Skjenkepropper og målebegre

Cocktails og drinker kan være en komplisert størrelse, spesielt når det kommer til de mer avanserte variantene. Når man skal lage drinker, er det ofte nødvendig å jobbe raskt for å unngå å holde gjestene dine vente. Uten de rette verktøyene på bardisken kan resultatet fort bli dårlig. For å kunne lage gode cocktails er forskjellige måleverktøy for alkohol viktig. Du finner dem i vårt store utvalg. Hvis du ønsker å lese mer om verktøyene, kan du klikke her.

Loading...
Filter

Tapping og måling generelt

Barlife.dk er en nettbutikk som selger barutstyr og bartender-tilbehør. På deres nettside kan man finne et stort utvalg av forskjellige typer barutstyr, inkludert tappemål.

Tappemålet er en liten målekopp som vanligvis brukes av bartendere og annet barpersonale for å måle mengder av alkohol og andre ingredienser til cocktailer og drinker. Tappemålet er vanligvis laget av metall eller plast og er designet for å være lett å bruke og enkelt å rengjøre.

På Barlife.dk kan man finne ulike typer tappemål i forskjellige størrelser og materialer. Det finnes både jiggere som måler 2 cl, 4 cl og 5 cl, samt målekopper som måler i ounces.

Hvis man driver en bar eller er en lidenskapelig hjemmeblander, kan det være en god idé å investere i et sett med tappemål for å sikre at man alltid kan måle og helle korrekte mengder av forskjellige ingredienser til sine drinker. Barlife.dk er et godt sted å starte, da de tilbyr et bredt utvalg av tappemål og annet barutstyr til rimelige priser.

En jigger til enhver anledning

En jigger er en liten måleenhet som ofte brukes i forbindelse med sprit og cocktailer. En jigger er en enhet som vanligvis måler 1,5 ounces (ca. 44 ml) eller 1 ounce (ca. 30 ml), og er vanligvis laget av metall eller plast.

Jiggeren er en nødvendig enhet for bartendere, da den hjelper med å sikre at alle drinker er like i størrelse og styrke. En bartender kan raskt måle og helle riktig mengde av forskjellige ingredienser i en shaker eller et glass ved hjelp av en jigger.

Jiggeren er også en nyttig enhet for de som ønsker å lage cocktailer hjemme. Ved å bruke en jigger kan man sikre at man bruker korrekte mengder av hver ingrediens, og oppnå ønsket smak og styrke i cocktailen.

I noen land er jiggeren en påbudt enhet i baren, da det hjelper med å sikre at ingen serveres for mye alkohol, noe som kan føre til ulykker og skader.

Vippemål til alle dine cocktailer

Vippemål er en type skjenkemål som brukes av bartendere og andre fagpersoner som arbeider med å måle og blande ingredienser til cocktailer og drinker. Vippemålet er vanligvis laget av metall eller plast og er designet for å være lett å bruke og enkelt å rengjøre.

Her kan man finne et utvalg av forskjellige vippemål i ulike størrelser og materialer. Vippemålene fungerer ved hjelp av en vippefunksjon hvor man fyller ingrediensene i en skål på den ene siden, og vippemålet vipper når den korrekte mengden er nådd. Dette gjør det enkelt å måle de riktige mengdene av forskjellige ingredienser uten å måtte bekymre seg om å lese av på en målebeger eller jigger.

Vippemål kan være en praktisk og effektiv måte å måle og blande ingredienser på, spesielt hvis man arbeider med store mengder av ingredienser eller har behov for å måle nøyaktig til en bestemt oppskrift. I tillegg er vippemål enkle å rengjøre og tåler gjentatt bruk, noe som gjør dem til en god investering for en bartender eller en hjemmeblander.

Effektiv dosering av sprit med en spritdispenser

BarLife sin spritdispenser er en effektiv og nøyaktig måte å dosere sprit på i barer og restauranter. Disse spritdispenserne er designet for å redusere avfall og sikre nøyaktig måling av mengden sprit som helles i drinker og cocktails.

Med en spritdispenser kan du enkelt og raskt tilberede en rekke forskjellige drinker og cocktails, samtidig som du opprettholder høy kvalitet og jevnhet i drikkene dine. Dispenseren er enkel å bruke og justere, slik at du kan tilpasse mengden sprit etter behov.

Disse doseringsmålene er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, og de er laget av holdbare materialer som sikrer langvarig bruk og pålitelighet. Med BarLife sin spritdispenser kan du forbedre effektiviteten og kvaliteten på baren eller restauranten din, samtidig som du reduserer avfall og overholder alkoholreglene.

Forbedret presisjon og hygiene med skjenkepropper

Skjenkepropper er et uunnværlig verktøy i enhver bar eller restaurant som ønsker å forbedre presisjonen og hygienen ved skjenking av drikkevarer. Disse skjenkeproppene er designet for å passe perfekt på flasker og sikrer at ønsket mengde drikkevare blir skjenket hver gang.

Skjenkeproppene er laget av holdbart materiale som sikrer langvarig bruk, og de er enkle å rengjøre og vedlikeholde. De er også justerbare slik at du kan tilpasse mengden drikkevare etter behov og forbedre presisjonen i skjenkingen.

En av fordelene med BarLife sine skjenkepropper er at de bidrar til å opprettholde høy standard for hygiene i baren eller restauranten din. Fordi skjenkeproppene sitter fast på flasken, forhindrer de støv og andre urenheter fra å komme inn i flasken, noe som kan forurense drikkevarene og føre til helseproblemer.

Til slutt kan BarLife sine skjenkepropper også bidra til å redusere avfall og kostnader ved å forhindre overhelling og overforbruk av drikkevarer. Med skjenkeproppene kan du kontrollere mengden drikkevare som skjenkes og sikre at du får mest mulig ut av hver flaske.

Optimal dosering og presisjon med Bottle Pilot

Bottle Pilot er en revolusjonerende skjenkeenhet som gir deg full kontroll og presisjon over drikkene dine. Denne enheten er designet for å passe perfekt på flasker og kan justeres for å skjenke ønsket mengde av drikke med nøyaktighet og effektivitet.

Bottle Pilot er enkel å installere og bruke, og er en ideell løsning for barer og restauranter som ønsker å øke hastigheten og effektiviteten i drikkeproduksjonen. Bottle Pilot reduserer svinn og overfylling, samtidig som den gir en nøyaktig og jevn skjenking hver gang.

En av fordelene med Bottle Pilot er dens allsidighet og fleksibilitet. Den kan brukes på et bredt spekter av flasker og passer til forskjellige typer drikker, som for eksempel sprit, siruper og juicer. Bottle Pilot gjør det også mulig å skjenke flere drikker samtidig, noe som sparer tid og øker produktiviteten.

Bottle Pilot er også enkel å rengjøre og vedlikeholde, og er laget av holdbart materiale som sikrer langvarig bruk og pålitelighet. Med Bottle Pilot fra BarLife kan du forbedre presisjonen og effektiviteten i baren eller restauranten din, samtidig som du reduserer svinn og øker kvaliteten på drikkene dine.

Holdbarhet og bekvemmelighet med skjenkeflasker

Skjenkeflasker er uunnværlige verktøy for enhver bar eller restaurant som ønsker å forbedre effektiviteten og bekvemmeligheten i sine skjenkeprosesser. Disse flaskene er designet for å sikre en jevn og nøyaktig skjenk hver gang, samtidig som de er holdbare og enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Skjenkeflaskene er laget av høykvalitets materialer som sikrer langvarig bruk og pålitelighet. De er enkle å fylle og kan romme store mengder drikkevarer, noe som gjør dem ideelle for travle barer og restauranter.

En av fordelene med skjenkeflasker er deres allsidighet og fleksibilitet. De kan brukes til en rekke forskjellige drikkevarer som juice, sirup og brennevin. Flaskene er også enkle å transportere og oppbevare, da de er lette og kompakte.

Til slutt kan skjenkeflasker hjelpe til med å redusere avfall og kostnader ved å forhindre overfylling og overforbruk av drikkevarer. Med disse flaskene kan du kontrollere mengden av drikkevare som skjenkes og sikre at du får mest mulig ut av hver flaske.

Sammendragt er skjenkeflasker en praktisk og pålitelig løsning for enhver bar eller restaurant som ønsker å forbedre effektiviteten, nøyaktigheten og holdbarheten i sine skjenkeprosesser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna