Polykarbonat cocktailglass

Velkommen til vårt sortiment av stilige og holdbare polycarbonat cocktailglass.

Disse glassene er det perfekte valget for enhver begivenhet der du ønsker å imponere gjestene dine uten å bekymre deg for skader eller knuste glass. Våre polycarbonat cocktailglass kombinerer estetikk og funksjonalitet, og er ideelle for både private fester og kommersielle barer og restauranter. Utforsk vårt spennende utvalg og oppdag fordelene med å velge polycarbonat cocktailglass.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 41%
  All-a glass 27 cl 200721 by BF20 color Svart
  All-a glass 27 cl
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 48,75 NOK
 2. 41%
  All-a glass Lilla 27 cl 200721-P by BF20 color Svart
  All-a glass Lilla 27 cl
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 48,75 NOK
 3. Alle et glass Amber 27 cl 200721-A by GLASS4EVER color Svart
  Alle et glass Amber 27 cl
  49,00 NOK
 4. All-a glass Red 27 cl 200721-R by GLASS4EVER color Svart
  All-a glass Red 27 cl
  49,00 NOK
 5. 41%
  All-a glass Rosa 27 cl 200721-RO by BF20 color Svart
  All-a glass Rosa 27 cl
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 48,75 NOK
 6. All-a glass Green Leaf 27 cl 200721-GL by GLASS4EVER color Svart
  All-a glass Green Leaf 27 cl
  49,00 NOK
 7. Alle et glass Aqua 27 cl 200721-B by GLASS4EVER color Svart
  Alle et glass Aqua 27 cl
  49,00 NOK
 8. 46%
  Granity glass 34 cl - Polycarbonat 200114 by BF20 color Svart
  Granity glass 34 cl - Polycarbonat
  Special Price 59,00 NOK Regular Price 108,75 NOK Så lavt som 56,00 NOK
 9. 34%
  Institusjon Grønt Blad 18 cl 200903-GL by BF20 color Svart
  Institusjon Grønt Blad 18 cl
  Special Price 39,00 NOK Regular Price 58,75 NOK
Set Ascending Direction

Introduksjon til polycarbonat cocktailglass

Velkommen til vårt utvalg av stilfulle og holdbare polycarbonat cocktailglass. Disse glassene er det perfekte valget for enhver begivenhet hvor du ønsker å imponere gjestene dine uten bekymring for skader eller knuste glass. Våre polycarbonat cocktailglass kombinerer estetikk og funksjonalitet og er ideelle for både private fester og kommersielle barer og restauranter.


Motstandsdyktighet og sikkerhet

Polycarbonatglass er kjent for sin ekstreme motstandsdyktighet mot støt og belastning. De tåler betydelig påvirkning uten å knuses, noe som gjør dem ideelle for travle miljøer hvor glasskår kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Enten du arrangerer en bassengfest eller serverer cocktails i en livlig bar, kan du være trygg på at polycarbonat cocktailglassene tåler belastningen uten å gå på kompromiss med stilen.


Stilig design og estetikk

Vårt utvalg av polycarbonat cocktailglass er ikke bare praktisk, men også utrolig stilfullt. De kommer i ulike former, mønstre og farger som passer til enhver anledning og innredningsstil. Enten du foretrekker klassiske og elegante glass eller moderne og unike design, har vi noe for enhver smak. Polycarbonat cocktailglassene etterligner ofte utseendet til tradisjonelle glass, slik at du kan oppnå ønsket estetikk uten å gå på kompromiss med holdbarheten.


Holdbarhet og lang levetid

Polycarbonat cocktailglass er kjent for sin ekstraordinære holdbarhet og lange levetid. De er laget av et robust materiale som tåler gjentatt bruk og håndtering uten å bli skadet. Du kan bruke dem om igjen og om igjen uten å bekymre deg for at de knuses eller splintres. Denne holdbarheten gjør dem perfekte for utendørs arrangementer hvor det er større risiko for fall eller støt. Enten det er en hagefest eller en campingtur, kan du være sikker på at polycarbonat cocktailglassene forblir intakte og beholder sin skjønnhet i lang tid.


Enkel rengjøring og vedlikehold

En annen fordel med polycarbonat cocktailglass er enkel rengjøring og vedlikehold. De kan enkelt rengjøres for hånd eller plasseres i oppvaskmaskinen, noe som gjør dem praktiske og enkle å bruke. Siden de ikke er porøse, absorberer de ikke lukt eller smak fra tidligere bruk, slik at du alltid kan nyte en frisk og velsmakende cocktail. Vedlikeholdet er også enkelt - du trenger ikke bekymre deg for polering eller spesielle vedlikeholdsrutiner. Med polycarbonat cocktailglass er det enkelt å holde dem rene og klare til bruk.


Forskjellige størrelser og kapasiteter

Vårt utvalg av polycarbonat cocktailglass inkluderer ulike størrelser og kapasiteter, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for dine behov. Enten du ønsker mindre glass for intime sammenkomster eller større glass for livlige fester, har vi noe for enhver anledning. Du kan også velge mellom ulike kapasiteter, slik at du kan servere cocktailer i riktig porsjon. Med våre forskjellige størrelsesalternativer kan du tilpasse valget ditt nøyaktig til den planlagte arrangementet.


Egnet for ulike anledninger

Polycarbonat cocktailglass er allsidige og egnet for ulike anledninger. Enten det er en formell middag, en bassengfest eller en uformell sammenkomst, vil polycarbonat cocktailglassene være den perfekte følgesvennen. Deres stilige design og holdbarhet gjør dem egnet for både innendørs og utendørs bruk. De kan enkelt tilpasses ulike temaer og dekorasjonsstiler, slik at du kan skape ønsket atmosfære for arrangementet ditt.


Praktisk og bekvem

Polycarbonat cocktailglass er praktiske og bekvemme å bruke i enhver situasjon. De er lette og enkle å håndtere, noe som gjør servering og betjening enkelt. Du trenger ikke bekymre deg for at glassene knuses hvis de faller eller støter mot hverandre. Deres holdbarhet og støtdempende egenskaper gjør dem til det ideelle valget for travle barer og restauranter. Polycarbonat cocktailglass kan også enkelt transporteres til utendørs arrangementer og fester, da de tåler ulike værforhold.


Konklusjon

Med polycarbonat cocktailglass kan du nyte dine favorittcocktails med stil og trygghet. Du trenger ikke bekymre deg for skader eller knuste glass, da polycarbonatglassene er ekstremt motstandsdyktige og holdbare. Deres estetiske design gjør dem egnet for enhver begivenhet, og deres enkle rengjøring og vedlikehold gjør dem praktiske å bruke. Utforsk vårt spennende utvalg av polycarbonat cocktailglass og opplev fordelene med dette stilfulle og holdbare alternativet til tradisjonelle glass.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna