Legnoart

Legnoart har skapt sitt helt eget univers basert på den italienske mat- og vinkulturen. Med deilige treprodukter som, korketrekkere, skjærebrett og ostekniver, bidrar Legnoart til en stemningsfull interiørdesign, hvor funksjonalitet, design og kvalitet står i høysetet.


Legnoart foretrekker minimalistisk design og legger vekt på detaljer i hvert enkelt produkt. De bruker utvalgte kvalitetsmaterialer til fremstillingen, som skaper det unike uttrykket til hvert enkelt produkt.


Hos Legnoart får du med andre ord italiensk håndverk i særklasse, som vil pryde enhver borddekking i både private og profesjonelle sammenhenger. les mer her 

Loading...
Set Ascending Direction
 1. MEMORABLE vinsett m / 4 deler i trekasse LEGS3 by Legnoart color Svart
  MEMORABLE vinsett m / 4 deler i trekasse
  349,00 NOK
 2. Legnoart LANGHE Vin dekanteringssett LESD10 by Legnoart color Svart
  Legnoart LANGHE Vin dekanteringssett
  1858,75  NOK
 3. Legnoart Skjærebrett Bøketre 40x25x3,8cm LEBBML by Legnoart color Svart
  Legnoart Skjærebrett Bøketre 40x25x3,8cm
  635,00 NOK
 4. 9%
  Legnoart LANGHE Dekanteringskaraffel med korkholder 2,5 L LEDV10 by Legnoart color Svart
  Legnoart LANGHE Dekanteringskaraffel med korkholder 2,5 L
  Special Price 599,00 NOK Regular Price 658,75 NOK
 5. Legnoart DEGUSTIBUS Vinsmakingssett med to glass LEWGS1 by Legnoart color Svart
  Legnoart DEGUSTIBUS Vinsmakingssett med to glass
  1048,75  NOK
 6. MEMORABLE vinsett m / 7 deler i trekasse LEGS5 by Legnoart color Svart
  MEMORABLE vinsett m / 7 deler i trekasse
  668,75 NOK
Set Ascending Direction

HISTORIEN OM LEGNOART

Siden 1946 har Legnoart beriket verden med sine vakre produkter, som er utviklet basert på den italienske vin- og matkulturen.


Selskapet holder til i Nord-Italia, nærmere bestemt ved bredden av Ortasjøen, som ikke ligger mange kilometers kjøring fra den sveitsiske grensen.


Slik de selv beskriver utviklingen sin, har det vært en reise som involverer håndverkere, designere, snekkere, kokker og vinmakere. Til sammen har disse mange ulike profesjonene gitt Legnoart verdifulle synspunkter på hvordan den ideelle rammen kan skapes, for å nyte og utvikle mat- og vinkultur basert på de italienske røttene.


EN DEL AV KULTUREN

Noe som virkelig kjennetegner Legnoart er deres måte å dyrke de lokale tradisjonene som knytter seg til det norditalienske området ved foten av Alpene.


De bidrar til å formidle en rik kulturarv, ved å lage produkter som tillater nedsenking av ostene og vinene som produseres i området.


Vi er i et område hvor ro og «god tid» er sentrale begreper i selvforståelsen som innbyggerne har av seg selv, og som også gjenspeiler prosessene som deres vinproduksjon og osteproduksjon går gjennom.


En god ost eller en god flaske vin tar tid å modne. Noen ganger tar det måneder, andre ganger år, men hver gang en osteskive kuttes eller en flaske vin trekkes, deltar Legnoart i seremonien med sine velutviklede produkter.


På denne måten støtter Legnoart en rik kultur, og de støtter hundrevis av år med lange tradisjoner.


DESIGN OG HÅNDVERK

For Legnoart betyr design og kvalitet alt. De beskriver selv viktigheten av designet som deres forpliktelse til å oppnå det perfekte utseendet for hvert enkelt produkt. De har som mål at produktene deres skal nytes gjennom flere generasjoner, og dermed bli et slektsarv som tjener familier i mange år.


For å fullføre dette ambisiøse målet krever det at utvelgelsen av råvarer gjøres svært selektivt, slik at kun de beste materialene velges.


Men ikke bare selve utvalget av materialer er verdt å skrive om, for selve prosessen som skjer, fra et trestykke velges til det forvandles til en vakker Legnoart-korketrekker, er også ganske karismatisk.


Håndverkerne jobber med hvert enkelt produkt, noe som var helt unikt, og de har full bevegelsesfrihet med tanke på arbeidsmåten de får tilgang til materialet og det enkelte produkt på.


Hver detalj er håndlaget, noe som gir karakter til hvert enkelt produkt og skaper denne unike atmosfæren som Legnoart ønsker å utøve gjennom sin visjon.


Gjennom hele produksjonsprosessen har Legnoart full kontroll over produktenes skjebne, noe som gjør at de kan garantere en alltid høy kvalitet.


RESPEKT FOR MILJØET OG NATURMILJØET

En viktig verdsettelse for Legnoart er at de ikke søker profitt for enhver pris. Forretningsmodellen deres er basert på respekten for det naturlige miljøet som valget av materialer er basert på. Trebehandlingen av deres produkter gjøres altså med organiske oljer eller ved termisk spesialbehandling, som både gjør treet mer hardfør og beskytter mot parasitter.


I forhold til finishen på produktene blir strukturene deres synlige og som de er med åpen purre, noe som lar treverket leve videre, og videreføre historien om opprinnelsen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna