Chef & Sommelier

Chef & Co. Sommelieren

Når du klikker på Chef & amp; Sommelier & akutt; s hjemmeside, slik at du får den franske rett inn i hjertet, og slik vil de også ønsker å ha den erfaringen deres vakre serie av glass. Designen er klassisk fransk, og en merknader straks at det er fra vin landet, linsene er forankret. Klassisk og elegant, rund og glatt, elegant og formell, og er tilstede i form og ekspresjon. Det er glass som er å presentere den vakre og smakfulle i innholdet. Chef & amp; Sommelier kaller det en følelsesmessig opplevelse, og det må gi dem den retten.
Et glass er ikke bare et glass
Hvis det er bare ett sted i verden der et glass er ikke bare et glass, så det er i Frankrike. Det er kjærlighet til håndverket og prosessen der kjemiske sammensetninger og masse varme, via en dedikert håndverker, vil fulendt til det vi kjenner som en god følgesvenn for vin vi alle elsker og nyte når som helst formål.
< address> Lens form og design
Chef & Co. Sommelier & akutt; s oppgave er å lage den perfekte partner for de dyrebare dråper i form av vin og champagne. Glassene er tynne og svært elegant, høy og tulipan-formet, er stammen lang og tynn som Grapevine grener. Tanker faller umiddelbart på bildet av drue, stilkene og robust og hardfør roten. Vi er i vinlandet & ndash; definitivt. Og det er sinnet bak design, mens glasset skal vise vin ut.
Den pulserende vin
Når vin eller champagne strømmet fra mørk flaske og ser den lys, og komme opp i et glass så skjer det ting. Først vin gjort levende igjen, etter en lang dvale eller hvile. Vinen får oksygen og dufter stiger, og plukket opp av omgivelsene og n å være nyter vin rett der. Det er formen på glasset som bestemmer hvordan og hvor mye smak slippes i øyeblikket, men noe kommer. Det er viktige sekunder som vinglasset hjelper. Det er en av de første inntrykket man får av en gitt glass vin.

Set Descending Direction
Page
 1. Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk. 5002553
  Luminarc Lounge Club champagneglas 22 cl. - 4 stk.
  269,00 kr
 2. Champagneglas Sublym 21 cl. - Chef & Sommelier 6 stk. 5002560
  Champagneglas Sublym 21 cl. - Chef & Sommelier 6 stk.
 3. Vinglas sublym 35 cl - Chef & Sommelier 6 stk. 5002562
  Vinglas sublym 35 cl - Chef & Sommelier 6 stk.
 4. Rødvinsglas Sublym 55 cl - Chef & Sommelier 6 stk. 5002564
  Rødvinsglas Sublym 55 cl - Chef & Sommelier 6 stk.
 5. HOLI CARBONE Tallerken 28cm L9681
  HOLI CARBONE Tallerken 28cm
  171,00 kr
 6. HOLI CARBONE Tallerken 25cm L9682
  HOLI CARBONE Tallerken 25cm
  151,00 kr
 7. HOLI CARBONE Tallerken 21cm L9684
  HOLI CARBONE Tallerken 21cm
  111,00 kr
 8. HOLI CARBONE Tallerken 16cm L9687
  HOLI CARBONE Tallerken 16cm
  71,00 kr
 9. SATINIQUE Grå Tallerken 28.5cm S3101
  SATINIQUE Grå Tallerken 28.5cm
  247,00 kr
 10. SATINIQUE Grå Tallerken 21.5cm S3102
  SATINIQUE Grå Tallerken 21.5cm
  231,00 kr
Set Descending Direction
Page
Et glas er ikke bare et glas
Hvis der kun er et sted i verden, hvor et glas ikke bare er et glas, så er det i Frankrig. Det er kærlighed til håndværket og til processen, hvor kemiske sammensætninger og masser af varme, via en dedikeret håndværker, bliver fulendt til det vi kender som en flot ledsager til den vin vi alle elsker og nyde ved en hver lejlighed.
Glassets form og design
Chef & Sommelier´s mission er at skabe den fuldendte partner til de ædle dråber i form af vin og champagne. Glassene er tynde og meget elegante, høje og tulipanformede, stilken er lang og tynd som vinrankernes forgreninger. Tankerne falder øjeblikkeligt på billedet af vindruen, stilkene og den robuste og hårdfør rod. Vi er i vinland – helt sikkert. Og det er tankerne bag designet, samtidig med at glasset skal vise vinen frem.
Den levende vin
Når vinen eller champagnen hældes op fra den mørke flaske og ser dagens lys, og kommer op i et glas, så sker der ting og sager. For det første bliver vinen gjort rigtig levende igen, efter længere tids dvale eller hvile. Vinen får ilt og aromaerne stiger til vejrs, og opfanges af omgivelserne og de n som skal nyde vinen lige om lidt. Det er formen af glasset som afgør, hvordan og hvor meget aroma der frigives i øjeblikket, men noget kommer der. Det er vigtige sekunder som vinglasset er med til. Det er et af de første indtryk man får af et skænket glas vin.
 
Chef & Sommelier prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Chef & Sommelier hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna