Ice maskin - Stort utvalg av ismaskiner alle formål

Du kan alltid være sikker på at det blir brukt is i baren din.

Enten om det er hjemmebaren eller en kommersiell bar, så er is en nødvendighet. OG det er alltid veldig irriterende når det eneste du mangler å skrive på huskelappen var; husk å lage isbiter – for når det er under en time til gjestene kommer så er det for sent Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Isterningmaskin pro - Caso CS3301 by CASO color Svart
  Isterningmaskin pro - Caso
  2089,00  NOK
 2. 17%
  Isterningmaskin - Emerio 1,8L 35-IM128458 by Profi Cook color Svart
  Isterningmaskin - Emerio 1,8L
  Special Price 1739,00  NOK Regular Price 2099,00  NOK
 3. Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg 2351 by Wessamat color Svart
  Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg
  36019,00  NOK
 4. Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 25 kg UG50 1220002 by Manitowoc color Svart
  Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 25 kg UG50
  28629,00  NOK
 5. Wessamat - Blue Line W29L IsterningsmaskIne 32kg 2060 by Wessamat color Svart
  Wessamat - Blue Line W29L IsterningsmaskIne 32kg
  32439,00  NOK
 6. Isterningsmaskin Manitowoc Sotto 10kg UG30 1220001 by Manitowoc color Svart
  Isterningsmaskin Manitowoc Sotto 10kg UG30
  24559,00  NOK
 7. Isterningsmaskin Manitowoc Sotto 44 kg UG80 1220003 by Manitowoc color Svart
  Isterningsmaskin Manitowoc Sotto 44 kg UG80
  37609,00  NOK
 8. Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg 323 by Wessamat color Svart
  Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg
  21189,00  NOK
Set Ascending Direction

Ved å investere i en isbitmaskin sparer du deg selv for bryet i forhold til å skulle huske isbitene. Det er mye lettere å forholde seg til isbiter i en maskin enn å skulle styre med å lage de selv. Hos BarLife selger vi både isbitmaskiner til privat bruk og til kommersielt bruk, og vi har helt sikkert en isbitmaskin til salg som matcher dine spesifikke behov. Vi har valgt å kun forhandle isbitmaskiner i høyeste kvalitet, da en billig isbitmaskin fort får problemer med kjølingen. Under kan du se vårt store utvalg av isbitmaskiner til både privat og kommersielt bruk

Hva er en isbitmaskin? 

Som navnet antyder så er en isbit maskin en maskin som produserer isbiter. Det finnes mange forskjellige størrelser som matcher forskjellige behov alt etter som om maskinen skal brukes i private sammenhenger eller i forbindelse med ervervsbruk. 


Langt de fleste isbitmaskiner kan som minimum produsere to forskjellige størrelser av isbiter og de dyreste kan lage flere forskjellige størrelser. 


Allerede etter cirka 10 minutter kan du forvente å ha den første puljen med isbiter ferdig, når du fyller maskinen med vann og generelt så leverer den isbiter i mindre puljer av gangen.


Enten om det er en profesjonell isbitmaskin eller en maskin til hjemmebruk, som du er ute etter, så angir de forskjellige produsentene de spesifikke kapasitetsinformasjonene som er gjeldene for den enkelte maskin, så du selv kan vurdere hvilken type som passer til behovet ditt. 


Kanskje kjenner du allerede til prinsippet fra det amerikanske kjøleskapet, som er et kjøleskap med isbitmaskin innbygging. Her har du også alltid isbiter rett ved hånden, men kapasiteten er litt mer begrenset, hvis du trenger mange isbiter relativt raskt. Men et kjøleskap med isbiter er alltid en god ide hvis du kun trenger noen få isbiter, relativt raskt. 


På samme måte gjelder det at et fryseskap med isbitmaskin integrert også kan være en veldig god løsning hvis behovet ditt for isbiter ikke er så stort. Uansett hva så vil vi helt klart anbefale et integrert kjøleskap med isbitmaskin. 

Noen av de beste isbitmaskinene 

Som med så mange andre produktkategorier, blir det årlig laget forskjellige tester for å finne ut av hvilket produkt som kan rangeres høyest når prisen blir sammenlignet med kvaliteten. For å kunne finne frem til den beste isbitmaskinen har man naturligvis også foretatt en rekke isbitmaskin tester og funnet frem til modeller som en Hoshizaki isbitmaskin, en Profi isbitmaskin eller en Caso Icemaster.

Ved test av isbitmaskiner blir maskinens kapasitet, størrelse, design og brukervennlighet holdt opp mot hverandre, så de maskinene som overordnet sett tar høyde for mange forskjellige forhold, blir også betraktet for å være den beste. 

Isbitmaskin til hjemmebruk

Skal du holde fest eller er du en heldig eier av en hjemmebar, så er det nødvendig med is. Vi kjenner alle situasjonen hvor man har gått tom for is midt på kvelden. Det skjer ofte fordi man ikke har nok frysekapasitet eller fordi man har undervurdert mengden av is som skal brukes. Med en god isbitmaskin står du aldri den situasjonen igjen. 

Vi selger flere isbitmaskiner som er beregnet for hjemmebruk. Man skal velge mellom størrelser som kan produsere mellom 12kg og 15kg is på 24 timer. 

En liten isbitmaskin til hjemmebruk har normalt en kapasitet på 3-4 kg ferdigprodusert is. Den mengden is holder til veldig mange cocktails. En normal pose is som man kjøper på butikken er på 2 kg. 

Har man bruk for mer enn 3-4 kg is, kan man bare legge den ferdigproduserte isen i poser og legge dem i fryseren sin. Legg aldri isbitene direkte inn i fryseren, det er ikke hygienisk. 

Hvis du i stedet for kunne tenke deg isbiter i forskjellige former, så kan du se på utvalget vårt av isbiter former.  

Hvis du ikke er interessert i at isbitmaskinen din skal ta så mye plass i rommet, så kan du finne en integrert isbitmaskin som du kan plassere eller bygges inn i et skap eller lignende. Det kan også være en fordel i forbindelse med redusering av støy fra maskinen, som ikke kan unngås. 

Dessuten kan du også flere steder leie en is bit maskin hvis du ikke har behov for å ha en fast installert hele tiden, men du i forbindelse med en enkeltstående begivenhet skal bruke mange isbiter. 

Isbitmaskin til kommersielt bruk

Driver du en bar, en restaurant eller på et annet vis skal bruke en isbitmaskin til industri, er det viktig at du alltid har is. 

Hos BarLife er vi vant til å levere store isbitmaskiner til kommersielt bruk. Det er mulig å velge modeller med en produktkapasitet fra 21 kg til 46 kg på 24 timer. 

Den store modellen fra Wessamar kan altså nesten produsere 2 kg is i timen og har samtidig en oppbevaringskapasitet på 15 kg. 

Vi selger maskiner i topp kvalitet, så er du sikret lang levetid og kontinuerlig produksjon av is. Matcher ingen av modellene vi har på siden ønskene dine, så kan du alltid kontakte BarLife.

Vi rådgiver gjerne rundt våre isbitmaskiner. VI kan også hjelpe deg med å skaffe akkurat den maskinen som matcher behovet ditt.

Skal du investere i en isbitmaskin?

Før du kaster deg ut i det og kjøper en isbitmaskin, så er det noen gode vurderinger som du bør tenke på. 

Vi kunne selvfølgelig også påstå at alle har bruk for en isbitmaskin, men virkeligheter er ikke nødvendigvis alltid sann. Derfor er det en fordel hvis du tenker over om du har plass til en isbitmaskin. Kanskje høres det litt rart ut, men det er en viktig vurdering å tenke på. Med plass mener vi selvfølgelig fysisk men også lydmessig. Bor du for eksempel i en ettroms leilighet, så er det nesten utenkelig å skaffe seg en sånn maskin. 

Og har du plassen til en isbitemaskin så er det nok en god ide å gå igjennom behovet ditt. Drikker du mye vann med is til vanlig, så kan det helt klart være en god investering. Ellers skal du hele tiden sørge for å fylle isbitposer inn i fryseren din, som kan være litt mye styr.

Er du typen som pleier å holde store fester i løpet av året, så kan det også være en god ide med en isbitmaskin. Da slipper du dermed å bekymre deg for å gå tom for is, og gjestene dine kan holde drinkene sine kjølige hele natten lang. 

Isbitmaskin eller isbitform

Hvis du vurderer å kjøpe en isbitmaskin kan det være at du lurer på om man kan lage isbiter med noe annet enn vann? Som utgangspunkt er det korte svaret ne.

Det anbefales generelt ikke at man tilsetter andre væsker enn vann til vanntanken. Men det betyr ikke at du ikke kan lage isbiter med smak eller farge, men i stedet for bør du bruke en isbitform. For eksempel en isbitform som du kan gjøre ren etter den har blitt brukt. 

Isbitmaskiner er fantastiske og de lager isbiter veldig fort, men hvis du ønsker å eksperimentere med kaffeisbiter til iskaffen din eller isbiter med smak av frukt og bær til cocktailene dine, så bør man ikke gjøre det i isbitmaskinen, men i en isbitpose eller et isbitbrett. 

Det samme gjelder hvis du ønsker å lage isbiter med imponerende fasonger, så er det mest populært å bruke et isbitbrett, fordi det finnes mange forskjellige former, for eksempel runde isbiter eller isbiter formet som diamanter. 

Vi kan ikke komme utenom å si at en isbitmaskin er mye mer effektiv enn et isbitbrett. Isbitmaskinen kan produsere større mengder, så hvis du er veldig glad i iskalde drikkevarer er isbitmaskinen verdt å se nærmere på. 

Husk hygiene med isbitmaskinen

En isbitmaskin kan være en bakteriebombe hvis den ikke blir brukt riktig og rengjøres jevnlig. Når du har en isbitmaskin, enten om den er til privat bruk eller kommersielt, så sørg for at du bruker en istang eller isskje til å ta is med. 

Aldri bruk glass eller hendene dine til å ta is med. Når isbitmaskinen din til hjemmebruk ikke skal brukes, skal den rengjøres før den settes vekk. 

Når den settes vekk er det en god ide å la lokket stå litt på klem. På den måten vil fukten forsvinne og det blir vanskeligere for bakteriene å overleve. 

Hvis du er i tvil om hvordan man renser en isbitmaskin så skal du ikke fortvile. Ved rengjøring av isbitmaskinen din skal du bare skille diverse beholdere fra hverandre og vaske dem med såpe. Vask de forskjellige komponenter grundig etter at du har brukt isbitmaskinen din, så er det ikke noen rester igjen, hvor bakteriene får mulighet til å overleve. 

Her hos BarLife har du alltid mulighet til å finne en isbitmaskin på tilbud. Hvis du er interessert i å gjøre en god handel, så bør du holde øye med utvalget vårt og nyhetene her på siden. Med isbitmaskinene hos oss kan du lage alt fra store isbiter til små isbiter og i forskjellige former. Hvis du er usikker på hva slags isbitmaskin du skal skaffe deg så har vi det meste, det kan for eksempel være at et kombiskap med isbitmaskin kan være en god ide. Og hvis du ønsker at isbitene dine skal være enda mindre, så kan en isknuser maskin være en god ide. 

Riktig god fornøyelse!
Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna