Urban Bar

Det engelske firmaet Urban Bar har i 35 år produsert skreddersydde løsninger for kunder som har etterspurt spesifikke løsninger innen glass og barutstyr. 95 prosent av produktene deres er produsert i samarbeid med kundene deres, og det betyr at kundene får akkurat den løsningen som passer helt nøyaktig til deres behov. Hvis man har en idé innenfor deres område - for eksempel et produkt for barsegmentet - kan de være en partner når det kommer til design, utvikling og produksjon. Les mer her

Loading...
Filter

Oppdag det store utvalget av Urban Bar-produkter

Urban Bar er en ledende britisk produsent av barutstyr og tilbehør med over 35 års erfaring i bransjen. De har spesialisert seg på å tilpasse løsninger til kundenes behov og er kjent for sin høye kvalitet og innovative design. Produktene deres er designet med fokus på funksjonalitet og estetikk og har en unik og stilig utseende som skiller seg ut fra mengden.

Urban Bar er en populær partner for både profesjonelle bartendere og entusiaster på grunn av det brede utvalget av produktene deres. Sortimentet deres består av alt fra glass og shakere til måleskjeer, strainers og mye mer. De har også spesialisert seg på å tilby skreddersydde løsninger til kundene sine, hvor de kan samarbeide om design, utvikling og produksjon av produkter som passer nøyaktig til kundens behov og ønsker.

En av de mest populære produktene fra Urban Bar er glassene deres. De tilbyr et bredt utvalg av glass som er designet for ulike typer drinker og cocktails. Glassene deres er av høy kvalitet og er kjent for sin holdbarhet og stilige utseende. Urban Bar har også spesialisert seg på å tilby skreddersydde glassdesign der de kan samarbeide med kunden om å utvikle en unik og skreddersydd glassdesign som passer til deres behov.

Urban Bar har også et stort utvalg av shakere og cocktailredskaper. Shakerne deres er designet for å bli brukt av profesjonelle bartendere og er kjent for sin holdbarhet og brukervennlighet. De har også et bredt utvalg av cocktailredskaper som er designet for å gjøre det enkelt å tilberede cocktails på en profesjonell måte.

I tillegg tilbyr Urban Bar også en rekke andre barutstyr og tilbehør, inkludert isbrett, sugerør og bartenderkits. Produktene deres er populære på grunn av den høye kvaliteten og det stilige utseendet, og de er kjent for å være en pålitelig og innovativ partner for kunder innen barsektoren.

Sammendragt er Urban Bar en ledende produsent av barutstyr og tilbehør med et stort utvalg av produkter som er designet for å gjøre det enkelt for profesjonelle bartendere og entusiaster å tilberede deilige cocktails og drinker. De skreddersydde løsningene og det innovative designet deres har gjort dem til en populær partner for kunder over hele verden, og de fortsetter å være en ledende aktør innen barsektoren.

Kvalitets barutstyr for enhver anledning

Urban Bar er en velkjent britisk produsent av barutstyr og tilbehør som har spesialisert seg på å levere skreddersydde løsninger til kunder som etterspør spesifikke løsninger innen barutstyr. Kategorien for deres barutstyr inkluderer alt fra squeezer og måleskjeer til barskjeer og strainer.

En sitrus squeezer er en uunnværlig del av enhver bartenders verktøykasse. Urban Bar tilbyr et bredt utvalg av squeezer som er designet for å presse saft fra forskjellige typer sitrusfrukter. Deres squeezere er av høy kvalitet og er designet for å være holdbare og enkle å bruke.

Når det gjelder måleskjeer til barskjeer og strainer, har Urban Bar også et bredt utvalg av forskjellige størrelser og former å velge mellom. Måleskjeene er designet for å gjøre det enkelt for bartendere å måle nøyaktige mengder ingredienser til deres cocktails og drinker og sikre ensartet og høy kvalitet i hver servering.

Urban Bars strainer er designet for å hjelpe bartendere med å filtrere ingrediensene i cocktailer og drikker for å oppnå en jevn og homogen tekstur. Deres strainer er av høy kvalitet og er designet for å passe perfekt til enhver shaker eller målebeger.

Alt i alt er Urban Bars barutstyr designet for å hjelpe bartendere med å tilberede deilige og profesjonelle drikker og cocktailer på en enkel og effektiv måte. Deres squeezer, målebeger til barskjeer og strainer er alle av høy kvalitet og er populære blant profesjonelle bartendere og entusiaster over hele verden.

Urban Bars stilfulle glass til enhver drikk

Urban Bar er en britisk produsent av barutstyr og tilbehør, hvor du kan finne et bredt utvalg av glass til bruk i barer. Urban Bars glass er av høy kvalitet og er designet med fokus på funksjonalitet og estetikk. Utvalget deres av glass inkluderer alt fra cocktailglass og whiskyglass til vinsglass og ølglass.

Urban Bars cocktailglass er designet for å gi den perfekte opplevelsen ved enhver cocktail. De har et bredt utvalg av forskjellige typer cocktailglass, inkludert coupetteglass, martini- og margaritaglass, som er designet for å passe til forskjellige typer cocktails. Deres whiskyglass er også populære og er kjent for sitt stilfulle utseende og funksjonalitet.

Urban Bar tilbyr høykvalitets tønner for fatlagring til spiritusentusiaster og profesjonelle bartendere. Disse fatlagringstønnene er perfekte for å legge til en ekstra smaksdimensjon til din favoritt-spiritus og gi den en unik karakter.

Urban Bars fatlagringstønner er laget av høykvalitets eik, som er kjent for å gi en sublim smak til spriten. Fatene kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge størrelsen som passer best for dine behov.

Fatene er også designet for å være holdbare og kan brukes om igjen og om igjen. Det er enkelt å tilsette sprit i fatene, og du kan kontrollere mengden av tønneplankene for å oppnå ønsket smak.

Urban Bars fatlagringstønner er populære blant både profesjonelle bartendere og spiritusentusiaster. De er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og gir en unik smaksopplevelse som er vanskelig å oppnå på andre måter.

Urban Bars cocktailshakere er kjent for sin høye kvalitet og stilige design. De tilbyr et bredt utvalg av cocktailshakere som er spesielt designet for profesjonelle bartendere og cocktailentusiaster. Urban Bars cocktailshakere er populære blant bartendere og cocktailentusiaster over hele verden på grunn av deres høye holdbarhet og stilige utseende.

De har et stort utvalg av cocktailshakere i forskjellige størrelser og design som gjør det enkelt for bartendere å tilberede deilige cocktailer og drinker. Shakerne er designet for å være enkle å bruke og rengjøre, og de er laget av høykvalitets rustfritt stål.

En av de mest populære cocktailshakerne fra Urban Bar er deres Boston-shaker, som er designet for å bli brukt av profesjonelle bartendere og entusiaster. Denne shakeren er en kombinasjon av to forskjellige shakere - en tinnshaker og et glass som passer inn i hverandre, og er perfekt for å tilberede enkeltdrinker eller flere drinker på en gang.

Urban Bar tilbyr også en rekke andre cocktailshakere, inkludert Cobbler shakere og Parisienne shakere. Deres Cobbler shakere er kjent for deres enkle bruk, da de har en innebygd sikt, mens deres Parisienne shakere er designet for å gi en stilig og elegant touch til dine cocktails.

Alt i alt er Urban Bars cocktailshakere av høy kvalitet og er designet for å gjøre det enkelt for bartendere og entusiaster å tilberede deilige cocktails og drinker. Deres shakere er kjent for deres holdbarhet og stilfulle design, og er populære blant profesjonelle bartendere og entusiaster over hele verden.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna