Chef & Sommelier

Når du klikker på Chef & Sommelier hjemmeside, får du den franske stil stil sånn som den virkelig er uten tilpasning. Deres vakre serie av glass går ikke på kompromiss det er Fransk med stor F. Designet er klassisk fransk, elegant, rundt og glatt, elegant og formelt. Det er glass som skal representere vakre og smakfulle. Chef & Sommelier kaller det en følelsesmessig opplevelse, og det må vi gi de rett i, de kommer jo fra vinlandet over alle. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk. 5002553
  Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk.
  269,00 kr
 2. SATINIQUE Grå Tallerken 28.5cm S3101
  SATINIQUE Grå Tallerken 28.5cm
  247,00 kr
 3. SATINIQUE Grå Tallerken 21.5cm S3102
  SATINIQUE Grå Tallerken 21.5cm
  231,00 kr
 4. SATINIQUE Grå brød Tallerken 17.5cm S3103
  SATINIQUE Grå brød Tallerken 17.5cm
  115,00 kr
 5. SATINIQUE Grå Underkop 12.5cm S3104
  SATINIQUE Grå Underkop 12.5cm
  80,00 kr
 6. MOON TAUPE Tallerken 31cm S1115
  MOON TAUPE Tallerken 31cm
  320,00 kr
Set Descending Direction
Page
Et glass er ikke bare et glass Hvis det er bare ett sted i verden der et glass er ikke bare et glass, så det er i Frankrike. Det er kjærlighet til håndverket og prosessen der kjemiske sammensetninger og masse varme, via en dedikert håndverker, vil fulendt til det vi kjenner som en god følgesvenn for vin vi alle elsker og nyte etter hvert lejlighed.Glassets form og design Chef & Sommelier oppgave er å lage den perfekte partner for de dyrebare dråper i form av vin og champagne. Glassene er tynne og svært elegant, høy og tulipan-formet, er stammen lang og tynn som Grapevine grener. Tanker faller umiddelbart på bildet av drue, stilkene og robust og hardfør roten. Vi er i vin land - absolutt. Og det er sinnet bak design, mens glasset skal vise vin frem.Den pulserende vin Når vin eller champagne strømmet fra mørk flaske og se lyset, og kommer i et glass så skjer det ting. Først vin gjort levende igjen, etter en lang dvale eller hvile. Vinen får oksygen og aromer stiger, og plukket opp av omgivelsene og n å være nyter vin rett der. Det er formen på glasset som bestemmer hvordan og hvor mye smak slippes i øyeblikket, men noe kommer. Det er viktige sekunder som vinglasset hjelper. Det er en av de første inntrykket man får av en gitt glass vin.
Chef & Sommelier prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Chef & Sommelier hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna