Levering

Loading...

LEVERING I NORGE

Levering

Din bestilling blir sendt med BRING eller Helthjem. Du kan velge levering til en Bring/Helthjem pakkeshop, privatadresse eller bedriftsadresse.

Levering til Bring/Helthjem pakkeshop, Du får beskjed via e-post/sms når pakken din har kommet fram til den valgte GLS-pakkeshopen. Du kan hente pakken din samme dag eller innen de neste 10 arbeidsdagene. Når du henter pakken, må du ta med pakkenummer og legitimasjon.

Levering til privatadresse eller bedriftsadresse Hvis mottakeren ikke er til stede når Transportøren leverer pakken til en privatadresse eller bedriftsadresse, vil sjåføren ta den med til en pakkeshop i nærheten og en varsel vil bli lagt i postkassen. Du vil også få beskjed via e-post/sms. Du kan hente pakken din samme dag etter kl. 16.00 eller innen de neste 10 arbeidsdagene. Når pakken er i en pakkeshop, anser pakken som "levert". Hvis du ikke henter pakken din innen 10 arbeidsdager, vil den blive returnere den til oss.

Hvis du ønsker det, kan Transpotøren også etterlate pakken din på et avtalt sted. Du trenger bare å fylle ut et online skjema. Når du har utstedt en fullmakt til transpotøren, vil anse pakken som "levert" når sjåføren etterlater den på det avtalte stedet. transpotøren har ikke tilgang til oppganger med dørtelefon.

Fraktpriser

Våre fraktpriser i Norge er:

Levering med Bring til pakkeshop: Fra 109 NOK (Gratis frakt ved kjøp over 1499 NOK)

Levering med Bring til privatadresse: Fra 179 NOK (79 NOK ved kjøp over 1499 NOK)

Levering med Bring til bedriftsadresse: Fra129 NOK ( Gratis frakt ved kjøp over 1999 NOK)

Levering med Helthjem til pakkeshop: Fra 119 NOK (20 NOK ved kjøp over 1499 NOK)

Levering med Helthjem til privatadresse: Fra 119 NOK (39 NOK ved kjøp over 1499 NOK)

 

Leveringstid

Vi behandler bestillingen din så raskt som mulig med en leveringstid på 2-4 arbeidsdager. Vi kan imidlertid ikke gi en 100% garanti. Når bestillingen din er pakket og hentet av transpotøren klokken 16.00 på hverdager, vil du automatisk motta kvitteringen din via e-post/sms med tilhørende Track & Trace-nummer, slik at du kan følge forsendelsen.

Merk at bestillingen din kan bli sendt i flere forsendelser. For produkter med spesielle leveringsvilkår, vil leveringsinformasjonen bli oppgitt på produktsiden.


KUNDESERVICE

Hvis uventede problemer oppstår eller hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Telefon: (+45) 70 70 76 16

E-post: [email protected]

Telefontjenestens åpningstider: Mandag til fredag: 08:00 - 16:00


 

 
 

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna