Loading...

Julep Cup 410 Rustfrit Stål - Urban bar

Artikkelnummer
9667
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

139,00 NOK

Beskrivelse

Urban Bar Rustfritt Stål Julep Cup - Perfekt til Din Favoritdrink

Skap en moderne og stilfull presentasjon av dine drinker med denne Urban Bar rustfritt stål julep cup. Med en kapasitet på 410 ml kan du helle din foretrukne drink i denne koppen og nyte den i fulle drag. Den er spesielt egnet for en forfriskende og velsmakende mynte julep.

Urban Bar julep cup er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Den sølvfargede finishen tilfører et elegant touch til enhver drink, og dens moderne design passer perfekt inn i enhver urban og moderne innredning.

Med en vekt på 146 ml er denne julep cupen lett å håndtere og servere med. Den er også enkel å rengjøre, noe som gjør den ideell for daglig bruk.

Uansett om du vil unne deg selv eller gi en gave, vil denne Urban Bar rustfritt stål julep cupen med sikkerhet imponere med sitt stilfulle utseende og praktiske funksjoner.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna