Loading...

Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml

Artikkelnummer
9542
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 1209,00  NOK Regular Price 1288,75  NOK
Spar 6% (80 NOK)

Beskrivelse

Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - Gull

Denne gyldne cocktailshakeren fra Yukiwa er et must-have verktøy for enhver bartender eller cocktailentusiast. Den er laget av rustfritt stål og består av tre deler, som lar deg blande cocktailene dine med stil og presisjon.

Shakerkoppen er dekorert med tre fine linjer, som gir et elegant preg til designet. Den lille lokket har også fine linjer som dekorasjon, og den midterste delen - begeret - har tre myke kanter som gir et behagelig grep.

Med en kapasitet på 510 ml kan du blande flere cocktailer samtidig og imponere gjestene dine med bartending-ferdighetene dine. Shakeren er utstyrt med en sil som holder grove ingredienser og isbiter tilbake, slik at du får en perfekt balansert cocktail.

Den gyldne fargen og det klassiske designet gjør denne cocktailshakeren til et blikkfang i baren din. Den polerte, skinnende overflaten og de sammenfiltrede indre delene gir den både et stilfullt utseende og en holdbar konstruksjon.

Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare elsker å lage cocktails hjemme, vil denne tredelte cocktailshakeren fra Yukiwa Baron være et uunnværlig verktøy i arsenalet ditt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna