Champagne Glass | Stort utvalg | Kjøp Online her »

Champagne hører til mange festlige begivenheter og det er nesten alltid noe å feire, derfor er det ofte en anledning til å nyte disse populære gylne boblene. Når man en gang innimellom skal drikke champagne så er det nødvendig å ha de riktige champagneglassene.  Vi har samlet et stort utvalg av champagneglass fra øverste hylle, så du har mulighet til å finne de glassene som passer perfekt til din champagnestil. I vårt store utvalg finner du både eksklusive krystall champagneglass og billige plast champagneglass, så vi har et veldig bredt utvalg å velge imellom. Du finner de beste merkene i den høyeste kvaliteten og et stort utvalg av forskjellige design. For å finne det perfekte glasset kan du se igjennom sortimentet vårt og lese mer om utvalget under. les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Champagneglass Amber 20 cl. 96201801 by Pasabahce color Svart
  Champagneglass Amber 20 cl.
  39,00 NOK
 2. Timeless Champagneskål 27 cl 96174201 by Pasabahce color Svart
  Timeless Champagneskål 27 cl
  69,00 NOK
 3. Champagnekopp Elysia - 260ml 96179001 by Pasabahce color Svart
  Champagnekopp Elysia - 260ml
  79,00 NOK
 4. Champagneskål 24,5 cl- Libbey 20082224 by LIBBEY color Svart
  Champagneskål 24,5 cl- Libbey
  69,00 NOK
 5. Tidløst Champagneglass 17 cl 96197001 by Pasabahce color Svart
  Tidløst Champagneglass 17 cl
  69,00 NOK
 6. 10%
  Champagne glass Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk 8498G by SPIEGELAU color Svart
  Champagne glass Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk
  Special Price 1709,00  NOK Regular Price 1899,00  NOK
 7. Champagneglass - Bacci - Urban bar UB3234 by Urban Bar color Svart
  Champagneglass - Bacci - Urban bar
  79,00 NOK
 8. RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk. Glas0269 by RCR Glas color Svart
  RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk.
  459,00 NOK
 9. Champagneglass - Arcoroc (6stk) 5000696 by ARCOROC color Svart
  Champagneglass - Arcoroc (6stk)
  459,00 NOK
 10. Misket Champagne Coupe 23,5 cl. MIS550 by Genware color Svart
  Misket Champagne Coupe 23,5 cl.
  59,00 NOK
 11. Mykonos Champagne Coupe 24 cl. V4402 by Genware color Svart
  Mykonos Champagne Coupe 24 cl.
  79,00 NOK
 12. Champagneglass 130 ml - Sett med 4 stk 178000580 by Koop color Svart
  Champagneglass 130 ml - Sett med 4 stk
  29,00 NOK
 13. Champagneglass Moya Sett 2 LSA 170ml LMV17 by LSA INTERNATIONAL color Svart
  Champagneglass Moya Sett 2 LSA 170ml
  899,00 NOK
 14. Gosset Champagneglass Premium 28,5 cl - 6 stk. 289OS by Champagne Gosset color Svart
  Gosset Champagneglass Premium 28,5 cl - 6 stk.
  1019,00  NOK
 15. Zalto champagneglass (2 stk.), 22 cl 20822222 by Zalto color Svart
  Zalto champagneglass (2 stk.), 22 cl
  1379,00  NOK
 16. 29%
  MACARON Champagneglass Flute 30cl (6stk) L9348 by BF15 color Svart
  MACARON Champagneglass Flute 30cl (6stk)
  Special Price 659,00 NOK Regular Price 928,75 NOK
 17. Champagne glass Tattoo, RCR - 268ml (6stk) Glas0597 by RCR Glas color Svart
  Champagne glass Tattoo, RCR - 268ml (6stk)
  469,00 NOK
Set Ascending Direction
Page


CHAMPAGNEGLASS I FLOTT DESIGN

Champagneglass skal gjerne uttrykke en eksklusivitet som matcher champagnes eksklusive rykte. Derfor er de fleste glass til champagnen flott å se på med deres elegante fasong og stilfulle trekk. Champagneglasset er med på å løfte den samlede champagneopplevelsen til et høyere nivå. 


Normalt sett blir champagneglass inndelt i 3 overordnede typer av designs. Det finnes naturligvis et hav av forskjellige varianter, men her vil vi ta for oss de 3 primære champagneglasstypene. 


Det første er et «flüte champagneglass», som er både høyt og slankt. Dette type glass anses av mange champagneentusiaster å være det ideelle champagneglasset, fordi det både fremhever konsentrasjonen av champagnens bobler, aromaer og smaksnyanser. 


Det andre glasset er et «tulipan champagneglass» som er blitt oppkalt etter formen på tulipanblomsten. Tulipanformen er både populær innenfor ølglass, whiskyglass, romglass og i sjangeren smaksglass, der det eneste formålet er nytelse. Tulipanformen gir glasset en bred skål og det innsnevres igjen ved glassets åpning, og det er med på å fange boblene og de forskjellige nyansene i champagnen.Det siste glasset er et champagne coupe glass. Coupe champagneglasset er nok det glasset som de fleste vil betrakte som det mest festlige glasset. Glasset har sin opprinnelse fra 40-tallet og den kjennetegnes med den brede åpningen og flate skål. Derfor blir dette champagneglasset kaldt for champagne skål, og den kan også bli brukt til en martini eller margarita. Det er sagt at det flate champagneglasset er formet etter brystet til Marie Antoinette, og en myte som dette gjør coupeglasset ganske spesielt, derfor er det også attraktivt å kjøpe champagneglass uten stett. 


CHAMPAGNEGLASS FRA DE BESTE PRODUSENTENE

Champagneglass skal ha et eksklusivt uttrykk, men det er også viktig at kvaliteten på selve glasset er på topp. Hvis du har et billig champagneglass i plast i den ene hånden og et dyrt glass i den andre hånden, så er det ikke vanskelig å merke forskjellen på kvaliteten mellom de to. Det er grunnen til at vi har valgt å fokusere på at alle champagneglassene i vårt sortiment har høy kvalitet. Vi har selvfølgelig også champagne glass i plastikk til engangsbruk, men de skal for eksempel kun bli brukt til noen få begivenheter og de egner seg derfor perfekt til for eksempel en hagefest.

 

Noen av de aller beste merkene i vårt sortiment er blant annet champagneglassene fra Spiegelau. Akkurat dette champagneglasset kan inneholde 17,8 cl, og glasset er veldig elegant å se på, det har en slank og tidløs form. Er du på jakt etter et stilsikkert champagneglass så er champagneglassene fra Spiegelau et godt tips på akkurat dette.

 

Hvis du heller liker utseende på de litt mer antikke og gamle champagneglassene, så kan du også se etter sjampanjeglass fra Nachtmann og RCR, de har begge to laget noen flotte krystall champagneglass og de ser nesten helt majestetiske ut. Med sånne glass setter du et veldig eksklusivt uttrykk på borddekkingen og gjestene dine vil nyte de flotte champagneglassene. Dette er virkelig noen flotte glass å nyte sjampagne i.  


Når vi snakker om glass i den høyeste kvaliteten så kommer vi ikke utenom italienske Luigi Bormioli. Den populære glassprodusenten har igjennom mange år skjemt verden bort med deres flotte krystallglass, og når det kommer til champagneglassene fra Luigi Bormioli så er dette heller ikke et unntak. Hvis du går etter det italienske stil-ikonet vil du ha en fordel når det kommer til å ha fine glass som holder i mange år, derfor er Luigi Bormioli et sikkert valg.

 

Vi forhandler også Zalto champagneglass, og de befinner seg i den dyrere enden av skalaen, og dette er det god grunn til. Disse flotte champagneglassene er blåst med munnen og de er derfor veldig unike i form og sammensetning.

 

Som du både kan se og lese, er glassene i sortimentet vårt utrolig variert når det gjelder design. På den måten kan vi tilby champagneglass som appellerer til mange forskjellige mennesker og derfor er sannsynligheten større for at du finner det glasset du leter etter. 


KLASSISKE SPIEGELAU CHAMPAGNEGLASS

Det er allmenn viten at Spiegelau leverer glass i veldig høy kvalitet. Dette gjelder alt fra fine vinglass til karafler, og Spiegelau champagneglass er heller ikke et unntak. De tilbyr flere forskjellige serier, som primært har sitt utspring i tulipan og flute design. De har et klassisk snitt, og med glassene fra Spiegeglau er du sikker på å ha glass i mange år fremover.

 

Glassene fra Luigi Bormioli er også kjent for sin holdbarhet og flotte design. Seriene fra Luigi Bormioli er litt mer vågale i uttrykket og de lager både champagneskåler og serier som har de mere klassiske champagneglass.

 

Incanto glasset er et tydelig bevis på fusjonen mellom det klassiske og det litt mer vågale uttrykket. Glasset er en mellomting mellom flute og tulipan, og den har en flott twist i bunnen av glasset. Hvis du ønsker et helt annet design er champagneskålene kanskje noe for deg. 

DE RIKTIGE CHAMPAGNEGLASSENE GJØR OPPLEVELSEN BEDRE

Når du skal sette de beste rammene for den ultimative champagneopplevelsen for deg selv og gjestene dine så er det ikke nok å bare åpne champagneflasken på en imponerende måte. Det er heller ikke nok at temperaturen på champagnen er perfekt. Disse elementene er viktig for det samlede helhetsinntrykket, men dette kan bli fjernet hvis du ikke har noen gode og flotte champagneglass å skjenke opp i.

 

Det er champagneglassene som er med på å pakke det absolutt viktigste sanselige inntrykk inn, som er forbundet med å drikke champagne, og derfor er det ikke likegyldig hvilket champagneglass du velger. 


Overordnet skiller man mellom tre forskjellige glass sjangre, som er Fluteglasset, Tulipanglasset og Coupeglasset. Det sistnevnte er mer og mer en utdødd rase, i hvertfall hvis man drikker de dyrere champagner. Selv om dette type glass var veldig populært på 50-tallet, så er det mere velegnet som et cocktailglass.


Det er helt klart fluteglasset som er det mest tradisjonelle av de tre champagneglassene, det er både høyt og smalt. Vi er ganske sikre på at du har et par stykker av disse glassene i skapet hjemmet som blir funnet frem til de mere festlige anledninger. Dette er et ganske utmerket champagne glass, men hvis du vil være på nivå med ekspertene skal du skaffe deg et tulipanglass. Her får champagnen de perfekte forholdene til å frigi alle de gode duftaromaene samt smaksnyanser, det gjør at du får den beste helhets champagneopplevelsen. 

ALTERNATIVE CHAMPAGNEGLASS

Vi har allerede skrevet en del om hvorfor du skal velge det ene type champagneglasset fremfor det andre, og hvis du ikke viste det før du klikket deg inn på den her siden så har du nå funnet ut av at et champagneglass ikke bare er et champagneglass.

 

Det er tett på å være rakettvitenskap, som vi også bekrefter når franske forskere lager studier om champagne, og hvordan man får den absolutt beste smaksopplevelsen med champagne. Men det finnes også noen alternative former for champagneglass, som i bestemte situasjoner kan være det perfekte valget. Her tenker vi spesielt på champagneglass som faktisk ikke er lagd av glassmateriale. La oss for eksempel si at du ønsker å invitere kjæresten med på en piknik i skogen, og du gjør det ekstra romantisk med jordbær trukket med sjokolade og en flaske champagne. Her kunne det være ekstra spesielt hvis man hadde champagneglass med den tradisjonelle fluteformen, men som ikke er like skrøpelig som et alminnelig glass. 


Akkurat i en sånn situasjon bør du se på våres champagneglass i polykarbonat, som er en hard plasttype som er veldig slitesterk. Du kan dermed nyte en vidunderlig piknik med din flotte kjæreste uten å bekymre deg for om du får med deg champagneglassene hjem uten å knuse de. 


DRINKER MED CHAMPAGNE

Champagne er en helt fantastisk drink, som ofte blir servert ved festlige anledninger, samt til å by gjestene velkomne med et flott champagneglass som er fylt med en boblende væske. Bortsett fra at champagnen smaker helt utmerket for seg selv, så kan du helt sikkert lage mange velsmakende drinker med champagne. Under her kommer det også velkomstdrinker der du kan få inspirasjon til hvilke enkle, men også innbydende drinker du kan servere for gjestene dine. 


FRENCH 75


En french 75 cocktail er en klassiker, som blant annet består av gin og champagne. 


Du skal bruke følgende: 

3 cl gin

2 cl sitronsaft

1,5 cl sukkersirup

8 cl champagne

Isbiter

Cocktailshaker

Evt. Sitron til pynt


Fremgangsmåten:

1. Fyll gin, sitronsaft, sukkersirup og isbiter i cocktailshakeren din og rist den godt

2. Sil væsken over i et champagneglass

3. Tilsett champagne og pynt eventuelt med en skive sitronMOJITO-CHAMPAGNE

Mojito er en utrolig populær drink, og når denne flotte cocktailen inngår i samspill med champagne så kan den absolutt bli en hit. 


For å lage en Mojito-champagne trenger du:

2 cl hvit rom

1 ½ t skje rørsukker

1 cl limesaft

En kvist frisk mynte

Knust is

10 cl champagne

Mørtel

Evt. Lime til pynt


Sånn skal du gjøre:


1. Fyll rørsukker, rom, limesaft og mynteblad i champagneglasset ditt og mos det sammen i din mørtel.

2. Tilsett knust is i glasset og topp det med champagne

3. Avslutt eventuelt med å pynte med et par limebåter

4. Server og nyt


Her hos BarLife finner du ofte champagneglass på tilbud. Det gjelder både tilbud på engangs champagneglass i plast, men også på glass som man ikke trenger å kaste etter at de har blitt brukt. På den måten har du alltid mulighet for å gjøre en god handel når du handler hos oss. Vi har noen av de beste champagneglassene så du vil ikke gå glipp av sortimentet vårt. Det finnes også både dyr champagne og billig champagne som du kan bruke til dine flotte champagneglass.  


Når du skal finne ditt neste champagneglass er du mer enn velkommen til å gå på oppdagelse blant alle våres forskjellige stilarter. Vi kan nesten garantere at uansett hvilken type glass du ser etter så har vi det i sortimentet vårt, vi har alle typene du kan forestille deg, så du kan uten problemer kjøpe det perfekte champagneglasset som passer til deg. Du kan for eksempel få farget champagneglass, champagneglass med gullkant, prosecco glass, høye champagneglass, lave champagneglass og mye mer. 


Finn champagneglass her.


Riktig god fornøyelse!


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna