Utstyr din bar med en god drinksmikser, du sparer både tid og penger

I en profesjonell bar hvor mange cocktailer blandes, er en drinkmikser et uunnværlig verktøy. Dine bartendere trenger ikke å bruke hele kvelden på å blande drinker og kan i stedet fokusere på gjestene dine. Se vårt utvalg nedenfor eller les mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Drinksmixer Classic 096 by NON BRAND color Svart
  Drinksmixer Classic
  1765,00  NOK
 2. Clatronic drikkemikser BM-3472 by Clatronic color Svart
  Clatronic drikkemikser
  485,00 NOK
 3. Drikkemikser Veggmontert Hamilton Beach m / 1 kopp av stål HMD300-CE by Hamilton B color Svart
  Drikkemikser Veggmontert Hamilton Beach m / 1 kopp av stål
  12235,00  NOK
 4. Drikkebatteri Hamilton Beach m / 1 stålkopp 0,95L HMD200-CE by Clatronic color Svart
  Drikkebatteri Hamilton Beach m / 1 stålkopp 0,95L
  10945,00  NOK
 5. Drikkeblander Triple Hamilton Beach m / 3 stålkopper HMD400-CE by Hamilton B color Svart
  Drikkeblander Triple Hamilton Beach m / 3 stålkopper
  29225,00  NOK
Set Ascending Direction

Hva brukes en drinksmikser til

En drinksmikser er en enhet som er designet for å blande og blande forskjellige ingredienser til en rekke forskjellige drikker. Denne allsidige enheten kan brukes til å lage alt fra cocktails og smoothies til milkshakes og proteinshakes.

Når det gjelder å lage cocktails, er en drinksmixer uunnværlig. Den kan brukes til å blande og røre ingrediensene grundig sammen, for eksempel å riste en Margarita, riste en Cosmopolitan eller blande en Daiquiri. En drinksmixer kan hjelpe deg med å oppnå den ønskede konsistensen og smaken i cocktailene dine, og noen modeller har forskjellige hastighetsinnstillinger eller forskjellige tilbehør for å skumme eller blande ingrediensene ytterligere.

Hvis du foretrekker sunne drikker, kan en drinksmikser også brukes til å lage smoothies. Den kan enkelt blande sammen en rekke ulike ingredienser som frukt, grønnsaker, yoghurt og juice. Du kan også bruke en drinksmikser til å lage proteinshakes hvis du er fitness-entusiast.

Hvis du elsker en god milkshake, kan en drinksmixer hjelpe deg med å oppnå den perfekte konsistensen. Den kan blande is, melk, is og andre ingredienser sammen og skape en deilig, kremet konsistens. Til slutt kan en drinksmixer også brukes til å lage frosne drikker som frossen margarita, frossen daiquiri, frossen piña colada og andre.

Det finnes mange forskjellige typer drinksmiksere, inkludert stavmiksere, blendere, høyhastighetsmiksere og mer. Hver type er designet for ulike formål, for eksempel å blande ingredienser sammen raskt og effektivt eller å skape en jevn og ensartet tekstur. Det er viktig å velge en drinksmikser som passer til de drikkene du vil lage, og den typen konsistens du ønsker å oppnå.

Hamilton Beach drinkmikser

Hamilton Beach drinksmixer er en populær type drinksmixer som er kjent for sin holdbarhet og allsidighet. Hamilton Beach er en kjent amerikansk produsent av kjøkkenapparater og har produsert drinksmixere i over 100 år.

En av de mest populære Hamilton Beach drinksmixere er Hamilton Beach HMD200 Single Spindle Drinksmixer, som er ideell for å blande cocktails, milkshakes, smoothies og andre drikker. Denne enheten har en kraftig 1/3 HK-motor og en enkel mikser-spindel som gjør det mulig å blande og blande ingredienser sammen med letthet.

En annen populær Hamilton Beach drinksmixer er Hamilton Beach HMD400 Triple Spindle Drinksmixer, som er ideell for barer, restauranter og andre virksomheter som krever høy kapasitet og allsidighet. Denne enheten har tre mixerspisser, en kraftig 1/3 HK motor og en stor kapasitet som kan romme store mengder ingredienser på en gang.

Hamilton Beach drinksmixere er også kjent for å være lette å rengjøre og vedlikeholde. De fleste modellene har avtakbare mixerspidser og skåler som kan tas av og rengjøres enkelt. I tillegg er mange av modellene også utstyrt med forskjellige hastighetsinnstillinger og funksjoner for å oppnå ønsket konsistens og smak i drikkene dine.

Generelt er Hamilton Beach drinksmixere kjent for sin allsidighet, holdbarhet og effektivitet, og de er en god investering for de som elsker å lage drikkevarer hjemme eller for bedrifter som trenger en pålitelig drinksmixer for å lage drikkevarer til kundene sine.

Gode ting å vite om en drinksmixer

En drinksmixer er et viktig verktøy for alle som ønsker å lage en rekke drikkevarer, fra smoothies og milkshakes til cocktails og frappés. Når du velger en drinksmixer, er det flere faktorer å vurdere. En av de viktigste faktorene er kapasiteten på mixeren din, da den kan variere fra modell til modell. Hvis du vil lage store mengder drikkevarer på én gang, bør du velge en mixer med større kapasitet, mens mindre mixere er best egnet for personlig bruk eller mindre mengder.

En annen viktig faktor å vurdere når du skal velge en drinksmixer er materialet den er laget av. En mixer med et solidt og slitesterkt materiale som rustfritt stål vil være mer holdbar og motstående mot slitasje og korrosjon. Du bør også vurdere brukervennligheten, rengjøringsvennlighet og om mixerens størrelse passer til ditt behov og lagringsplass.

Når du bruker en drinksmixer, er det også viktig å tenke på hygiene og rengjøring. Mange drinksmixere leveres med avtakbare mixerspisser og skåler som kan fjernes og lett rengjøres. Det er viktig å rengjøre mixer grundig etter hver bruk for å unngå bakterier og forlenge levetiden på din mixer.

Til slutt er det viktig å vurdere budsjettet ditt. Drinksmiksere kan variere i pris, og det er viktig å velge en mixer som passer til budsjettet ditt og samtidig gir deg funksjonalitet og kvalitet du trenger. En god drinksmixer kan være en god investering for ditt kjøkken eller virksomhet, da det gir deg muligheten til å lage en rekke drikkevarer som vil imponere gjestene eller kundene dine.

Drinker som kan lages perfekt med en drinksmixer

Jordbær-banan smoothie:

- 1 banan, skåret i biter

- 2 dl jordbær

- 2 dl gresk yoghurt

- 2 dl melk

- 1 ss honning

Slik gjør du:

1. Bland alle ingredienser i drinksmikseren.

2. Kjør mikseren til alt er blandet og har en glatt konsistens.

3. Hell smoothien i et glass og server den umiddelbart.


Margarita:

- 4 cl tequila

- 2 cl Cointreau

- 2 cl ferskpresset limejuice

- Isbiter

- Flake salt og limekiler til pynt

Slik gjør du:

1. Tilsett isbiter, tequila, Cointreau og limejuice i en drinksmixer

2. Shake det godt i 15-20 sekunder

3. Fukt kanten av et margaritaglass med en limekile og dypp i flagesalt

4. Hell margaritaen i glasset og pynt med en limekile.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna