Peugeot salt og pepper

Den meget kjente Peugeot salt- og pepperkvern har etter hvert blitt så kjent at nesten alle familier har en, men nå handler det mer om hvilken type man har og ikke så mye bare om det at man har en. Les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm naturlig bøk 15865 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm naturlig bøk
  465,00 NOK
 2. Peugeot Paris Pepper Grinder 22 cm Oliventre 16113 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepper Grinder 22 cm Oliventre
  1195,00  NOK
 3. Peugeot Paris saltkvern 22 cm naturlig bøk 15866 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris saltkvern 22 cm naturlig bøk
  465,00 NOK
 4. Peugeot Paris saltkvern 22 cm oliventre 16114 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris saltkvern 22 cm oliventre
  1195,00  NOK
 5. Peugeot Fiji Pepper Grinder 15 cm Olive Wood / Steel 16061 by Peugeot color Svart
  Peugeot Fiji Pepper Grinder 15 cm Olive Wood / Steel
  1109,00  NOK
 6. Pepperkvern Peugeot Paris - stål H18 cm 16048 by Peugeot color Svart
  Pepperkvern Peugeot Paris - stål H18 cm
  665,00 NOK
 7. Saltkvern Peugeot Paris - stål 18 cm 16050 by Peugeot color Svart
  Saltkvern Peugeot Paris - stål 18 cm
  719,00 NOK
 8. Peugeot Fiji saltkvern 15 cm oliventre / stål 16062 by Peugeot color Svart
  Peugeot Fiji saltkvern 15 cm oliventre / stål
  1229,00  NOK
  Out of stock
 9. Peugeot Bistro Antikk saltkvern 10 cm Naturlig bøk 16042 by Peugeot color Svart
  Peugeot Bistro Antikk saltkvern 10 cm Naturlig bøk
  359,00 NOK
 10. Peugeot Paris saltkvern 22 cm grafittbøk 16122 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris saltkvern 22 cm grafittbøk
  529,00 NOK
 11. Peugeot Bistro saltkvern 10 cm hvit bøk 15937 by Peugeot color Hvit
  Peugeot Bistro saltkvern 10 cm hvit bøk
  289,00 NOK
 12. Peugeot Paris saltkvern 12 cm naturlig bøk 15862 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris saltkvern 12 cm naturlig bøk
  359,00 NOK
 13. Peugeot Paris pepperkvern - 12 cm 16012 by Peugeot color Hvit
  Peugeot Paris pepperkvern - 12 cm
  565,00 NOK
 14. Peugeot Elis Corkscrew elektrisk oppladbar 21 cm Matt svart 15901 by Peugeot color Svart
  Peugeot Elis Corkscrew elektrisk oppladbar 21 cm Matt svart
  1229,00  NOK
 15. Peugeot Paris us Pepperkvern oppladbar 34 cm Natural Bøk 16089 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris us Pepperkvern oppladbar 34 cm Natural Bøk
  1109,00  NOK
 16. Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm grafittbøk 16121 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm grafittbøk
  635,00 NOK
 17. Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm Choco Bøk 15971 by Peugeot color Svart
  Peugeot Paris Pepperkvern 22 cm Choco Bøk
  529,00 NOK
  Out of stock
Set Ascending Direction
Page

Med en Peugeot salt- og pepperkvern blir det smak på maten

Når man skal servere et godt måltid mat, er det alltid viktig å ha noe som har smak, og det kan man få ved hjelp av en Peugeot salt- og pepperkvern. Det finnes ingenting verre enn å bli servert mat som rett og slett ikke smaker noe, for det er for kjedelig. Det finnes mange forskjellige eksotiske krydderier man kan variere og kombinere på kryss og tvers, men mange av disse krydderiene gir en så karakteristisk smak at maten nesten ikke smaker av noe annet. Men noe man aldri kan feile med er en Peugeot salt- og pepperkvern, som kan fås til både salt og pepper. Det er slik at hvis man lager mat uten å tilsette noe som helst, så vil det ikke smake av noe. Hvis man derimot tar frem sin Peugeot salt- og pepperkvern og tilsetter salt og pepper, vil maten plutselig få en stor smak, og det vil gjøre en stor forskjell. For det kreves så lite som salt og pepper, for eksempel fra en Peugeot salt- og pepperkvern, for å gjøre en rett bedre enn den var før.

Finn din favoritt Peugeot salt- og pepperkvern

Hvis du ikke allerede har skaffet deg en Peugeot salt- og pepperkvern, så er det på tide å gjøre det. Det finnes ikke mange i Danmark som ikke har en slik kvern allerede. I tillegg til alle de andre tingene du har på kjøkkenet, som ulike serveringsartikler og kjøkkenmaskiner, vil du også oppleve at å ha en Peugeot salt- og pepperkvern gjør livet ditt på kjøkkenet enklere. Og siden det er et sted hvor du bruker mye tid hver dag, er det bare å gjøre opplevelsen så god som mulig.

Velg den Peugeot salt- og pepperkvernen du liker best

Når du bestemmer deg for å skaffe deg en eller kanskje til og med flere Peugeot salt- og pepperkverner, er det viktig at du er oppmerksom på at det kan ta litt tid å velge hvilken en du vil ha. Som du kan se fra utvalget vi har hos Barlife, er det generelle utvalget av Peugeot salt- og pepperkverner veldig stort, så det kan ta litt tid å velge. Hvilken Peugeot salt- og pepperkvern du bør velge, avhenger også mye av hva dine behov er. For eksempel kan du få en stor Peugeot salt- og pepperkvern som måler hele 80 cm, og denne kvernen vil hovedsakelig være for de som virkelig trenger pepper, og som bare ikke kan få nok. Hvis behovet ditt er mye mindre, er det ingen grunn til å gå rundt med en 80 cm stor kvern, for mange vil en betydelig mindre Peugeot salt- og pepperkvern være tilstrekkelig. De kan fås i størrelser helt ned til 9 cm, så du kan se at det er en forskjell, som også tydelig kan ses fra prisen. Du kan få din Peugeot salt- og pepperkvern i mange forskjellige farger og typer, blant annet kan du få den i rått tre, skinnende sort og hvitt eller stålgrått. Hvilken Peugeot salt- og pepperkvern du velger hos Barlife, er helt opp til deg.

Hvorfor skiller Peugeot seg fra andre

Peugeot er et selskap med en lang historie innen produksjon av kjøkkenutstyr og kjøkkenapparater, og deres Peugeot-kvern, også kjent som Peugeot salt- og pepperkvern, er en av deres mest populære produkter.

En av de viktigste faktorene som skiller Peugeot salt- og pepperkverner fra andre kverner på markedet, er deres patenterte kvernsystem. Dette kvernsystemet er designet for å male salt og pepper jevnt og effektivt, slik at du får en jevn kornstørrelse hver gang. Kvernen fungerer ved å dreie på toppen av kvernen, noe som får kvernmekanismen til å male salt eller pepper til ønsket størrelse. Mange av deres kverner har også justerbare kverner, slik at du kan velge mellom en rekke forskjellige kornstørrelser.

Peugeot salt- og pepperkverner er også kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet. De er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert tre, rustfritt stål og akryl. De er også designet for å være enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Peugeot tilbyr et bredt utvalg av salt- og pepperkverner med forskjellige stiler og størrelser, slik at du kan finne den perfekte kvernen for ditt kjøkken eller spisebord. Du kan velge mellom klassiske design i tre, rustfritt stål eller mer moderne design i akryl og andre materialer.

En annen faktor som gjør Peugeot salt- og pepperkverner så populære, er deres elegante design. Deres kverner er designet for å se vakre ut på kjøkkenbenken eller spisebordet og kan enkelt integreres i ethvert interiør. Mange av deres kverner har også blitt tildelt priser for deres innovative design og funksjonalitet.

Vinopptrekker fra Peugeot

Peugeots vinopptrekkere er kjent for sin høye kvalitet, effektivitet og elegante design. De er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert rustfritt stål og tre, og er designet for å åpne vinflasker enkelt og praktisk.

Peugeot tilbyr et bredt utvalg av vinopptrekkere med ulike stiler og funksjoner, slik at du kan finne den perfekte vinopptrekkeren for dine behov. Du kan velge mellom klassiske design i tre og rustfritt stål eller mer moderne design i ulike farger og materialer.

En av de populære vinopptrekkerne fra Peugeot er denne, som er en profesjonell vinopptrekker, som er designet for å åpne vinflasker med letthet. Denne vinopptrekkeren har en ergonomisk form som passer perfekt i hånden og har en spiral som kan skjære gjennom korken enkelt. Denne vinopptrekkeren er også kjent for å ha et blad som kan fjerne folien fra vinflasken, noe som gjør det enkelt å åpne flasken på få sekunder.

Peugeot tilbyr også elektriske vinopptrekkere som er ideelle for de som ønsker en enkel og rask måte å åpne vinflasker på. Disse vinopptrekkerne har en elektrisk motor som gjør det enkelt å fjerne korken uten problemer.

Alt i alt er Peugeots vinopptrekkere en anerkjent og populær løsning for å åpne vinflasker på en enkel, praktisk og elegant måte.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna