Tjenerutstyr

Servitør utstyr i topklasse

Hvis dine servitører skal gjøre en god jobb, må de ha det riktige utstyret og det riktige servitør tøy på. Det skal både være komfortabelt, funksjonelt og se bra ut. Hos Barlife har vi alt det tdstyr som dine servitører behøver. Det gjelder både til restauranter, barer eller til private som ønsker å gjøre noe ekstra ut av servieringen. Under finner du vårt store utvalg av produkter alle servitører vil være stolte av å ha på. Se produktene her

Loading...
Filter

Komplett utstyr for servereren

I restaurant, bar eller kafé servitør har en svært viktig rolle. Kelneren må selvsagt ta bestillinger og svarendes spørringer. Servitøren er heller kosmetiske ansikt og gjenspeiler nivået. I vårt sortiment finner du vakre forklær. Det er både forklær i lær og fine tekstiler. En flott forkle gir et profesjonelt utseende, og det passer noen serverer. Alle posene i serien har den fordelen at de lett kan rengjøres. Et skinn forkle lett kan rengjøres med en fuktig klut. Noen ganger er det en god idé å gi litt skinn fett, så det er fortsatt fint. Men det spiller ingen rolle at skinn er litt patina. Forklær stoffet kan alle gjøre en tur i oppvaskmaskinen. De er laget av materialer av høy kvalitet slik at de forblir ryddig selv etter lang tids brug.

En serveringsbrett er et must

noe utstyr kan ikke fravikes, da mange gjester blir servert. En serveringsbrett eller serveringsbrett, som det kalles, er en av dem. Når en tabell som skal dekkes, kan det fort ta lang tid hvis servitør å gå frem og tilbake til bordet flere ganger. Her er et serveringsbrett ideal. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og kan lett være service til en hel bord på den største. En serveringsbrett er også perfekt for privat bruk. Om sommeren være middag kan nytes ute. Med en høyde, er det ikke nødvendig å gå mange ganger mellom kjøkken og terrasse. For å være sikker på at serveresten ikke overstiger rundt på bakken, noen av dem er utstyrt med sklisikker overflate. Å være pad slitt, kan det enkelt og billig erstattes med en ny. Serveringsbrett er tilgjengelig i flere forskjellige farger og materialer, så det er definitivt mulig å finne en passer.

Proptrækker det er servitør beste ven

Man kan ikke komme seg rundt en korketrekker når en serverer til å være utstyrt. Vi har valgt å bare ha korketrekkere i høy kvalitet. En god korketrekker bør ha en god vekt, være robust og godt grep. Dette sikrer en rask og sikker åpning av vinflasker. Laguiole korketrekker, er kjent over hele verden. Dette er fordi Laguiole og godt omdømme for kvalitet og flott design. Med en Laguiole korketrekker i hdrinken utstråler servitør eksklusivitet, og er lett å gripe. Laguiole Korketrekker tilgjengelig i flere forskjellige materialer og farger, og kan bidra til å sette prikken i restaurantens uttrykk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna