask måte å få ferskpresset sitronsaft på. Det er et uunnværlig verktøy på kjøkkenet når du lager drinker, dressinger, marinader eller matlaging generelt, og det kan gjøre prosessen mye mer effektiv og praktisk.

Finn riktig blender

I tillegg til juicepresser og ismaskiner, har utvalget også mange andre produkter. En uunnværlig ting for baren og kjøkkenet er en god blender. Vi har både stavblendere og store blendere med kanner. Vi fokuserer på kvalitet, og du finner produkter fra en av verdens beste merker - nemlig Hamilton Beach. Hamilton Beach har en lang historie innenfor blendere og lager dem i alle prisklasser. De små modellene er ideelle for privat bruk, mens de store kan holde til profesjonell bruk i en restaurant. Hamilton Beach har også modeller som ikke bare er en blender. Det er samtidig en varmer. Med disse modellene kan du lage en deilig grønnsakssuppe direkte i blenderen.

En blender er en allsidig og praktisk kjøkkenmaskin som brukes til å blande, piske, hakke og purre forskjellige matvarer. En blender består vanligvis av en motorisert base og en avtagbar krukke eller bolle som kan inneholde ingrediensene.

Blenderen kan brukes til å lage en rekke matvarer og drikker, som smoothies, milkshakes, supper, sauser, dressinger og puréer. Noen blendermodeller kan også brukes til å male kaffe og nøtter, og andre kan til og med håndtere mer krevende oppgaver som knusing av is og blending av harde ingredienser.

Blenderens krukke eller bolle kan vanligvis romme forskjellige mengder av ingredienser avhengig av modellen. De er vanligvis laget av holdbare materialer som glass, plast eller rustfritt stål og kan ofte tas av og rengjøres i oppvaskmaskinen.

Blenderen er et uunnværlig verktøy på kjøkkenet som gjør det enkelt og raskt å forberede en lang rekke matvarer og drikker. Det er en praktisk maskin som sparer tid og krefter og kan hjelpe med å gjøre matlagingen mer effektiv og bekvem.

Bli klokere på drinksmixere

En drinksmiksermaskin er en fantastisk måte å lage deilige drinker hjemme på. Denne typen maskin er designet for å blande ingrediensene i drinkene dine perfekt og med minimal innsats fra din side.

En drinksmikser maskin kan vanligvis blande en rekke forskjellige ingredienser, inkludert alkohol, fersk frukt, sirup, juice og andre drikker. De fleste maskiner har innebygde mikser og motorer som kan knuse is og blande ingrediensene jevnt sammen.

En annen fordel med en drinksmiksermaskin er at den kan spare deg tid når du forbereder drinker for en større gruppe mennesker. I stedet for å måtte blande hver drink individuelt, kan du bruke maskinen til å blande større porsjoner på en gang.

Uansett hvilken modell du velger, kan en drinksmiksermaskin være en god investering hvis du elsker å lage deilige drinker hjemme. Med riktig maskin kan du skape en rekke spennende og velsmakende drinker som vil imponere gjestene dine og gjøre festene dine enda mer festlige.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna