Loading...

Nachtmann Aspen whisky sett

Artikkelnummer
9721
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1329,00  NOK
Nachtmann Aspen whisky sett is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Nachtmann Aspen Whiskey Sett - Perfekt for Koselige Stunder

Gjør din whiskyopplevelse enda mer spesiell med dette komplette whiskysettet fra Nachtmann Aspen. Settet består av 2 tumbler og en karaffel, som er designet for å gi deg den ultimate whiskyopplevelsen.

Tumblerne har en unik design med en sekskantet bunn, som legger til et streif av eleganse til din whiskyservering. Med en volum på 324 ml, en høyde på 98 mm og en diameter på 88 mm er de perfekte for å nyte din favorittwhisky.

Karaffelen er tolvkantet og har en volum på 750 ml. Den er ideell for å oppbevare og servere din whisky med stil. Med en høyde på 290 mm og en diameter på 122 mm er karaffelen både vakker og funksjonell.

Uansett om du vil unne deg selv eller gi en spesiell gave til en whiskyelsker, vil dette Nachtmann Aspen Whiskey Settet med sikkerhet imponere med sitt elegante design og høye kvalitet.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna