Bar forklær

Finn dit nye barforkle

En av de tingene som er uunnværlig i et kjøkken og for alle som serverer er et forkle. Det ser fint ut når alle som jobber på et utested har de samme forklær, det er lett for gjestene å se hvem de skal henvende seg til. Husk å ha mange nok av de så de kan skiftes hvis de blir skitne. På kjøkkenet har et forkle en mer praktisk funksjon, der det beskytter mot sprut fra stekepanner og gryter. Størrelsen på de fleste forklær er universelle. De kan lett strammes inn i livet og i halsen. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Haws Lærforkle Brun 83-SA320113-HAWS by Hâws color Brun
  Haws Lærforkle Brun
  759,00 NOK
 2. 23%
  Ægte Læderforklæde Brun/Cognac 30-WL-ARU-06-HS by BF25 color Svart
  Ægte Læderforklæde Brun/Cognac
  Special Price 799,00 NOK Regular Price 1038,75  NOK
 3. 24%
  Laguiole Forklæde 40268445 by BF20 color Svart
  Laguiole Forklæde
  Special Price 249,00 NOK Regular Price 328,75 NOK
 4. Witloft Lærforforkle XL Svart/kognakk 41-WL-ARB-22 by FUNNORDIC color Svart
  Witloft Lærforforkle XL Svart/kognakk
  2069,00  NOK
 5. Witloft Lærforkle Klassisk grønn/cognac 41-WL-ARU-21 by FUNNORDIC color Grønn
  Witloft Lærforkle Klassisk grønn/cognac
  2139,00  NOK
 6. 26%
  Witloft Lærforforkle Klassisk cognac/cognac 41-WL-ARU-06 by FUNNORDIC color Svart
  Witloft Lærforforkle Klassisk cognac/cognac
  Special Price 1599,00  NOK Regular Price 2168,75  NOK
Set Ascending Direction

Den korrekte betegnelsen

med et forkle driver til en bar eller en restaurant, forkle deg for serveringspersonale, bidra til å gi det rette uttrykket. Du kan velge forskjellige farger og materialer. Ønsket er en eksklusiv, valgt ofte en skinnforkle. Flere ukonvensjonelle forklær Spesielle materialer kan bidra til å avslutte en konsekvent stil. For eksempel Demin eller fargede kuber. Alle våre modeller tilgjengelig har et langt liv, og selv med hard bruk de holde utkikk. Forklær for servering ansatte, forhandlere mer på estetikk snarere enn praktisk, i forhold til en for de ansatte på kjøkkenet. Det er mulig å velge poser med lærreimer eller lommer. Her kan du velge mellom sidelommer og en stor frontlomme. Det er praktisk hvis de ansatte alltid gå rundt med barutstyr. Det kan være en korketrekker, lysere eller lignende. Bruk forkle på kjøkkenet forklær brukes av alle profesjonelle kokker. Det kan godt være at du ikke er en god kokk, men du kan se ut som en. Det samme gjelder i hjem bar. Har du gjester på besøk for bespisning eller cocktails, er det fint at du kan ha fine klær. Du kan raskt ta den på, og dermed beskytter klærne mot sprut. Hvis du velger en skinn forkle, kan det lett tørkes av med en klut. Det er svært holdbart i et skinn forkle og de får god patina, når de har vært brukt i noen år. Hvis du velger en versjon av stoffet, er det ikke vanskelig å holde ryddig. Mørke farger gjør det vanskelig å se flekker og smuss. Forklær i saken gjør en tur i vaskemaskinen, så rengjøring er ingenting problem.

Forklæde for menn

er en perfekt gave er du ute etter en gave til en mann, er et forkle for menn et trygt valg. Uansett om det er på grillen eller på kjøkkenet, er det alltid en god idé å ha en på. På grillen freser og sprøyter ofte. Spesielt hvis som skal grilles marinert kjøtt. Det er både praktisk og ser mer skala som når du bærer et fint forkle på kjøkkenet. Er du på utkikk etter et forkle for menn, er det populært med mørke farger med skinndetaljer eller helt i skinn. Hvis du velger en versjon i skinn, kan glede oss over at det blir vakrere med alderen. Det gjør for en vakker patina. De sier det gir tillit når iført en og selvtillit for bedre mat.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna