Glass4ever

Glass4ever

Vet du om polykarbonatglass? Ellers kommer du i hvert fall til det nå, for her hos glass4ever er de spesialister på å produsere vakre og praktiske plastglass.


Men i motsetning til det tradisjonelle engangsglasset, som du kjenner fra konserter, festivaler, hagefester og sportsbegivenheter, kan du enkelt resirkulere polykarbonatglass. Faktisk kan du få dem i oppvaskmaskinen, det samme var det vanlige glasset.


Her på BarLife har vi et stort utvalg av produkter fra glass4ever, så er du nysgjerrig kan du lese mer om selskapet og hva som gagner de resirkulerbare plastglassene eller ta med her.

Loading...
Filter

Hvem er glass4ever?

glass4ever er et danskeid selskap som utvikler innovative glassløsninger som først og fremst skal gi dine gjester en komplett opplevelse sammen med det som skal drikkes og nytes.


Glassløsninger er kanskje litt feil ord å bruke i sammenhengen, da «glassene» ikke produseres eller produseres i materialet glass, men i polykarbonat. Det er også den eneste forskjellen - så la det bare bli sånn, og så kall det glass, siden funksjonen er den samme - nemlig å fylles opp med herlige drinker.


Høy kvalitet og bærekraft er to av de helt grunnleggende verdiene til det danske selskapet. Den høye kvaliteten gjenspeiles i det sterke materialet som brillene er laget av. Det vi har nevnt flere ganger som polykarbonat.


Plasten kan med andre ord ikke gå i stykker, noe som sparer deg for bekymring for knust glass og skarpe glasskår dersom uhellet skulle være ute.


Produksjon av både plast og glass skjer i Danmark under svært restriktive forhold, for å kunne garantere sluttbrukeren høyeste kvalitet når de bruker plastglass fra glass4ever.


I tillegg er hele den interne produksjonsstrukturen basert på gjenbruk og gjenvinning. Etter flere års bruk av produktene sørger glass4ever for at glassene ikke bare havner i en tilfeldig avfallsbeholder. I stedet kommer de rundt og henter det brukte glasset, som så inngår i produksjon og produksjon av nytt.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna