Ginglass - flotte farger og former til gin og tonic

Flotte gin glass

Det er nesten bare en ting som er bedre enn en Gin & Tonic som er tilberedt perfekt: En gin og tonic servert i et riktig gin og tonic glass. Det finnes også mange forskjellige variasjoner av glass til gin og tonic, så det kan kanskje ta litt tid å finne det helt riktige glasset. Glassene går fra det tradisjonelle ballongglasset til tumblerglasset. Å finne det helt riktige ginglasset tar tid og det avhenger av smaksopplevelsen du er etter. Er du en gin-entusiast som er interessert i å nyte ginen helt ren så skal du nok se på smakeglassene våre, de gjør smaken på spriten du drikker mer intens.Er du veldig glad i gin og tonic så finner du et stort utvalg inne på siden vår, og et stort og bredt utvalg av forskjellige glass, og alle glassene er med på å fremheve det beste i ginen og hver enkelt gin og tonic blir en opplevelse.

Les mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. 60%
  Whitley Krystal Glas Merch6 by NORDIC color Svart
  Whitley Krystal Glas
  Special Price 79,00 NOK Regular Price 198,75 NOK
 2. Skagerrak Nordic Gin Glass Skagerrakglas by Skagerrak color Svart
  Skagerrak Nordic Gin Glass
  138,75 NOK
 3. Gordons gin glass GG glas by GORDONS color Svart
  Gordons gin glass
  88,75 NOK
 4. Hayworth Gin Glass 580ml 22226DS by BARLIFE color Svart
  Hayworth Gin Glass 580ml
 5. 22%
  Gin Tonic Goblet copa glass - 720ml 5480G by ARCOROC color Svart
  Gin Tonic Goblet copa glass - 720ml
  Special Price 69,00 NOK Regular Price 88,75 NOK
 6. 5%
  Ginglass 65 cl. 4 stk. 2017115 by HAAHR & CO color Svart
  Ginglass 65 cl. 4 stk.
  Special Price 179,00 NOK Regular Price 188,75 NOK
 7. Mixology spansk gin & tonic-glass klar 80 cl 12464-01 by Luigi Borm color Svart
  Mixology spansk gin & tonic-glass klar 80 cl
  148,75 NOK
 8. Gin Tumbler glass - Urban bar UB820 by Urban Bar color Svart
  Gin Tumbler glass - Urban bar
  65,00 NOK
 9. Tanqueray Copa Gin Glass, 60cl (6 glass) 800814 by LETRIBUTE color Svart
  Tanqueray Copa Gin Glass, 60cl (6 glass)
  448,75 NOK
 10. Libbey 1924 gin & tonic glass 62 cl 19314062 by LIBBEY color Svart
  Libbey 1924 gin & tonic glass 62 cl
  98,75 NOK
 11. Artland Neon Gin Ballongglass 2stk. 26845DS by BARLIFE color Svart
  Artland Neon Gin Ballongglass 2stk.
  408,75 NOK
 12. Bornholm Destilleri Gin tumbler glass 392300 by BORNHOLMER color Svart
  Bornholm Destilleri Gin tumbler glass
  118,75 NOK
 13. Nachtmann Gin&Tonic glass - 640ml 8909BS by Nachtmann color Svart
  Nachtmann Gin&Tonic glass - 640ml
  118,75 NOK
 14. Vinglass, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik 20190121 by ARCOROC color Svart
  Vinglass, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
  278,75 NOK
 15. 6%
  Silent Pool "Copa" Gin Glass 801349 by SILENTPOOL color Svart
  Silent Pool "Copa" Gin Glass
  Special Price 168,75 NOK Regular Price 178,75 NOK
 16. Botaniker Gin Glass 560ml 23904DS by BARLIFE color Svart
  Botaniker Gin Glass 560ml
  168,75 NOK
Set Ascending Direction
Page

Hvorfor skal du drikke av et gin og tonic glass?

Hvis du sitter og lurer på om det overhodet gjør en forskjell om du drikker gin og tonic av et spesialdesignet glass, eller om du ikke bare kan drikke den av et vanlig glass som du har i skapet, så er svaret at du helt klart kan drikke gin og tonic fra et vanlig glass, men opplevelsen vil være bedre dersom du drikker fra et ginglass. Akkurat som at man drikker vin fra vinglass for å gjøre smaksopplevelsen bedre. Hvis gin og tonic får tilført den riktige mengden oksygen får den lov til å utvikle seg, i tillegg til at du får mulighet til å smake en helt ny side av den populære drinken. Noe annet som er veldig praktisk med et tradisjonelt gin and tonic glass er at det er med stett. Holder du i stettet når du drikker, unngår du å varme opp drinken med hånden din. Dermed vil din gin og tonic holde seg kaldere i lengre tid.

Mere enn et glass

Et bra gin glass er ikke bare et glass. For å finne det riktige glasset skal du ha litt kunnskap om hvilken gin du drikker og hvilke smaksnyanser, som glasset eventuelt hjelper med å fremheve. Vi går fort igjennom de helt grunnleggende forskjellene på 2 typer glass, som gin og tonic ofte blir servert i.

Hva er forskjellen på de forskjellige typene

Et høyt glass med en smal overflate, for eksempel et high ball glass er perfekt hvis du skal servere drinker, enten om det er noe med brus eller en annen væske med kullsyre, fordi den mindre overflaten holder på kullsyren i lengre tid. Tidligere ble de fleste gin og tonics servert med et high ball glass, med mye is for å bevare både kullsyren og kjøligheten. Det andre glasset som du kan velge er et ballongglass, det har sin opprinnelse i Spania. Ballong glasset er en ny versjon av et Gin og Tonic glass, og det er utviklet spesielt for sansene. Ginen får utviklet seg på en helt unik måte i et ballongglass, og her er det ofte opplagt at man skal tilsette andre ingredienser som sitron, agurk, enebær eller timian. Ingrediensene man tilsetter er med på å endre fargen på drinken, og dette endrer helhetsinntrykket og smaksopplevelsen av drinken. Fordi glasset har en større overflate enn normalt, så vil du oppleve at duftinntrykket forandrer seg, og gjør det til en helt unik opplevelse. Du kan med andre ord si at når du drikker fra et ballongglass så får alle sansene fritt spill.

De beste glassene til gin og tonic

Det finnes mange bra drink glass til gin og tonic. Her hos BarLife kan du finne glass fra Malfy eller glass fra Gin Mare, de er begge to veldig gode merker. Du kjenner allerede sikker til ginnen fra Tanqueray, som også har produsert et gin glass der stilken bærer deres ikoniske grønn farge. Et flott ballongglass, som er ideelt til en drink som gin og tonic. Det er vanskelig å snakke om glass uten å nevne vår italienske venn Luigi Bormioli. De lager glass til alle begivenheter, derfor har Luigi Bormioli også laget gin glass. Hvis du bryr deg mye om hvordan glasset ditt ser ut, så vil du helt klart falle pladask for de flotte spanske gin og tonic glassene fra Luigi Bormioli. Dette gin og tonic glasset har plass til 80 cl, så man har mye plass å gå på. Glasset har en spesiell sjarm og det vil pynte bordet ditt veldig godt. Det som kjennetegner glasset fra Luigi Bormioli er deres spesialutviklede krystallglass materialet, det sikrer deg et sterkt og smidig glass, som kan motstå mer enn andre glass. Krystallglasset har et utrolig flott mønster, med tanke på at du kan lage en gin og tonic på 80 cl.

Muligheter med gin

Gin er en veldig populær sprit, fordi man har mulighet til å lage mange forskjellige drinker. Det mest åpenbare er en gin og tonic, men denne klassikeren finnes det også mange forskjellige typer av. Alt avhenger av hvilken gin og tonic du bruker i drinken, dermed får du mulighet til å oppleve forskjellige smaker. Valget av gin kan være alt fra de klassiske enebær nyansene, men det finnes også mange forskjellige spennende og smakfulle varianter, blant annet med blomsterlignende nyanser eller fruktlignende nyanser som lime, grapefrukt, lavendel eller rabarbra. Bortsett fra den klassiske gin og tonic, så spiller gin også en rolle i mange andre drinker. Det er altså mange forskjellige muligheter hvis du skaffer deg noen fine gin glass. Du trenger derfor ikke bekymre deg om du får brukt glasset.

Mer än en glaset bra gin

Som vi har beskrevet så finnes det mange gode drinker og cocktails med gin. Du kan få inspirasjon til hvilke drinker med gin du kan lage i vårt drinkunivers. Blant de mere populære gindrinkene finner du blant annet Gin Hass, det er en enkel drink, som har en friskhet fra sitron brus, samt en sødme fra mangosirup. Det er altså en drink som vil falle i smak hos mange. Andre forfriskende gindrinker er den velkjente gin fizz, tom collins, gimlet og den sommerlige bramble. Som du nok kan merke så er listen lang og du kan fylle gin glassene dine med mye forskjellig. Derfor kan det være vanskelig å bestemme seg, men det er bare å kaste seg ut i det.

Den gode gin og tonic

Nå har vi snakket mye om gin og tonic, så nå synes vi det er på tide å dele en veldig god oppskrift med deg, Den er egentlig en veldig enkel drink å lage, men den fantastiske smaken på den har gjort den veldig populær.

• 4 cl av yndlings ginnen din

• 10 cl av yndlingstonicen din

• 1-2 skiver med sitron

•isbiter

SÅNN GJØR DU:

Fyll isbiter i gin og tonic glasset ditt og tilsett deretter yndlingsginnen din. Deretter heller du i yndlingstonicen din i glasset. Som prikken over i-en pynter du med en sitronskive og serverer den gode drinken for gjestene dine.

Når gin og gin glass går over u en høyere klasse

Noen av de mest populære og anerkjente ginglassene er Malfys ginglass, Gordons ginglass, Tanqueray ginglass, Bornholm ginglass, Whitley Neill ginglass og Le Tribute ginglass. Glassene er ofte prydet med virksomhetens logo i glassets overflate, og da er man ikke i tvil om hvilken gin som bør serveres i glasset. Glassene er laget av til de interesserte og det er en god gin som skal i glasset. Derfor vektlegger man smaksopplevelsen og presentasjonen høyt hvis både ginen og ginglasset matcher hverandre. Hvis det skal være gjennomført ned til hver minste detalj, så står også noen ginprodusenter bak en tonic som er laget spesielt til å komplimentere og fremheve smakene i ginen de selv har. Et eksempel på dette er Le Tribute, de byr på både gin, tonic vann og ginglass, som er laget med formålet om å nyte en Le Tribute gin og tonic servert i et flott og stilrent glass. Hvis du virkelig ønsker å imponere gjestene dine så er det en fordel å fokusere på detaljene, det kan være alt fra å velge noen flotte glass, råvarer av høy kvalitet eller å pynte gincocktailene med noe spesiell pynt.

Gin og tonic gaveæsker

Her hos BarLife har du også mulighet til å kjøpe den perfekte gin gaven med våre flotte gaveesker, som inneholder alt du trenger til den perfekte gin og tonic. Blant annet inneholder gaveesken 1 flaske Naud Gin fra Frankrike, og forskjellige flasker med eksklusivt tonic vann.Du får også 4 flotte gin & tonic glass fra Lyngby, som er de perfekte glassene til en gin og tonic. Lyngby glass er spesialister innenfor gin glass og de er veldig gode til å lage glass av god kvalitet, som passer til forskjellige drinker og cocktails. Gaveesken samler det beste fra alle verdener når det handler om å lage en velsmakende gin og tonic. Vi har et stort utvalg av forskjellige gaveesker, som du kan bli litt inspirert av til neste gang du skal gi en fantastisk gave til en du er glad i. Her hos BarLife kan du alltid finne forskjellige gin glass på tilbud, og du er alltid velkommen til å finne inspirasjon blant alle ginglassene i vårt store utvalg.

Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna