Loading...

Retro glass 40 cl

Artikkelnummer
10176
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

59,00 NOK
Retro glass 40 cl is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Retro Glass 40 cl - Holdbart og Miljøvennlig

Dette Retro Glasset er laget av polykarbonat, noe som gjør det utrolig holdbart og langvarig. Med en kapasitet på 40 cl er det perfekt for servering av dine favorittdrikker. Det klare designet gir en elegant og tidløs estetikk til enhver anledning.

En av de største fordelene med polykarbonatglass er deres bruddsikkerhet. Du trenger ikke bekymre deg for at glasset går i stykker hvis det faller ned eller blir mistet. Dette gjør dem ideelle for bruk på diskoteker eller andre steder hvor det er risiko for skader.

Polykarbonatglass veier også mindre enn vanlige glass, noe som gjør dem enklere å håndtere og transportere. Du kan flytte store oppvaskbrett fylt med glassene uten å risikere ryggskader.

Disse glassene tåler temperaturer helt ned til -40 grader og opp til 130 grader, noe som gjør dem egnet for både kalde og varme drikker. Du trenger ikke bekymre deg for at glasset blir skadet av ekstreme temperaturer.

En annen fordel med polykarbonatglass er at de kan stables smart, noe som sparer plass på lageret. Du kan enkelt oppbevare og organisere glassene uten at de tar opp for mye plass.

Alt i alt varer polykarbonatglass 20 ganger lenger enn vanlige glass, noe som gjør dem til en bedre investering på lang sikt. Du trenger ikke å bytte ut glassene så ofte, noe som sparer deg tid og penger.

Til slutt er polykarbonatglass bedre for miljøet. De har en levetid på ca. 3000 vask.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna