Isknuser
Isbit knuser til baren
Når du skal knuse is bør det foregå på en kontrollert måte, da må du ha en isknuser. Du kan velge både en elektronisk og manuell variant. Det er alltid viktig å ha isbiter i sin bar, uansett om det bare er til hobbybruk eller det er en del av den jobben man har. Hvis du ønsker å servere perfekte cocktails, er det nødvendig å knuse sin is. En ekte Mojito eller Caipirinha er for eksempel alltid servert med knust is. Les mer her

Perfekt cocktailer med isknuser
Det krever en Isbit crusher, å ha gjort sine vanlige isbiter i knust is. Hvis du har et hjem bar eller en kommersiell bar, vil du finne at mange drikker krever knust is. Her må man ikke kompromiss. Det er rett og slett uakseptabelt å servere en Mojito med vanlige isbiter. Kan velge å bruke en blender, men det optimale er å få en Isbit knuser. Mange blande orker ikke å knuse isen og ikke mye is. De kan bare brenne av motoren. I stedet bruker en knuser spesialdesignet for nettopp dette formålet. Har du behov for å knuse mye is, kan det være mye arbeid å måtte stå og knuse is manuelt. Med en elektrisk Isbit crusher, lener seg bare isbiter i maskinen, og deretter arbeidet i stor grad gjort. Flere av maskinene, er det mulig å velge hvor fin isen må knuses.
Manuel isknuser
Skal du bare bruke en liten mengde knust is noen ganger er det nok å skaffe seg en manuell Isbit knuser. På Barlife kan du finne ulike manuelle versjoner, som har en høy nok kapasitet at de arbeider i hjemmet bar eller på en fest. For å kunne bruke dem, helles den i isbiter inn i beholderen, og roterer håndtaket. Knuseren og håndtaket er bygget opp i metall, og tåler knuse isen mange ganger. Når isen er brutt, det faller ned i et brett som lett kan tømmes inn i en is-bøtte. Det er perfekt hvis du trenger raskt å gjøre noen nydelig Caipirinhas og Mojitos. Når du er ferdig med den, kan det lett bli renset ved å skylle den gjennom med såpevann og deretter rent vann. Når den er satt til side, må du huske å sette lokket på gløtt slik at fuktighet kan fordampe. Dette bidrar til å sikre at det er vanskelig for bakterier å overleve.