Loading...

Cocktail glass 60 cl

Artikkelnummer
10211
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

79,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Cocktail Glass i Polycarbonat

Dette cocktail glass er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør det til det ideelle valget for både private fester og profesjonelle begivenheter. Med en kapasitet på 60 cl kan du enkelt servere dine favorittcocktails til gjestene dine.

Polycarbonat glass blir mer og mer populært på grunn av deres lange levetid og bruddsikre egenskaper. Du trenger ikke bekymre deg for at glasset går i stykker hvis det faller ned på gulvet eller blir mistet. Dette gjør det også trygt å bruke på diskoteker og andre steder hvor det er risiko for skader.

I tillegg er polycarbonat glassene lette og enkle å håndtere. De veier mindre enn vanlige glass, noe som gjør det enklere å transportere dem og redusere risikoen for ryggskader. De kan også stables smart, noe som sparer plass på lageret.

Polycarbonat glassene tåler temperaturer fra -40 til 130 grader, noe som gjør dem egnet for både kalde og varme drikker. Du kan nyte cocktailene dine uten å bekymre deg for at glasset blir skadet av varme eller kulde.

Med dette cocktail glasset i polycarbonat får du et holdbart og praktisk glass som vil vare lenge. Det er også et miljøvennlig valg, da det har lang levetid og kan resirkuleres mange ganger.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna