Kjøp Gin Online - Skandinavias beste fra Barlife.no ?

Vi har nesten alle typer gin, så du vil helt sikkert finne en gin eller to som passer til din smak og ditt behov også.

Gin finnes i et utall merker og varianter. Det kan drikkes som den klassiske G &T, men det kan også drikkes bart med eller uten is, og i cocktails selvfølgelig. Den primære basissmak i gin kommer fra tørkede einebær, og noen smaker mye av det og andre litt mindre. På grunn av de mange forskjellige smakene, er det lett å lage en veldig enkel gin og tonic som vil overraske dine gjester. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Lag din egen gin gaveeske - Lag din egen gin Doyourown2 by Rbdrinks color Svart
  Lag din egen gin gaveeske - Lag din egen gin
  648,75 NOK
 2. J. Gasco Ingefærøl 20cl 65130 by JGASCO color Svart
  J. Gasco Ingefærøl 20cl
 3. Tanqueray Dry Gin, Alkoholfri 0,0% FL 70 51824 by TANQUERAY color Svart
  Tanqueray Dry Gin, Alkoholfri 0,0% FL 70
  228,75 NOK
 4. GinISH (Alkoholfri) FL 50 51488 by VILLAASCEN color Svart
  GinISH (Alkoholfri) FL 50
  178,75 NOK
 5. Undone No. 2 Not Gin (Alkoholfri) FL 70 55950010 by Undone color Svart
  Undone No. 2 Not Gin (Alkoholfri) FL 70
  208,75 NOK
 6. Lyres, Tørr London Spirit Alkoholfri FL 70 66703 by Lyre's color Svart
  Lyres, Tørr London Spirit Alkoholfri FL 70
  328,75 NOK
 7. Lyres, Pink London Spirit Alkoholfri FL 70 77668 by Lyres color Svart
  Lyres, Pink London Spirit Alkoholfri FL 70
  328,75 NOK
  Out of stock
Set Ascending Direction

Fremstilling av gin

Hovedingredienserne i preparatet er einer og nøytral alkohol på omkring 96%. Det brukes alltid nøytral alkohol som alkohol laget av melasse vil gi en altfor søt smak. I utgangspunktet bestemmer destillerier selv hva de ønsker å tilsmage gin med. Imidlertid må den dominerende smak til einer, og det ferdige produkt inneholder et minimum på 37,5% alkohol. Det er vanligvis forberedt på tre forskjellige måter, men det er ingen krav. Kaldt sammensetnings er det rimelig metode for masseproduksjon. Her foretrukne smak og olje ut av ingrediensene og bland med alkohol. Destillert gin er en av de mest brukte. Det blander alle ingrediensene med alkohol, etter som det er lov til å stå og trekke. Etter det har trukket, starter destillasjonsprosessen. Den siste metoden er damp infusjon. Her ledes damper gjennom beholdere av råvarer der det ekstrakter en liten smak på vei til det endelige produktet.

Gin og tonic

Den klassisk G & T har eksistert siden 1800-tallet, og med ingredienser som gin, tonic vann, is og mulig pynt, er det en enkel drink som er lett å lage. Mens blandingen er lett å gå til, er det langt fra en kjedelig drink, og det har vært veldig populært i Danmark de siste årene. Det finnes mange forskjellige typer tonic vann, og det er viktig å finne en som passer valget av ginnen. Det viktigste i en god G & T er at tonicvanden støtter smaksnotater i ginnen og ikke overskygge dem. Hvis ginnen for eksempel notater av blomster og friske noter at mange gin har, litt søtere tonic vann være et veldig godt utgangspunkt. Noen destillerier gjør selv deres egen tonic som passer ginnen. Destilerias MG står både bak den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Med en gin mare, er sjelden galt i byen.

Klassiske ingredienser

Ginder er en rekke klassiske ingrediensene som brukes i gin. Juniper er en naturlig del, siden det er et krav for denne type alkohol. Koriander, sitrusfrukter og bær er noen av de mer klassiske. Koriander eller koriander frø brukes i mange versjoner, og har ofte en underliggende rolle, fordi det utfyller sitrus godt. Sitron og andre sitrusfrukter er ofte brukt i de mer velsmakende og sommerlige versjoner - for eksempel Gin mare. De gir en frisk og syrlig smak, som ofte går bra med myk tonic vann.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna