Loading...

Wessamat C 105 er isknuser

Artikkelnummer
9588
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

23459,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Effektiv Wessamat C 105 isknuser for rask og kraftig isknusing

Denne Wessamat C 105 isknuseren er den perfekte løsningen for å lage knust is fra isbiter fra isbitmaskiner. Med sin pålitelige knuse-teknologi og kvern laget av rustfritt stål, kan du være sikker på å få effektiv og kraftig isknusing hver gang.

Isknuseren har et husdeksel av gjennomsiktig plexiglass med en glidemekanisme og sikkerhetsfunksjon som gjør den enkel og trygg å bruke. Den avtakbare drypbrettet er laget av matgodkjent plast, og den rustfrie stålkassen sikrer holdbarhet og lang levetid.

Wessamat C 105 isknuseren er klar til å koble til og inkluderer en strømkabel på ca. 2 m. Den har en knusekapasitet på 5 kg/min og en isreserve drypbrett på 5 kg, noe som gjør den ideell for både privat og kommersiell bruk.

Med sin kompakte størrelse på B(L) 370 x D 315 x H 515 mm og vekt på 21 kg, er den enkel å plassere og flytte etter behov. Den har en spenning på 230 V ~ / 50 Hz og et strømforbruk på 0,15 kW. Sikringen på stedet er 10 A.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna